Lischt vun dr Gmeina im Département Corrèze

D Lischt vun dr Gmeina im Département Corrèze zellt àlla 280 Gmeina ìm Département Corrèze uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Affieux A Fio 19001 19260 357 30,19 12 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Aix Ais 19002 19200 394 48,02 8 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Albignac Albinhac 19003 19190 246 9,74 25 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Albussac Albuçac 19004 19380 737 36,26 20 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Allassac Alaçac 19005 19240 3941 39,01 101 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Alleyrat Alairac 19006 19200 102 14,76 7 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Altillac Altilhac 19007 19120 852 25,23 34 Argentat
Mercœur
Brive-la-Gaillarde
Tulle
Midi Corrézien
Ambrugeat Ambrujac 19008 19250 209 29,57 7 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Argentat-sur-Dordogne Argentat 19010 19400 2956 29,57 100 Argentat
Sainte-Fortunade
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Arnac-Pompadour Arnac e Pompador 19011 19230 1134 15,09 75 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Astaillac Astalhac 19012 19120 226 7,35 31 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Aubazines Obasina 19013 19190 901 14,10 64 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Auriac Auriac 19014 19220 226 34,89 6 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Ayen Aient 19015 19310 708 13,16 54 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Bar Bar 19016 19800 304 20,82 15 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Bassignac-le-Bas Bassinhac de Debàs 19017 19430 89 12,29 7 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Bassignac-le-Haut Bassinhac de Dessús 19018 19220 168 18,37 9 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Beaulieu-sur-Dordogne Bel Luec 19019 19120 1290 16,89 76 Midi Corrézien Brive-la-Gaillarde Midi Corrézien
Beaumont Beu Mont 19020 19390 112 10,90 10 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Bellechassagne Belachassanha 19021 19290 89 13,34 7 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Benayes Benaias 19022 19510 224 23,12 10 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Beynat Beinat 19023 19190 1245 34,84 36 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Beyssac Baissac 19024 19230 606 21,34 28 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Beyssenac Baissenac 19025 19230 363 18,30 20 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Bilhac Bilhac 19026 19120 248 6,99 35 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Bonnefond Bonafont 19027 19170 114 45,06 3 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Bort-les-Orgues Bòrt 19028 19110 2661 15,07 177 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Branceilles Brancelhas 19029 19500 279 11,59 24 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Brignac-la-Plaine Brenhac 19030 19310 971 18,72 52 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Brive-la-Gaillarde Briva 19031 19100 46.630 48,59 960 Brive-la-Gaillarde-1
Brive-la-Gaillarde-2
Brive-la-Gaillarde-3
Brive-la-Gaillarde-4
Brive-la-Gaillarde-Centre
Brive-la-Gaillarde-Nord-Est
Brive-la-Gaillarde-Nord-Ouest
Brive-la-Gaillarde-Sud-Est
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Bugeat Bujac 19033 19170 798 30,99 26 Plateau de Millevaches
Bugeat
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Camps-Saint-Mathurin-Léobazel Camps, Sent Maturin e Leubagel 19034 19430 228 34,08 7 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Chabrignac Chabrinhac 19035 19350 560 11,04 51 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Chamberet Chambarèt 19036 19370 1380 69,85 20 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Chamboulive Chamboliva 19037 19450 1195 46,80 26 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chameyrat Chamairac 19038 19330 1529 18,95 81 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Champagnac-la-Noaille Champanhac la Noalha 19039 19320 228 25,47 9 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Champagnac-la-Prune Champanhac la Pruna 19040 19320 159 13,27 12 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chanac-les-Mines Chanac 19041 19150 460 13,26 35 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chanteix Chantau 19042 19330 619 19,47 32 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Chapelle-Spinasse Chapela Espinassa 19046 19300 114 5,89 19 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Chartrier-Ferrière Chartrier e Ferrièra 19047 19600 366 15,16 24 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Chasteaux Chastel 19049 19600 752 18,75 40 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Chauffour-sur-Vell Chauç Forn 19050 19500 415 7,19 58 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Chaumeil Chalmelh 19051 19390 160 31,70 5 Égletons
Corrèze
