Lischt vun dr Gmeina im Département Ain

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ain zellt 393 àlla Gmeina ìm Département Ain uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ambérieu-en-Bugey Ambèriœx 01004 01500 14.204 24,6 577 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambérieux-en-Dombes Ambèriœx-en-Domba 01005 01330 1720 15,92 108 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ambléon 01006 01300 112 5,88 19 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Ambronay Ambronê 01007 01500 2763 33,55 82 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambutrix Ambutrix 01008 01500 755 5,22 145 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Andert-et-Condon 01009 01300 324 6,94 47 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Anglefort 01010 01350 1113 29,26 38 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Apremont 01011 01100 373 14,57 26 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Aranc 01012 01110 329 21,65 15 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Arandas 01013 01230 144 14,1 10 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Arbent 01014 01100 3356 23,49 143 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Arbigny 01016 01190 461 17,47 26 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Arboys en Bugey 01015 01300 647 22,49 29 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Argis 01017 01230 450 7,84 57 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Armix 01019 01510 27 6,82 4 Hauteville-Lompnes
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ars-sur-Formans 01021 01480 1427 5,5 259 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Artemare 01022 01510 1244 3,75 332 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Arvière-en-Valromey 01453 01260
01510
709 37,18 19 Hauteville-Lompnes Belley Bugey Sud
Asnières-sur-Saône 01023 01570 71 4,68 15 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Attignat Ategnat 01024 01340 3196 18,69 171 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bâgé-Dommartin Bâgiê-la-Vela 01025 01380 4078 39,68 103 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bâgé-le-Châtel Bâgiê-lo-Châtél / Bagiê-lo-Châtel 01026 01380 948 0,88 1077 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Balan 01027 01360 2513 18,04 139 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Baneins Banins 01028 01990 610 8,91 68 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Béard-Géovreissiat 01170 01460 1064 4,69 227 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Beaupont 01029 01270 687 14,07 49 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Beauregard 01030 01480 848 0,94 902 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Béligneux 01032 01360 3351 13,3 252 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Belley Bèlê 01034 01300 9122 22,42 407 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Belleydoux 01035 01130 312 17,63 18 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bellignat 01031 01810 3632 7,83 464 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bénonces 01037 01470 302 15,33 20 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bény 01038 01370 753 18,25 41 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Béon 01039 01350 443 10,3 43 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Béréziat 01040 01340 491 10,83 45 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bettant 01041 01500 745 3,37 221 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bey 01042 01290 281 2,77 101 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Beynost 01043 01700 4684 10,64 440 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Billiat 01044 01200 632 13,7 46 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Birieux 01045 01330 281 15,83 18 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Biziat 01046 01290 884 11,39 78 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Blyes 01047 01150 1094 9,32 117 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bohas-Meyriat-Rignat 01245 01250 930 23,51 40 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Boissey 01050 01190 351 9,05 39 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bolozon 01051 01450 91 4,92 18 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bouligneux 01052 01330 328 26,09 13 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Bourg-en-Bresse Bôrg 01053 01000 41.248 23,86 1729 Bourg-en-Bresse-1
Bourg-en-Bresse-2
Bourg-en-Bresse-Est
Bourg-en-Bresse-Nord-Centre
Bourg-en-Bresse-Sud
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bourg-Saint-Christophe 01054 01800 1407 8,98 157 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Boyeux-Saint-Jérôme 01056 01640 346 16,94 20 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Boz 01057 01190 523 7,31 72 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Brégnier-Cordon 01058 01300 836 11,05 76 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Brénod 01060 01110 500 23,79 21 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Brens 01061 01300 1155 6,9 167 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Bresse Vallons 01130 01430 2307 25,98 89 Attignat Bourg-en-Bresse Bourg-en-Bresse
Bressolles 01062 01360 931 7,73 120 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Brion 01063 01460 531 4,48 119 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Briord 01064 01470 1045 12,29 85 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Buellas 01065 01310 1797 10,21 176 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceignes 01067 01430 254 10,01 25 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Cerdon 01068 01450 779 12,3 63 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Certines Essèrtenes / Sèrtena 01069 01240 1502 15,92 94 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cessy 01071 01170 4843 6,39 758 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Ceyzériat Sêzeriat / Cêzeriat 01072 01250 3177 9,36 339 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceyzérieu 01073 01350 1003 19,72 51 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chalamont Chalamont 01074 01320 2529 32,88 77 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chaleins 01075 01480 1361 17 80 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Chaley 01076 01230 127 4,6 28 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Challes-la-Montagne 01077 01450 192 7,65 25 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Challex 01078 01630 1518 8,67 175 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Champagne-en-Valromey 01079 01260 816 18,16 45 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Champdor-Corcelles 01080 01110 643 31,53 20 Hauteville-Lompnes
