Hauptmenü ufmache
1999

D Jungle Brothers sin e HipHop-Gruppe us New York. Zäme mit em Todd Terry sin si d Erfinder vom HipHouse. Zäme mit em De La Soul und em A Tribe Called Quest un den andere friene Mitglider vo de Native Tongues hän si zu den erschte Vorleufer oder Verträtter vom sogenannte Alternative Rap ghört. D Gruppe isch i de Mitti vo de Achtzgerjoor binere Tanlentshow zstandcho und isch denn im New Yorker Undergraund bikannt wore. Endi vo de 80er hend si mit erer Chlaidig und Philosophii d Welle vom Afrozentrismus iiglaitet.

DiskografyBearbeite

  • 1988: „Straight Out The Jungle“
  • 1989: „Done By The Forces Of Nature“
  • 1993: „J Beez Wit Da Remedy“
  • 1997: „Raw Deluxe“
  • 2000: „V.I.P.“
  • 2002: „All That We Do“
  • 2006: „I Got You“
  • 2011: „Hi-A Ma Pata Pata“ (Milk & Sugar feat. Miriam Makeba & Jungle Brothers)

WeblinkBearbeite