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Chavanac Chavanac 19052 19290 51 9,85 5 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Chaveroche Chava Ròcha 19053 19200 247 18,26 14 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Chenailler-Mascheix Chanaliech Mascher 19054 19120 206 15,82 13 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Chirac-Bellevue Chirac 19055 19160 293 20,65 14 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Clergoux Clergor 19056 19320 408 16,11 25 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Collonges-la-Rouge Colonjas 19057 19500 483 14,31 34 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Combressol Combrossòl 19058 19250 343 25,43 13 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Concèze Concèsa 19059 19350 403 13,44 30 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Condat-sur-Ganaveix Condat de Ganavés 19060 19140 682 37,52 18 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Confolent-Port-Dieu Confolens 19167 19200 41 8,47 5 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Cornil Cornilh 19061 19150 1311 19,66 67 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Corrèze Corrèsa 19062 19800 1132 34,16 33 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Cosnac Cosnac 19063 19360 2976 19,98 149 Brive-la-Gaillarde-3
Brive-la-Gaillarde-Sud-Est
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Couffy-sur-Sarsonne Confin de Sarsòna 19064 19340 74 14,05 5 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Courteix Cortés 19065 19340 69 10,09 7 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Cublac Cublac 19066 19520 1715 20,18 85 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Curemonte Curamonta 19067 19500 208 8,83 24 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Dampniat Dampnhac 19068 19360 711 15,38 46 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Darazac Darasac 19069 19220 139 14,55 10 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Darnets Darnet 19070 19300 348 25,42 14 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Ventadour-Égletons-Monédières
Davignac Davinhac 19071 19250 203 30,14 7 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Donzenac Domzenac 19072 19270 2664 24,12 110 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Égletons Aus Gletons 19073 19300 4316 16,85 256 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Espagnac Espanhac 19075 19150 379 23,63 16 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Espartignac Espartinhac 19076 19140 428 14,03 31 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Estivals Estival 19077 19600 127 8,88 14 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Estivaux Estivau 19078 19410 427 16,80 25 Allassac
Vigeois
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Eyburie Esburia 19079 19140 495 29,14 17 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Eygurande Eiguranda 19080 19340 686 34,37 20 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Eyrein Airent 19081 19800 503 26,39 19 Sainte-Fortunade
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Favars Favars 19082 19330 1087 11,88 91 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Feyt Fauet 19083 19340 134 19,56 7 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Forgès Faurges 19084 19380 270 10,43 26 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Gimel-les-Cascades Gimel 19085 19800 797 20,86 38 Naves
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Goulles Golas 19086 19430 333 33,40 10 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Gourdon-Murat Gordon e Murat 19087 19170 101 15,81 6 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Grandsaigne Grandsanha 19088 19300 52 19,92 3 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Gros-Chastang Gròs Chastanh 19089 19320 184 13,37 14 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Gumond Agutmont 19090 19320 95 9,87 10 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Hautefage Auta Faja 19091 19400 315 24,06 13 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Jugeals-Nazareth Jutjal e Nasareth 19093 19500 968 10,95 88 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Juillac Julhac 19094 19350 1117 33,14 34 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
L’Église-aux-Bois L'Egleisa aus Bòscs 19074 19170 54 16,20 3 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
La Chapelle-aux-Brocs La Chapela aus Bròsts 19043 19360 435 4,99 87 Brive-la-Gaillarde-3
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
La Chapelle-aux-Saints La Chapela aus Sents 19044 19120 271 4,72 57 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
La Chapelle-Saint-Géraud La Chapèla Sent Geraud 19045 19430 198 17,59 11 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
La Roche-Canillac La Ròcha Canilhac 19174 19320 135 3,02 45 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Lacelle La Cèla 19095 19170 135 20,58 7 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Ladignac-sur-Rondelles Ladinhac 19096 19150 407 10,18 40 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Lafage-sur-Sombre La Faja 19097 19320 129 18,94 7 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Lagarde-Marc-la-Tour La Garda 19098 19150 977 28,44 34 Sainte-Fortunade Tulle Tulle Agglo