Brénod
Belley
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Champfromier 01081 01410 732 32,4 23 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Chanay 01082 01420 627 18,1 35 Bellegarde-sur-Valserine
Seyssel
Nantua
Belley
Pays Bellegardien
Chaneins Chanens 01083 01990 912 12,63 72 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chanoz-Châtenay 01084 01400 868 13,42 65 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Charix 01087 01130 281 18,27 15 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Charnoz-sur-Ain 01088 01800 904 6,62 137 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Château-Gaillard 01089 01500 2195 16,06 137 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Châtenay Châtenê 01090 01320 348 14,95 23 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-la-Palud Châtelyon-la-Palud 01092 01320 1594 14,01 114 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-sur-Chalaronne 01093 01400 4881 17,98 271 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chavannes-sur-Reyssouze 01094 01190 755 16,55 46 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chaveyriat Chavèriat 01096 01660 1011 16,87 60 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Chazey-Bons 01098 01300 1144 10,59 108 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Chazey-sur-Ain 01099 01150 1542 21,95 70 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Cheignieu-la-Balme 01100 01510 133 6,26 21 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chevillard 01101 01430 151 6,67 23 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Chevroux Chevrox / Chevrœx 01102 01190 947 17,2 55 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chevry 01103 01170 1980 5,84 339 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Chézery-Forens 01104 01410 463 46,57 10 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Civrieux Séveriœ / Sivriœx 01105 01390 1755 19,76 89 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Cize 01106 01250 176 4,52 39 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cleyzieu Cllêziœx 01107 01230 135 7,82 17 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Coligny Colignê 01108 01270 1178 16,87 70 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Collonges 01109 01550 2222 16,25 137 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Colomieu 01110 01300 148 5,96 25 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Conand 01111 01230 128 15,28 8 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Condamine 01112 01430 432 4,64 93 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Condeissiat 01113 01400 820 21,64 38 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Confort 01114 01200 657 11,66 56 Bellegarde-sur-Valserine
Collonges
Nantua
Gex
Pays Bellegardien
Confrançon 01115 01310 1337 18,17 74 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Contrevoz 01116 01300 499 14,18 35 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Conzieu 01117 01300 149 7,2 21 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Corbonod 01118 01420 1270 31,59 40 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Corlier 01121 01110 116 5,45 21 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Cormoranche-sur-Saône 01123 01290 1154 9,85 117 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Cormoz 01124 01560 677 19,56 35 Saint-Étienne-du-Bois
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Corveissiat 01125 01250 616 22,69 27 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courmangoux Cort-Mangôd / Cormàngôx 01127 01370 508 14,82 34 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courtes 01128 01560 309 9,06 34 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Crans Crans 01129 01320 278 13,23 21 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Cressin-Rochefort 01133 01350 393 7,93 50 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Crottet Crotèt 01134 01290 1739 12,12 143 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Crozet 01135 01170 2149 27,47 78 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Cruzilles-lès-Mépillat 01136 01290 880 11,84 74 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Culoz 01138 01350 3020 19,36 156 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Bugey Sud
Curciat-Dongalon 01139 01560 442 23,94 18 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Curtafond Cortafon / Cœrtafond 01140 01310 771 12,41 62 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cuzieu 01141 01300 449 4,87 92 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Dagneux 01142 01120 4769 6,65 717 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Divonne-les-Bains 01143 01220 9787 33,88 289 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Dompierre-sur-Chalaronne 01146 01400 435 4,78 91 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Dompierre-sur-Veyle 01145 01240 1169 29,1 40 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Domsure 01147 01270 489 15,2 32 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Dortan 01148 01590 1854 18,11 102 Pont-d’Ain
