Hauptmenü ufmache
de Azad

Dr Azad (* 24. Novämber 1973 z Sanandadsch, Iran als Azad Azadpour) isch e kurdischstämmige dütsche Rapper us Frankfurt. Är isch e Mitglid vo der unterdesse ufglööste Gruppe Asiatic Warriors gsi. Spöter hed är mit em Moses P und synere 3P-Posse zämegschafft. Hütt isch är bekannt als ain vo de beschte Hardcore-Rapper us Dütschland und verdailt gärn Sytehib gege anderi Rapper wi dr Samy Deluxe oder dr Toni L.

Bozz MusicBearbeite

Inzwüsche hed de Azad es eigets Sublabel bi Universal übercho, Bozz Music. Det under Vertrag sind di folgende Künstler:

WarheitBearbeite

Zeme mit de Rapper Chaker, Jeyz und Sezai bildet de Azad d Crew "Warheit". Offesichtlich hend si im Sinn i nöchster Zit emol ires Debüt-Album "Kopfschuss" usezbringe.

DiskografyBearbeite

  • 2001 Leben
  • 2003 Faust des Nordwestens
  • 2004 Der Bozz
  • 2005 One mit Kool Savas
  • 2006 Game Over
  • 2007 Blockschrift