Lagleygeolle La Gleisòla 19099 19500 220 19,54 11 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Lagraulière La Grauliera 19100 19700 1096 30,75 36 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Laguenne-sur-Avalouze Las Guenas 19101 19150 1546 12,15 127 Sainte-Fortunade Tulle Tulle Agglo
Lamazière-Basse La Masiera Bassa 19102 19160 298 44,04 7 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lamazière-Haute La Masiera Nauta 19103 19340 67 15,31 4 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lamongerie La Monjariá 19104 19510 116 12,15 10 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Lanteuil Lantòl 19105 19190 496 22,68 22 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Lapleau La Pleu 19106 19550 373 17,76 21 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Larche L'Archa 19107 19600 1584 5,74 276 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Laroche-près-Feyt La Ròcha 19108 19340 61 17,24 4 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lascaux Las Caums 19109 19130 224 7,26 31 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Latronche La Troncha 19110 19160 133 19,79 7 Haute-Dordogne
Lapleau
Ussel
Tulle
Haute-Corrèze Communauté
Laval-sur-Luzège La Val 19111 19550 99 16,94 6 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Le Chastang Lo Chastanh 19048 19190 360 7,87 46 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Le Jardin Lo Jardenc 19092 19300 79 12,23 6 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Le Lonzac Lo 'Lonzac 19118 19470 807 35,97 22 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Le Pescher Lo Peschier 19163 19190 290 11,32 26 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Les Angles-sur-Corrèze Los Angles 19009 19000 115 4,73 24 Naves
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Lestards Lestaurs 19112 19170 107 18,52 6 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Liginiac Liginhac 19113 19160 625 28,53 22 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Lignareix Linhares 19114 19200 164 9,38 17 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Ligneyrac Linhairac 19115 19500 301 8,36 36 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Liourdres Liordres 19116 19120 250 5,91 42 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Lissac-sur-Couze Lissac 19117 19600 712 12,62 56 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Lostanges Lostanjas 19119 19500 144 9,46 15 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Louignac Lonhac 19120 19310 237 21,91 11 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Lubersac Liberçac 19121 19210 2235 57,46 39 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Madranges Madranjas 19122 19470 192 12,88 15 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Malemort Mala Mòrt 19123 19360 7984 19,65 406 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Mansac Mansac 19124 19520 1442 18,40 78 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Marcillac-la-Croisille Marcilhac la Crosilha 19125 19320 785 38,69 20 Égletons
La Roche-Canillac
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Marcillac-la-Croze Marcilhac la Cròsa 19126 19500 175 6,11 29 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Margerides Marjarida 19128 19200 304 11,65 26 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Masseret Mas Seren 19129 19510 671 13,50 50 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Maussac Maussac 19130 19250 442 13,78 32 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Meilhards Melhars 19131 19510 528 44,99 12 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Ménoire Menoire 19132 19190 124 6,43 19 Midi Corrézien
Argentat
Brive-la-Gaillarde
Tulle
Midi Corrézien
Mercœur Mercuer 19133 19430 244 29,94 8 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Merlines Merlinas 19134 19340 710 14,07 50 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Mestes Mestas 19135 19200 352 11,45 31 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Meymac Maismac 19136 19250 2322 87,15 27 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Meyrignac-l’Église Mairinhac 19137 19800 63 10,22 6 Naves
Corrèze
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Meyssac Maiçac 19138 19500 1267 11,59 109 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Millevaches Miuvachas 19139 19290 78 11,54 7 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Monceaux-sur-Dordogne Molceon 19140 19400 638 36,93 17 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Monestier-Merlines Monestièr e Merlinas 19141 19340 286 9,48 30 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Monestier-Port-Dieu Monestièr e Port Dieu 19142 19110 101 18,00 6 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Montaignac-Saint-Hippolyte Montanhac 19143 19300 589 20,47 29 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Montgibaud Mont Gibaud 19144 19210 237 13,99 17 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Moustier-Ventadour Mostier de Ventadorn 19145 19300 448 29,85 15 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Naves Navas 19146 19460 2314 35,93 64 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Nespouls Nespols 19147 19600 636 20,14 32 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Neuvic Nòu Vic 19148 19160 1653 72,88 23 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Neuville Neuvila 19149 19380 194 14,29 14 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Noailhac Noalhac 19150 19500 370 13,51 27 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Noailles Noalhas 19151 19600 922 12,57 73 Saint-Pantaléon-de-Larche
Brive-la-Gaillarde-Sud-Ouest
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Nonards Nonars 19152 19120 441 11,10 40 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Objat Ajac 19153 19130 3624 9,57 379 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Orgnac-sur-Vézère Ornhac de Vesera 19154 19410 316 18,76 17 Allassac
Vigeois
Tulle
Brive-la-Gaillarde
Pays d’Uzerche
Orliac-de-Bar Orlhac de Bar 19155 19390 273 14,97 18 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Palazinges Palajanjas 19156 19190 159 5,25 30 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Palisse Paliça 19157 19160 224 32,89 7 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Pandrignes Pandrinhas 19158 19150 168 8,45 20 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Péret-Bel-Air Peret 19159 19300 90 15,49 6 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Ventadour-Égletons-Monédières
Pérols-sur-Vézère Peròls de Vesera 19160 19170 188 46,98 4 Plateau de Millevaches
Bugeat
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Perpezac-le-Blanc Perpesac lo Blanc 19161 19310 466 19,42 24 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Perpezac-le-Noir Perpesac lo Negre 19162 19410 1198 24,79 48 Allassac
Vigeois
Tulle
Brive-la-Gaillarde
Pays d’Uzerche
Peyrelevade Pèira Levada 19164 19290 840 66,43 13 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Peyrissac Pairiçac 19165 19260 124 5,89 21 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Pierrefitte Pèira Ficha 19166 19450 93 10,01 9 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Pradines Pradinas 19168 19170 86 19,59 4 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Puy-d’Arnac Puèg d'Arnac 19169 19120 288 12,27 23 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Queyssac-les-Vignes Caissac las Vinhas 19170 19120 206 11,13 19 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Reygade Raigadas 19171 19430 187 13,94 13 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Rilhac-Treignac Rélhac 19172 19260 111 9,42 12 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Rilhac-Xaintrie Rilhac e Santria 19173 19220 302 25,31 12 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Roche-le-Peyroux Ròcha lo Peirós 19175 19160 95 7,15 13 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Rosiers-d’Égletons Rosiers daus Gletons 19176 19300 1078 38,09 28 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Rosiers-de-Juillac Rosier de Julhac 19177 19350 178 9,85 18 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Sadroc Sadran 19178 19270 952 19,26 49 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saillac Salhac 19179 19500 203 4,25 48 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Saint-Angel Sent Angiau 19180 19200 707 47,54 15 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Augustin Sent Augustin 19181 19390 421 29,31 14 Naves
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Aulaire Senta Aulària 19182 19130 770 10,79 71 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Bazile-de-Meyssac Sent Mauvire 19184 19500 129 4,47 29 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Saint-Bonnet-Elvert Sent Bonet el Vernh 19186 19380 212 18,37 12 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Bonnet-l’Enfantier Sent Bonet l'Enfantier 19188 19410 409 11,78 35 Allassac
Vigeois
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Bonnet-la-Rivière Sent Bonet la Ribèira 19187 19130 394 10,11 39 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Bonnet-les-Tours-de-Merle Sent Bonet las Tors de Merle 19189 19430 45 5,94 8 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Bonnet-près-Bort Sent Bonet prep Baurt 19190 19200 192 17,14 11 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Cernin-de-Larche Sent Sarnin de L'Archa 19191 19600 650 9,15 71 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Chamant Sench Amand 19192 19380 494 14,05 35 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Cirgues-la-Loutre Sent Cirgues la Loira 19193 19220 175 18,41 10 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Clément Sent Clement 19194 19700 1321 26,56 50 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Cyprien Sent Cibran 19195 19130 382 7,86 49 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Cyr-la-Roche Sent Cir la Ròcha 19196 19130 493 8,24 60 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Sainte-Féréole Senta Ferriòla 19202 19270 1989 35,30 56 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Sainte-Fortunade Senta Fortunada 19203 19490 1779 38,31 46 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Éloy-les-Tuileries Sent Alieg 19198 19210 103 9,13 11 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Saint-Yrieix