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Douvres 01149 01500 1059 5,26 201 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Drom 01150 01250 215 7,78 28 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Druillat 01151 01160 1152 20,72 56 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Échallon 01152 01130 750 28,09 27 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Échenevex 01153 01170 2092 16,44 127 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Évosges 01155 01230 144 12,08 12 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Faramans Faramans 01156 01800 810 11,22 72 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Fareins 01157 01480 2213 8,22 269 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Farges 01158 01550 1043 14,28 73 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Feillens Felyens / Felyèns 01159 01570 3328 14,91 223 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Ferney-Voltaire 01160 01210 9895 4,78 2070 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Flaxieu 01162 01350 66 2,79 24 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Foissiat 01163 01340 2061 40,36 51 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Francheleins 01165 01090 1603 13,56 118 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Frans 01166 01480 2422 7,98 304 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Garnerans 01167 01140 639 8,57 75 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Genouilleux 01169 01090 624 4,08 153 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Géovreisset 01171 01100 856 3,5 245 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Gex Gèx 01173 01170 13.093 32,02 409 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Giron 01174 01130 180 9,39 19 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Gorrevod Gorrevôd / Gorrevœd 01175 01190 809 6,88 118 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Grand-Corent 01177 01250 180 7,13 25 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Grièges 01179 01290 1879 14,87 126 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Grilly 01180 01220 836 7,5 111 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Groissiat 01181 01810 1235 6,32 195 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Groslée-Saint-Benoit 01338 01300
01680
1203 28,92 42 Belley
Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Bugey Sud
Guéreins 01183 01090 1448 4,51 321 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Haut Valromey 01187 01260 643 107,85 6 Hauteville-Lompnes
Brénod
Champagne-en-Valromey
Belley
Nantua
Bugey Sud
Hautecourt-Romanèche 01184 01250 770 21,6 36 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Illiat 01188 01140 645 20,37 32 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Injoux-Génissiat 01189 01200 1125 29,61 38 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Innimond 01190 01680 88 13,44 7 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Izenave 01191 01430 157 13,04 12 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izernore 01192 01580 2255 20,86 108 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izieu 01193 01300 229 7,67 30 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Jassans-Riottier 01194 01480 6356 4,81 1321 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Villefranche Beaujolais Saône
Jasseron Jâsseron 01195 01250 1770 18,93 94 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Jayat 01196 01340 1196 16,3 73 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Journans 01197 01250 353 2,43 145 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Joyeux Joyœx 01198 01800 268 16,58 16 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Jujurieux 01199 01640 2132 15,39 139 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
L’Abergement-Clémenciat 01001 01400 771 15,95 48 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
L’Abergement-de-Varey 01002 01640 253 9,15 28 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
La Boisse 01049 01120 3230 9,4 344 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
La Burbanche 01066 01510 83 10,82 8 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
La Chapelle-du-Châtelard 01085 01240 394 13,37 29 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
La Tranclière 01425 01160 289 14,75 20 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Labalme 01200 01450 215 8,8 24 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Lagnieu Lagniœ 01202 01150 7175 27,25 263 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Laiz 01203 01290 1313 10,31 127 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Lantenay 01206 01430 277 6,59 42 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lapeyrouse 01207 01330 316 20,04 16 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Lavours 01208 01350 128 6,3 20 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Le Montellier 01260 01800 299 15,38 19 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Le Plantay 01299 01330 569 19,96 29 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Le Poizat-Lalleyriat 01204 01130 729 33,15 22 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Léaz 01209 01200 758 11,4 66 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Lélex 01210 01410 229 17,63 13 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Lent Lent 01211 01240 1393 31,48 44 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Les Neyrolles 01274 01130 642 9,5 68 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lescheroux 01212 01560 725 20,05 36 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Leyment Lêment 01213 01150 1321 14,18 93 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Leyssard 01214 01450 155 9,13 17 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lhuis Lués 01216 01680 891 24,43 36 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lompnas 01219 01680 166 12,69 13 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Loyettes 01224 01360 3176 21,28 149 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lurcy 01225 01090 378 4,81 79 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Magnieu 01227 01300 643 11,37 57 Belley Belley Bugey Sud
