Sophia Münster

D Sophia Münster (* 28. Februar 1998 in Mannheim) isch än dütschi Nachwuchsschauspiilerin. Si spiilt 2010 d'Titelrolle vo de Hanni i dä dütsche Filmkomödie Hanni & Nanni a de Siite vo ihrere Zwillingsschwöschter Jana Münster, wo d'Nanni spiilt. In de Fortsetzige, wo 2011 und 2012 dreiet worde sind, spiilt si d'Nanni, während d'Sophia d'Rolle vo dä Hanni übernoh hät. Die beide Schwöschtere chömed us Ilvesheim. 2012 hät si ohni ihri Schwöschter im Färnsehfilm Die Holzbaronin mitgschpiilt.

d Jana (links) und d Sophia Münster (rächts) 2012

2015 het d Sophia Münster ir erscht Buech Im Schattenspiel des Mörders im Casimir Verlag veröffentlicht .

FilmografiiBearbeite

  • 2010: Hanni & Nanni
  • 2012: Hanni & Nanni 2
  • 2012: Die Holzbaronin
  • 2013: Hanni & Nanni 3
  • 2016–2017: Alles Liebe, Annette (Webserie)
  • 2019: Das Traumschiff – Japan
  • 2019: Der Lehrer
  • 2019: Meine Klasse – Voll das Leben (Fernsehserie)

UszeichnigeBearbeite

  • 2010: Bambi i de Kategorie Talent für Hanni & Nanni

WeblinkBearbeite

  Commons: Sophia Münster – Sammlig vo Multimediadateie