Jana Münster

D Jana Münster (* 28. Februar 1998 in Mannheim) isch än dütschi Nachwuchsschauspiilerin. Si spiilt 2010 d'Titelrolle vo de Nanni i dä dütsche Filmkomödie Hanni & Nanni a de Siite vo ihrere Zwillingsschwöschter Sophia Münster, wo d'Hanni spiilt. In de Fortsetzige wo 2011 und 2012 dreiet worde sind, spiilt si d'Hanni, während d'Sophia d'Rolle vo dä Nanni übernoh hät. Die beide Schwöschtere chömed us Ilvesheim.

d'Jana (links) und d'Sophia Münster 2012

FilmografiiBearbeite

  • 2010: Hanni & Nanni
  • 2012: Hanni & Nanni 2
  • 2013: Hanni & Nanni 3
  • 2019: Das Traumschiff – Japan
  • 2019: Meine Klasse – Voll das Leben

UszeichnigeBearbeite

  • 2010: Bambi i de Kategorie Talent für Hanni & Nanni

WeblinkBearbeite

  Commons: Jana Münster – Sammlig vo Multimediadateie