Maillat 01228 01430 648 11,31 57 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Malafretaz Monlafretât 01229 01340 1243 9,19 135 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mantenay-Montlin 01230 01560 315 10,8 29 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Manziat Manziê / Mànziât 01231 01570 1949 12,63 154 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Marboz Mârbôsc / Màrbœz 01232 01851 2258 40,14 56 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Marchamp 01233 01680 131 13,11 10 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Marignieu 01234 01300 170 3,55 48 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Marlieux 01235 01240 1139 16,85 68 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Marsonnas 01236 01340 1001 18,38 54 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Martignat Martegnê / Martegnât 01237 01810 1647 13,25 124 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Massieux 01238 01600 2632 3,1 849 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Massignieu-de-Rives 01239 01300 617 9,52 65 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Matafelon-Granges 01240 01580 633 21,54 29 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Meillonnas Melyonâs 01241 01370 1345 17,74 76 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mérignat 01242 01450 135 3,17 43 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Messimy-sur-Saône 01243 01480 1239 5,95 208 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Meximieux Mèssemiox / Mèssemiœx 01244 01800 7848 13,75 571 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Mézériat 01246 01660 2195 19,17 115 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Mijoux 01247 01410 325 22 15 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Mionnay Mionê / Mionnê 01248 01390 2148 19,62 109 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Miribel Merebél / Mereber 01249 01700 10.043 24,49 410 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Misérieux 01250 01600 1944 7,41 262 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Mogneneins 01252 01140 782 8,57 91 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montagnat 01254 01250 2024 13,75 147 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montagnieu 01255 01470 634 6,22 102 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Montanges 01257 01200 348 13,7 25 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Montceaux 01258 01090 1188 10,03 118 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montcet 01259 01310 697 6,68 104 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Monthieux 01261 01390 643 10,75 60 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Montluel Montluèl 01262 01120 6925 40,11 173 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Montmerle-sur-Saône Montmèrlo 01263 01090 3783 4,16 909 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montracol Montracol 01264 01310 1028 14,56 71 Attignat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montréal-la-Cluse 01265 01460 3419 12,83 266 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Montrevel-en-Bresse 01266 01340 2515 10,27 245 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Murs-et-Gélignieux 01268 01300 249 6,46 39 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Nantua Nantuat 01269 01460 3410 12,79 267 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Neuville-les-Dames 01272 01400 1510 26,59 57 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Neuville-sur-Ain 01273 01160 1772 19,79 90 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Neyron 01275 01700 2549 5,36 476 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Niévroz 01276 01120 1624 10,46 155 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Nivigne et Suran 01095 01250 818 30,98 26 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Nivollet-Montgriffon 01277 01230 119 8,24 14 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Nurieux-Volognat 01267 01460 1027 19,34 53 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oncieu 01279 01230 84 7,76 11 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ordonnaz 01280 01510 139 14,88 9 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ornex 01281 01210 4419 5,64 784 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Outriaz 01282 01430 259 5,91 44 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oyonnax 01283 01100 22.336 35,99 621 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Ozan 01284 01190 689 6,6 104 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Parcieux 01285 01600 1221 3,14 389 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Parves et Nattages 01286 01300 946 15,86 60 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Péron 01288 01630 2701 26,01 104 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Péronnas 01289 01960 6509 17,55 371 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pérouges Pèrôges 01290 01800 1259 18,97 66 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Perrex 01291 01540 842 11,07 76 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Peyriat 01293 01430 152 5,96 26 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Peyrieu 01294 01300 879 14,13 62 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Peyzieux-sur-Saône 01295 01140 676 8,66 78 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Pirajoux 01296 01270 413 12,99 32 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pizay Pesê 01297 01120 843 11,18 75 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Plagne 01298 01130 141 6,2 23 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Plateau d’Hauteville 01185 01110 4856 106,11 46 Hauteville-Lompnes Belley Haut-Bugey Agglomération
Polliat 01301 01310 2526 20,07 126 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pollieu 01302 01350 161 3,71 43 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Poncin 01303 01450 1706 19,77 86 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-d’Ain Pont d’En /Lo Pont d’En 01304 01160 2944 11,22 262 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-de-Vaux Pont-de-Vâls / Vâlx 01305 01190 2235 7,54 296 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Pont-de-Veyle Pont-de-Vêla 01306 01290 1632 1,94 841 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Port 01307 01460 842 4,25 198 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Pougny 01308 01550 810 7,77 104 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Pouillat 01309 01250 86 6,23 14 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Prémeyzel 01310 01300 250 7,63 33 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Prémillieu 01311 01110 44 8,51 5 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Prévessin-Moëns 01313 01280 8474 12,07 702 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Priay Priê 01314 01160 1733 15,77 110 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Ramasse 01317 01250 327 9,86 33 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Rancé Rancê 01318 01390 726 9,53 76 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Relevant 01319 01990 464 12,38 37 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Replonges Replanjo / Replànjo 01320 01750 3748 16,6 226 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Revonnas 01321 01250 888 7,75 115 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Reyrieux 01322 01600 4923 15,7 314 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Reyssouze 01323 01190 978 9,54 103 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Rignieux-le-Franc 01325 01800 994 15,02 66 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Romans Romans 01328 01400 589 22,32 26 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Rossillon 01329 01510 149 8,07 18 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ruffieu 01330 01260 184 14,03 13 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Alban 01331 01450 183 8,08 23 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-André-d’Huiriat 01334 01290 650 9 72 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-André-de-Bâgé Sent-André / Sènt-Àndré 01332 01380 761 2,7 282 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-André-de-Corcy 01333 01390 3386 20,73 163 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-le-Bouchoux 01335 01240 396 9,32 42 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-sur-Vieux-Jonc 01336 01960 1160 24,22 82 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Bénigne Sent-Benimo 01337 01190 1288 16,49 78 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Bernard 01339 01600 1432 3,15 455 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Cyr-sur-Menthon Sent-Ciro / Sènt-Ciro 01343 01380 1779 16,93 105 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Denis-en-Bugey Sant-Denis 01345 01500 2288 2,61 877 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Denis-lès-Bourg Sent-Denis 01344 01000 5845 12,58 465 Bourg-en-Bresse-2
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-d’Aussiat 01346 01340 865 15,22 57 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-de-Formans 01347 01600 1997 6,53 306 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Didier-sur-Chalaronne 01348 01140 2918 24,98 117 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Sainte-Croix Senta-Crouèx 01342 01120 561 10,62 53 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Sainte-Euphémie 01353 01600 1676 4,61 364 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Sainte-Julie 01366 01150 1051 11,15 94 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Éloi 01349 01800 476 14,26 33 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Sainte-Olive Sente-Olivo 01382 01330 283 7,39 38 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Étienne-du-Bois 01350 01370 2537 28,38 89 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Étienne-sur-Chalaronne 01351 01140 1565 20,99 75 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Saint-Étienne-sur-Reyssouze 01352 01190 576 13,82 42 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Genis-Pouilly 01354 01630 13.243 9,77 1355 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Genis-sur-Menthon 01355 01380 470 11,55 41 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Georges-sur-Renon 01356 01400 209 5,66 37 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Germain-de-Joux 01357 01130 501 11,27 44 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Saint-Germain-les-Paroisses 01358 01300 431 16,27 26 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Germain-sur-Renon 01359 01240 244 15,8 15 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Jean-de-Gonville 01360 01630 1823 12,36 147 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Jean-de-Niost 01361 01800 1527 14,19 108 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Jean-de-Thurigneux 01362 01390 775 16 48 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Jean-le-Vieux 01363 01640 1748 15,33 114 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-Jean-sur-Reyssouze 01364 01560 750 27,48 27 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Jean-sur-Veyle 01365 01290 1160 11,21 103 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Julien-sur-Reyssouze 01367 01560 748 7,52 99 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Julien-sur-Veyle 01368 01540 836 9,84 85 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Just 01369 01250 940 3,38 278 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Laurent-sur-Saône Sent-Lôrent / Sènt-Lôrent 01370 01750 1689 0,53 3187 Vonnas
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Marcel 01371 01390 1258 11,64 108 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Martin-de-Bavel 01372 01510 442 8,5 52 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Martin-du-Frêne 01373 01430 1038 19,14 54 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Saint-Martin-du-Mont 01374 01160 1844 28,09 66 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Martin-le-Châtel 01375 01310 785 12,77 61 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Maurice-de-Beynost 01376 01700 3977 6,99 569 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Saint-Maurice-de-Gourdans 01378 01800 2606 25,39 103 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Maurice-de-Rémens 01379 01500 758 10,35 73 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Nizier-le-Bouchoux 01380 01560 651 28,3 23 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Nizier-le-Désert Sent-Neziér 01381 01320 917 24,96 37 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Paul-de-Varax Sent-Por 01383 01240 1555 25,97 60 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Rambert-en-Bugey 01384 01230 2228 28,55 78 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Rémy 01385 01310 990 7,38 134 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Sorlin-en-Bugey Sant-Sorlin 01386 01150 1138 9,07 125 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Sulpice 01387 01340 257 5,26 49 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-de-Courtes 01388 01560 1103 16,53 67 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-sur-Moignans 01389 01990 1843 41,99 44 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Vulbas 01390 01150 1266 21,44 59 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Salavre Salâvro 01391 01270 267 7,77 34 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Samognat 01392 01580 650 14,01 46 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Sandrans Sandrans 01393 01400 540 29,02 19 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Sault-Brénaz 01396 01150 981 5,61 175 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sauverny 01397 01220 994 1,89 526 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Savigneux Savegnœx 01398 01480 1359 14,75 92 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ségny 01399 01170 2089 3,24 645 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Seillonnaz 01400 01470 137 9,59 14 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sergy 01401 01630 2126 9,46 225 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Sermoyer 01402 01190 657 16,7 39 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Serrières-de-Briord 01403 01470 1279 8,03 159 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Serrières-sur-Ain 01404 01450 134 8,18 16 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Servas Sèrvas 01405 01960 1264 13,05 97 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Servignat 01406 01560 174 7,99 22 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Seyssel Sèssél 01407 01420 1000 2,4 417 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Simandre-sur-Suran 01408 01250 665 16,3 41 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Sonthonnax-la-Montagne 01410 01580 306 14,14 22 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Souclin Socllin / Soncllin 01411 01150 273 13,19 21 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sulignat 01412 01400 588 10,8 54 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Surjoux-Lhopital 01215 01420 137 7,99 17 Bellegarde-sur-Valserine Nantua Pays Bellegardien
Talissieu 01415 01510 475 4,8 99 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Tenay 01416 01230 1026 13,12 78 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Thil 01418 01120 1081 5,15 210 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Thoiry 01419 01710 5981 28,93 207 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Thoissey 01420 01140 1715 1,34 1280 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Torcieu Torciœ 01421 01230 728 10,72 68 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Tossiat 01422 01250 1359 10,17 134 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Toussieux 01423 01600 1114 4,74 235 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Tramoyes 01424 01390 1728 12,93 134 Miribel
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Trévoux 01427 01600 6882 5,71 1205 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Valeins 01428 01140 128 4,36 29 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Val-Revermont 01426 01370 2570 45,42 57 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Valromey-sur-Séran 01036 01260 1320 56,71 23 Hauteville-Lompnes
Belley Bugey Sud
Valserhône 01033 01200 16.431 62,54 263 Bellegarde-sur-Valserine
Nantua Pays Bellegardien
Vandeins 01429 01660 689 9,4 73 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Varambon 01430 01160 601 7,99 75 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Vaux-en-Bugey 01431 01150 1221 8,22 149 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Verjon Vrejon / Vèrjon 01432 01270 311 5,11 61 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vernoux 01433 01560 320 10,2 31 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Versailleux Vèrsalyœx 01434 01330 455 18,77 24 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Versonnex 01435 01210 2167 5,89 368 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Vesancy 01436 01170 475 10,7 44 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Vescours 01437 01560 232 12,48 19 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vésines Vèsenes 01439 01570 99 3,88 26 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Vieu-d’Izenave 01441 01430 713 23,73 30 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Villars-les-Dombes 01443 01330 4962 24,65 201 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villebois 01444 01150 1185 14,46 82 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Villemotier 01445 01270 636 13,86 46 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villeneuve Velanôva 01446 01480 1521 26,79 57 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Villereversure 01447 01250 1308 17,45 75 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villes 01448 01200 387 9,21 42 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Villette-sur-Ain 01449 01320 757 19,38 39 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villieu-Loyes-Mollon 01450 01800 3684 15,91 232 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Viriat Veriat 01451 01440 6555 45,03 146 Bourg-en-Bresse-1
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Virieu-le-Grand 01452 01510 1107 12,55 88 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Virignin 01454 01300 1104 7,88 140 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Vongnes 01456 01350 71 2,05 35 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Vonnas Vonâs / Vonnâs 01457 01540 3079 17,81 173 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2019:

2018:

2017:

2016: