Vivien Wulf

D Vivien Wulf (* 14. Jänner 1994 z Charlsrue) isch e dytschi Schauspiileri.

LääbeBearbeite

D Vivien Wulf het ab em Alter vu vier Joor Ballett- un Klavierunterriicht kriegt. Wu si sechs Johr alt gsii isch, isch d Familie uf Düsseldorf zoge, speter uf Hochdahl. No dr Schuel het d Wulf vu 2015 bis 2018 an dr Düsseldorfer Akademie Mode & Design (AMD) studiert un vu 2017 bis 2019 an dr University of London.

Anne 2008 het d Wulf s „Bravo Mission Famous“ gwunne. 2009 het si iri eerscht Hauptroll im Zwaidailer Eisfieber noch em glyychnamige Romaan vum Ken Follet an dr Syte vum Heiner Lauterbach ghaa un 2010 d Hauptroll im Kinofilm Rock it!. Im Lauf vu dr Joor het d Wulf in verschiidene dytsche Fäärnseeseerie un -film mitgspiilt. Näbehär het si im Marketing gschafft un syt Jänner 2020 schafft si as Moderatoori bim privaate Regionaalsänder Baden TV z Charlsrue.

Filmografie (Uuswaal)Bearbeite

  • 2009: Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (Fäärnseeseerie, Episood Der Prüfer)
  • 2009: Ken Folletts Eisfieber (zwaidailige Fäärnseefilm)
  • 2010: Rock It!
  • 2011: SOKO 5113 (Fäärnseeseerie, Episood Das Blut der Ballerina)
  • 2011: The Black Pony – Scars and Bruises (Videoclip)
  • 2011: Nina Undercover – Agentin mit Kids (Fäärnseefilm)
  • 2011: Unter uns (Fäärnseeseerie)
  • 2011: Rosamunde Pilcher (Fäärnseeseerie, Episood Der gestohlene Sommer)
  • 2011: Kreuzfahrt ins Glück (Fäärnseeseerie, Episood Kroatien)
  • 2011: SOKO 5113 (Fäärnseeseerie, Episood Das Blut der Ballerina)
  • 2012: Der letzte Bulle (Fäärnseeseerie, Episood Ich sag´s nicht weiter)
  • 2012: Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (Fäärnseeseerie, Pilootfilm Engel des Todes)
  • 2013: Sprung ins Leben (Fäärnseefilm)
  • 2013: Kreuzfahrt ins Glück (Fäärnseeseerie, Episood Hochzeitsreise in die Provence)
  • 2013: Herzensbrecher – Vater von vier Söhnen (Fäärnseeseerie, Episood Schwerer Verlust)
  • 2013: Mega Tsunami (Fäärnseefilm)
  • 2014: Der Alte (Fäärnseeseerie, Episood 387 Spiel, Satz, Tod)
  • 2014: Sprung ins Leben
  • 2015: Das Traumschiff (Fäärnseeseerie, Episood Kanada)
  • 2015: Verbotene Liebe (Fäärnseeseerie, Episood Nr. 4643 Dahin, wo es wehtut)
  • 2016: Unter uns (Fäärnseeseerie)
  • 2016: Kreuzfahrt ins Glück (Fäärnseefilm, Episood Hochzeitsreise nach Lissabon)
  • 2017: Heldt (Fäärnseeseerie, Episood Cybermobbing)
  • 2017: Wilsberg – Die fünfte Gewalt
  • 2017: SOKO Köln (Fäärnseeseerie, Episood Von fremder Hand)
  • 2018: Meine Mutter ist unmöglich (Fäärnseefilm)
  • 2019: Misfit
  • 2019: F4LKENB3RG – Mord im Internat? (Fäärnseeseerie, 6 Episoden)

WeblinkBearbeite