Sainte-Marie-Lapanouze Senta Maria la Panosa 19219 19160 55 6,63 8 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Étienne-aux-Clos Sent Estefe deus Chaus 19199 19200 235 34,78 7 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Étienne-la-Geneste Sent Estefe la Genesta 19200 19160 91 5,01 18 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Exupéry-les-Roches Sent Sepieri 19201 19200 595 37,00 16 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Fréjoux Sent Frejolh 19204 19200 283 24,93 11 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Geniez-ô-Merle Sent Genes au Merle 19205 19220 89 15,83 6 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Germain-Lavolps Sent German las Vòlps 19206 19290 87 21,89 4 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Germain-les-Vergnes Sent German las Vernhas 19207 19330 1123 19,15 59 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Hilaire-Foissac Sent Alari Foissac 19208 19550 186 36,92 5 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Saint-Hilaire-les-Courbes Sent Alari 19209 19170 162 36,36 4 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Saint-Hilaire-Luc Sent Alari al Luc 19210 19160 68 10,84 6 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Hilaire-Peyroux Sent Alari Peirós 19211 19560 990 18,89 52 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Hilaire-Taurieux Sent Alari de Taurion 19212 19400 103 8,61 12 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Jal Sent Jal 19213 19700 625 26,55 24 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Julien-aux-Bois Sent Julian al Bois 19214 19220 459 44,09 10 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Julien-le-Pèlerin Sent Julian lo Peregrin 19215 19430 126 15,40 8 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Julien-le-Vendômois Sent Julian 19216 19210 248 23,29 11 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Julien-Maumont Sent Julian Momon 19217 19500 155 6,21 25 Midi Corrézien
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Saint-Martial-de-Gimel Sent Marçau de Gimel 19220 19150 484 24,04 20 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Martial-Entraygues Sent Marçau d'Entre Aigas 19221 19400 86 7,39 12 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Martin-la-Méanne Sent Martin la Mediana 19222 19320 340 27,70 12 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Martin-Sepert Sent Martin Set Pers 19223 19210 271 15,71 17 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Merd-de-Lapleau Sent Merd de la Pleu 19225 19320 173 24,50 7 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Saint-Merd-les-Oussines Sent Merd las Aussinas 19226 19170 130 42,46 3 Plateau de Millevaches
Bugeat
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Mexant Sent Maissenç 19227 19330 1313 18,64 70 Naves
Tulle-Campagne-Nord
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Pantaléon-de-Lapleau Sent Pantaleon de la Pléu 19228 19160 67 8,46 8 Haute-Dordogne
Lapleau
Ussel
Tulle
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Pantaléon-de-Larche Sent Pantaleon de L'Archa 19229 19600 4768 23,47 203 Saint-Pantaléon-de-Larche
Larche
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Pardoux-Corbier Sent Pardós Corbier 19230 19210 409 17,44 23 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Pardoux-l’Ortigier Sent Perdòu l'Ortigier 19234 19270 479 12,98 37 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Pardoux-la-Croisille Sent Pardós la Crosilha 19231 19320 178 16,36 11 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Pardoux-le-Neuf Sent Pardos lo Nòu 19232 19200 77 10,54 7 Ussel
Eygurande
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Pardoux-le-Vieux Sent Pardós lo Vielh 19233 19200 296 15,80 19 Plateau de Millevaches
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Paul Sent Pau 19235 19150 228 14,10 16 Sainte-Fortunade
La Roche-Canillac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Priest-de-Gimel Sent Préch 19236 19800 488 17,68 28 Sainte-Fortunade
Tulle-Campagne-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Privat Sent Privat 19237 19220 1066 32,85 32 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Rémy Sent Remic 19238 19290 225 30,96 7 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Robert Sent Robèrt 19239 19310 297 6,08 49 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Salvadour Sent Salvador 19240 19700 297 19,47 15 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Saint-Setiers Sent Sestari 19241 19290 286 46,78 6 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Solve Sent Sòlve 19242 19130 460 5,84 79 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Sornin-Lavolps Sent Sarnin las Volps 19243 19230 852 15,36 55 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Saint-Sulpice-les-Bois Sent Sulpici los Bòscs 19244 19250 85 22,92 4 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Sylvain Sent Silvan 19245 19380 134 7,49 18 Argentat
Argentat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Saint-Viance Sent Viànçan 19246 19240 1868 16,23 115 Allassac
Donzenac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Saint-Victour Sent Victor 19247 19200 190 14,79 13 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Saint-Ybard Sanch Ibarch 19248 19140 689 30,05 23 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Saint-Yrieix-le-Déjalat Sent Iries lo Desjalat 19249 19300 342 40,33 8 Égletons
Égletons
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Salon-la-Tour Salom 19250 19510 664 43,01 15 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Sarran Serran 19251 19800 275 26,09 11 Égletons
Corrèze
Ussel
Tulle
Ventadour-Égletons-Monédières
Sarroux-Saint Julien Sarron 19252 19110 848 54,39 16 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Segonzac Segonzac 19253 19310 222 20,21 11 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Ségur-le-Château Segur lo Chasteu 19254 19230 184 9,48 19 Uzerche
Lubersac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Saint-Yrieix
Seilhac Selhac 19255 19700 1758 25,75 68 Seilhac-Monédières
Seilhac
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Sérandon Serendon 19256 19160 347 34,48 10 Haute-Dordogne
Neuvic
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Sérilhac Serelhac 19257 19190 269 12,32 22 Midi Corrézien
Beynat
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Servières-le-Château Serviera lo Chasteu 19258 19220 609 24,24 25 Argentat
Saint-Privat
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Sexcles Sescles 19259 19430 234 25,91 9 Argentat
Mercœur
Tulle
Tulle
Xaintrie Val’Dordogne
Sioniac Seunhac 19260 19120 218 10,60 21 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Sornac Saurnac 19261 19290 754 59,48 13 Plateau de Millevaches
Sornac
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Soudaine-Lavinadière Sodena 19262 19370 166 21,86 8 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Soudeilles Sodelhas 19263 19300 295 20,39 14 Plateau de Millevaches
Meymac
Ussel
Ussel
Ventadour-Égletons-Monédières
Soursac Sorçac 19264 19550 506 42,00 12 Égletons
Lapleau
Ussel
Tulle
Haute-Corrèze Communauté
Tarnac Tàrnac 19265 19170 341 67,46 5 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Thalamy Talamin 19266 19200 97 11,84 8 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Toy-Viam Autoire Viam 19268 19170 38 9,93 4 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Treignac Tréinhac 19269 19260 1327 36,73 36 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Troche Trocha 19270 19230 554 19,79 28 Allassac
Vigeois
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Pays de Lubersac-Pompadour
Tudeils Tudel 19271 19120 242 9,39 26 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Tulle Tula 19272 19000 14.705 24,44 602 Tulle
Tulle-Campagne-Nord
Tulle-Campagne-Sud
Tulle-Urbain-Nord
Tulle-Urbain-Sud
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Turenne Torena 19273 19500 825 28,03 29 Saint-Pantaléon-de-Larche
Meyssac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Ussac Ussac 19274 19270 4186 24,63 170 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Ussel Ussèl 19275 19200 9555 50,37 190 Ussel
Ussel-Est
Ussel-Ouest
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Uzerche Usercha 19276 19140 2796 23,85 117 Uzerche
Uzerche
Tulle
Tulle
Pays d’Uzerche
Valiergues Valhergas 19277 19200 144 13,13 11 Haute-Dordogne
Ussel-Est
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Varetz Vares 19278 19240 2439 20,38 120 Malemort-sur-Corrèze
Malemort-sur-Corrèze
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Vars-sur-Roseix Vars 19279 19130 378 4,26 89 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Végennes Vegena 19280 19120 180 10,11 18 Midi Corrézien
Beaulieu-sur-Dordogne
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Midi Corrézien
Veix Vest 19281 19260 70 22,14 3 Seilhac-Monédières
Treignac
Tulle
Tulle
Vézère-Monédières-Millesources
Veyrières Veirièras 19283 19200 74 4,10 18 Haute-Dordogne
Bort-les-Orgues
Ussel
Ussel
Haute-Corrèze Communauté
Viam Viam 19284 19170 90 29,99 3 Plateau de Millevaches
Bugeat
Tulle
Ussel
Vézère-Monédières-Millesources
Vigeois Visoas 19285 19410 1225 43,25 28 Allassac
Vigeois
Tulle
Brive-la-Gaillarde
Pays d’Uzerche
Vignols Vinhòls 19286 19130 542 15,41 35 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Vitrac-sur-Montane Vitrac de Montana 19287 19800 269 27,24 10 Égletons
Corrèze
Tulle
Tulle
Tulle Agglo
Voutezac Voltesac 19288 19130 1248 22,38 56 L’Yssandonnais
Juillac
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive
Yssandon Eissandon 19289 19310 679 20,17 34 L’Yssandonnais
Ayen
Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Bassin de Brive

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2019:

2017:

2016: