Hauptmenü ufmache

Lischt vun dr Gmeina im Département Loire

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loire zellt àlla 323 Gmeina ìm Département Loire uf.

Gmein Okzitànisch Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement
Aboën 42001 42380 435 8,96 49 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Ailleux 42002 42130 158 9,31 17 Boën-sur-Lignon Montbrison
Ambierle Embièrle 42003 42820 1905 30,76 62 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Andrézieux-Bouthéon 42005 42160 9839 16,28 604 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Saint-Étienne
Apinac 42006 42550 419 15,35 27 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Arcinges 42007 42460 209 3,44 61 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Arcon 42008 42370 109 19,19 6 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Arthun 42009 42130 553 13,88 40 Boën-sur-Lignon Montbrison
Aveizieux 42010 42330 1620 9,02 180 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Balbigny 42011 42510 3027 16,98 178 Le Coteau
Néronde
Roanne
Bard 42012 42600 659 13,78 48 Montbrison Montbrison
Bellegarde-en-Forez 42013 42210 1981 18,91 105 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Belleroche Bèlaroche / Bèleroche 42014 42670 312 13,93 22 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Belmont-de-la-Loire Bèrmont / Bélmont 42015 42670 1522 23,71 64 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Bessey 42018 42520 455 6,24 73 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Boën-sur-Lignon 42019 42130 3308 6,00 551 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Boisset-lès-Montrond 42020 42210 1162 8,01 145 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Boisset-Saint-Priest 42021 42560 1208 18,28 66 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Bonson 42022 42160 3818 5,15 741 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Bourg-Argental Bôrg-Argental 42023 42220 2914 20,15 145 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Boyer 42025 42460 200 5,18 39 Charlieu Roanne
Briennon 42026 42720 1678 23,84 70 Charlieu
Roanne-Nord
Roanne
Bully 42027 42260 411 19,03 22 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Burdignes 42028 42220 360 30,81 12 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Bussières 42029 42510 1560 16,76 93 Le Coteau
Néronde
Roanne
Bussy-Albieux 42030 42260 537 19,65 27 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Caloire Deçai Léger 42031 42240 328 4,70 70 Firminy Saint-Étienne
Cellieu 42032 42320 1699 12,11 140 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Cervières Cèrviére 42034 42440 126 7,56 17 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Cezay 42035 42130 224 10,52 21 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Chagnon 42036 42800 494 2,48 199 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Chalain-d’Uzore 42037 42600 539 8,03 67 Montbrison
Montbrison
Montbrison
Chalain-le-Comtal 42038 42600 712 18,36 39 Montbrison Montbrison
Chalmazel-Jeansagnière 42039 42920 451 53,39 8 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Chambéon 42041 42110 541 16,85 32 Feurs Montbrison
Chambles 42042 42170 987 18,90 52 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Chambœuf 42043 42330 1669 11,12 150 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Champdieu 42046 42600 1888 18,20 104 Boën-sur-Lignon
Montbrison
Montbrison
Champoly 42047 42430 328 14,89 22 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chandon 42048 42190 1461 12,38 118 Charlieu Roanne
Changy 42049 42310 629 13,67 46 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Charlieu 42052 42190 3652 6,70 545 Charlieu Roanne
Châteauneuf 42053 42800 1579 13,65 116 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Châtelneuf 42054 42940 328 8,48 39 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Châtelus 42055 42140 135 2,53 53 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chausseterre 42339 42430 231 16,58 14 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chavanay 42056 42410 2887 15,06 192 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Chazelles-sur-Lavieu 42058 42560 283 9,85 29 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Chazelles-sur-Lyon 42059 42140 5288 20,91 253 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chenereilles 42060 42560 522 8,97 58 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Cherier 42061 42430 555 28,11 20 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chevrières 42062 42140 1097 14,54 75 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chirassimont 42063 42114 400 10,69 37 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Chuyer 42064 42410 777 12,06 64 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Civens 42065 42110 1368 13,10 104 Feurs Montbrison
Cleppé 42066 42110 544 15,48 35 Feurs Montbrison
Colombier Colombiér 42067 42220 308 17,86 17 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Combre 42068 42840 440 4,01 110 Charlieu
Perreux
Roanne
Commelle-Vernay 42069 42120 2927 12,41 236 Le Coteau
Perreux
Roanne
Cordelle 42070 42123 903 26,64 34 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Cottance 42073 42360 708 13,55 52 Feurs Montbrison
Coutouvre 42074 42460 1110 21,87 51 Charlieu
Perreux
Roanne
Craintilleux 42075 42210 1304 8,22 159 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Cremeaux 42076 42260 908 33,32 27 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Croizet-sur-Gand 42077 42540 315 5,98 53 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Cuinzier 42079 42460 737 5,62 131 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Cuzieu 42081 42330 1510 11,51 131 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Dargoire 42083 42800 516 1,92 269 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Débats-Rivière-d’Orpra 42084 42130 156 3,41 46 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Doizieux 42085 42740 824 28,07 29 Le Pilat
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Écoche 42086 42670 548 11,70 47 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Écotay-l’Olme 42087 42600 1223 6,52 188 Montbrison Montbrison
Épercieux-Saint-Paul 42088 42110 727 7,92 92 Feurs Montbrison
Essertines-en-Châtelneuf 42089 42600 689 15,20 45 Boën-sur-Lignon
Montbrison
Montbrison
Essertines-en-Donzy 42090 42360 489 6,97 70 Feurs Montbrison
Estivareilles 42091 42380 690 22,56 31 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Farnay 42093 42320 1413 7,93 178 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Feurs 42094 42110 8093 24,39 332 Feurs Montbrison
Firminy 42095 42700 16.994 10,45 1626 Firminy Saint-Étienne
Fontanès 42096 42140 672 6,63 101 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Fourneaux 42098 42470 598 12,17 49 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Fraisses 42099 42490 3735 4,63 807 Firminy Saint-Étienne
Genilac 42225 42800 3880 8,67 448 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Graix 42101 42220 149 8,58 17 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Grammond 42102 42140 898 8,13 110 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Grézieux-le-Fromental 42105 42600 224 10,31 22 Montbrison Montbrison
Grézolles 42106 42260 269 5,60 48 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Gumières 42107 42560 323 16,12 20 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Jarnosse 42112 42460 443 11,88 37 Charlieu Roanne
Jas 42113 42110 223 6,22 36 Feurs Montbrison
Jonzieux 42115 42660 1143 10,32 111 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Juré 42116 42430 241 12,07 20 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
L’Étrat 42092 42580 2573 8,48 303 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
L’Hôpital-le-Grand 42108 42210 1035 12,86 80 Montbrison Montbrison
L’Hôpital-sous-Rochefort 42109 42130 111 1,15 97 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
L’Horme 42110 42152 4812 4,40 1094 Saint-Chamond
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Bénisson-Dieu 42016 42720 417 11,12 38 Charlieu
Roanne-Nord
Roanne
La Chamba La Chambaa 42040 42440 51 5,20 10 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Chambonie 42045 42440 43 4,42 10 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Chapelle-en-Lafaye 42050 42380 112 8,99 12 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
La Chapelle-Villars 42051 42410 529 8,25 64 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
La Côte-en-Couzan 42072 42111 70 9,11 8 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Fouillouse 42097 42480 4442 20,57 216 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Gimond 42100 42140 280 3,37 83 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
La Grand-Croix 42103 42320 5068 4,05 1251 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Gresle 42104 42460 833 14,75 56 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
La Pacaudière 42163 42310 1050 20,61 51 Renaison
La Pacaudière
Roanne
La Ricamarie 42183 42150 7923 6,95 1140 Saint-Étienne-2
Le Chambon-Feugerolles
Saint-Étienne
La Talaudière 42305 42350 6734 7,63 883 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Terrasse-sur-Dorlay 42308 42740 783 8,69 90 Le Pilat
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Tour-en-Jarez 42311 42580 1470 5,05 291 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Tourette 42312 42380 573 5,65 101 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
La Tuilière 42314 42830 290 31,09 9 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
La Valla-en-Gier 42322 42131 1019 34,78 29 Le Pilat
Saint-Chamond-Sud
Saint-Étienne
La Valla-sur-Rochefort 42321 42111 107 8,98 12 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Versanne 42329 42220 369 15,13 24 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Lavieu 42117 42560 117 4,45 26 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Lay 42118 42470 742 12,85 58 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Le Bessat 42017 42660 446 10,06 44 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Le Cergne 42033 42460 652 5,93 110 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Le Chambon-Feugerolles 42044 42500 12.486 17,51 713 Saint-Étienne-2
Le Chambon-Feugerolles
Saint-Étienne
Le Coteau 42071 42120 6845 4,89 1400 Le Coteau
Perreux
Roanne
Le Crozet 42078 42310 280 13,31 21 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Leigneux 42119 42130 380 4,53 84 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Lentigny 42120 42155 1717 11,30 152 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Lérigneux 42121 42600 145 9,76 15 Montbrison Montbrison
Les Noës 42158 42370 208 15,68 13 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Les Salles 42295 42440 527 25,22 21 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Lézigneux 42122 42600 1701 15,04 113 Montbrison Montbrison
Lorette 42123 42420 4717 3,41 1383 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Lupé 42124 42520 313 1,47 213 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Luré 42125 42260 146 6,23 23 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Luriecq 42126 42380 1308 20,28 64 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Mably 42127 42300 7689 32,80 234 Roanne-1
Roanne-Nord
Roanne
Machézal 42128 42114 388 13,88 28 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Maclas 42129 42520 1808 10,15 178 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Magneux-Haute-Rive 42130 42600 557 12,56 44 Montbrison Montbrison
Maizilly 42131 42750 338 5,12 66 Charlieu Roanne
Malleval 42132 42520 578 5,06 114 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Marcenod 42133 42140 718 9,00 80 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Marcilly-le-Châtel 42134 42130 1390 16,32 85 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Marclopt 42135 42210 509 8,43 60 Feurs Montbrison
Marcoux 42136 42130 737 15,3 48 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Margerie-Chantagret 42137 42560 802 7,71 104 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Maringes 42138 42140 670 9,17 73 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Marlhes 42139 42660 1298 32,6 40 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Marols 42140 42560 414 14,94 28 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Mars 42141 42750 558 12,03 46 Charlieu Roanne
Merle-Leignec 42142 42380 323 16,17 20 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Mizérieux 42143 42110 434 7,01 62 Feurs Montbrison
Montagny 42145 42840 1061 25,57 41 Charlieu
Perreux
Roanne
Montarcher 42146 42380 66 5,99 11 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Montbrison Montbréson 42147 42600 15.569 16,33 953 Montbrison Montbrison
Montchal 42148 42360 497 8,84 56 Feurs Montbrison
Montrond-les-Bains 42149 42210 5301 10,11 524 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Montverdun 42150 42130 1292 16,52 78 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Mornand-en-Forez 42151 42600 402 21,60 19 Montbrison Montbrison
Nandax 42152 42720 508 8,03 63 Charlieu Roanne
Neaux 42153 42470 479 17,36 28 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Néronde Nèronda 42154 42510 458 8,57 53 Le Coteau
Néronde
Roanne
Nervieux 42155 42510 985 19,44 51 Feurs Montbrison
Neulise 42156 42590 1345 22,99 59 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Noailly 42157 42640 805 31,45 26 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Noirétable Neitrable 42159 42440 1597 40,34 40 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Nollieux 42160 42260 201 6,95 29 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Notre-Dame-de-Boisset 42161 42120 565 9,10 62 Le Coteau
Perreux
Roanne
Ouches 42162 42155 1164 10,12 115 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Palogneux 42164 42990 79 7,01 11 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Panissières 42165 42360 2948 26,71 110 Feurs Montbrison
Parigny 42166 42120 602 9,15 66 Le Coteau
Perreux
Roanne
Pavezin Pavèsin 42167 42410 353 8,87 40 Le Pilat
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Pélussin 42168 42410 3786 32,16 118 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Périgneux 42169 42380 1478 32,00 46 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Perreux 42170 42120 2128 41,35 51 Le Coteau
Perreux
Roanne
Pinay 42171 42590 281 6,62 42 Le Coteau
Néronde
Roanne
Planfoy 42172 42660 1025 12,27 84 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Pommiers 42173 42260 361 23,84 15 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Poncins 42174 42110 1053 20,63 51 Feurs Montbrison
Pouilly-lès-Feurs 42175 42110 1257 13,03 96 Feurs Montbrison
Pouilly-les-Nonains 42176 42155 2086 10,23 204 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Pouilly-sous-Charlieu 42177 42720 2484 15,99 155 Charlieu Roanne
Pradines 42178 42630 794 11,60 68 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Pralong 42179 42600 857 8,03 107 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Précieux 42180 42600 1032 16,29 63 Montbrison Montbrison
Régny 42181 42630 1529 13,80 111 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Renaison 42182 42370 3107 23,04 135 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Riorges 42184 42153 10.669 15,51 688 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Rivas 42185 42340 651 4,60 142 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Rive-de-Gier Vèrs-de-Giér 42186 42800 15.156 7,33 2068 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Roanne Rouana 42187 42300 34.685 16,10 2154 Roanne-1
Roanne-2
Roanne-Nord
Roanne-Sud
Roanne
Roche 42188 42600 259 23,33 11 Montbrison Montbrison
Roche-la-Molière 42189 42230 9708 17,44 557 Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne
Roisey 42191 42520 917 13,03 70 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Rozier-Côtes-d’Aurec 42192 42380 455 13,89 33 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Rozier-en-Donzy 42193 42810 1452 9,51 153 Feurs Montbrison
Sail-les-Bains 42194 42310 205 21,11 10 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Sail-sous-Couzan 42195 42890 943 7,43 127 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Alban-les-Eaux 42198 42370 972 7,75 125 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-André-d’Apchon 42199 42370 1953 13,44 145 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-André-le-Puy 42200 42210 1545 8,66 178 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Appolinard 42201 42520 670 9,84 68 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Barthélemy-Lestra 42202 42110 684 11,06 62 Feurs Montbrison
Saint-Bonnet-des-Quarts 42203 42310 325 32,45 10 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Bonnet-le-Château 42204 42380 1536 1,87 821 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Bonnet-le-Courreau 42205 42940 691 50,18 14 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Bonnet-les-Oules 42206 42330 1601 12,41 129 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Chamond 42207 42400 35.339 54,88 644 Saint-Chamond
Saint-Chamond-Nord
Saint-Chamond-Sud
Saint-Étienne
Saint-Christo-en-Jarez 42208 42320 1864 21,77 86 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Saint-Cyprien 42211 42160 2481 7,28 341 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Cyr-de-Favières 42212 42123 892 14,11 63 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Cyr-de-Valorges 42213 42114 301 9,91 30 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Cyr-les-Vignes 42214 42210 1015 19,38 52 Feurs Montbrison
Saint-Denis-de-Cabanne 42215 42750 1263 7,65 165 Charlieu Roanne
Saint-Denis-sur-Coise 42216 42140 658 10,79 61 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Saint-Didier-sur-Rochefort 42217 42111 412 22,75 18 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Sainte-Agathe-en-Donzy 42196 42510 127 3,39 37 Le Coteau
Néronde
Roanne
Sainte-Agathe-la-Bouteresse 42197 42130 1012 11,75 86 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Sainte-Colombe-sur-Gand 42209 42540 418 13,56 31 Le Coteau
Néronde
Roanne
Sainte-Croix-en-Jarez 42210 42800 466 12,00 39 Le Pilat
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Sainte-Foy-Saint-Sulpice 42221 42110 514 29,12 18 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Étienne Sant-Ètiève / Sant-Etièno 42218 42000 171.924 79,97 2150 Saint-Étienne-1
Saint-Étienne-2
Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-4
Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-6
Saint-Étienne-Nord-Est-1
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne-Nord-Ouest-1
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne-Sud-Est-1
Saint-Étienne-Sud-Est-2
Saint-Étienne-Sud-Est-3
Saint-Étienne-Sud-Ouest-1
Saint-Étienne-Sud-Ouest-2
Saint-Étienne
Saint-Étienne-le-Molard 42219 42130 1010 16,55 61 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Forgeux-Lespinasse 42220 42640 640 16,19 40 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Galmier 42222 42330 5707 19,47 293 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Genest-Lerpt 42223 42530 6121 12,68 483 Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne
Saint-Genest-Malifaux 42224 42660 2857 47,08 61 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Georges-de-Baroille 42226 42510 411 15,24 27 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Georges-en-Couzan 42227 42990 432 23,64 18 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Georges-Haute-Ville 42228 42610 1421 9,63 148 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Saint-Germain-la-Montagne 42229 42670 241 12,54 19 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Saint-Germain-Laval 42230 42260 1646 17,08 96 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Germain-Lespinasse 42231 42640 1236 15,00 82 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Haon-le-Châtel 42232 42370 639 0,8 799 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Haon-le-Vieux 42233 42370 960 16,34 59 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Héand 42234 42570 3593 31,30 115 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Saint-Hilaire-Cusson-la-Valmitte 42235 42380 334 18,31 18 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Hilaire-sous-Charlieu 42236 42190 545 13,51 40 Charlieu Roanne
Saint-Jean-Bonnefonds 42237 42650 6664 11,59 575 Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne
Saint-Jean-la-Vêtre 42238 42440 322 16,22 20 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Saint-Jean-Saint-Maurice-sur-Loire 42239 42155 1142 23,57 48 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Saint-Jean-Soleymieux 42240 42560 856 16,47 52 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Saint-Jodard 42241 42590 426 6,65 64 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Joseph 42242 42800 1894 8,05 235 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Saint-Julien-d’Oddes 42243 42260 269 10,41 26 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Julien-Molin-Molette 42246 42220 1159 9,45 123 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Saint-Just-en-Bas 42247 42990 286 20,95 14 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Just-en-Chevalet 42248 42430 1145 29,19 39 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Just-la-Pendue 42249 42540 1650 19,88 83 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Just-Saint-Rambert 42279 42170 15.232 40,63 375 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Laurent-la-Conche 42251 42210 621 15,51 40 Feurs Montbrison
Saint-Laurent-Rochefort 42252 42130 244 15,60 16 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Léger-sur-Roanne 42253 42155 1139 4,51 253 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Saint-Marcel-d’Urfé 42255 42430 294 13,92 21 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Marcel-de-Félines 42254 42122 818 22,43 36 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Marcellin-en-Forez 42256 42680 4760 31,09 153 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Martin-d’Estréaux 42257 42620 848 29,60 29 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Martin-la-Plaine 42259 42800 3716 9,70 383 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Saint-Martin-la-Sauveté 42260 42260 993 29,74 33 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Martin-Lestra 42261 42110 889 16,33 54 Feurs Montbrison
Saint-Maurice-en-Gourgois 42262 42240 1823 31,83 57 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Médard-en-Forez 42264 42330 1070 10,39 103 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Saint-Michel-sur-Rhône 42265 42410 811 5,87 138 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Nizier-de-Fornas 42266 42380 668 15,88 42 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Nizier-sous-Charlieu 42267 42190 1705 12,83 133 Charlieu Roanne
Saint-Paul-d’Uzore 42269 42600 166 9,51 17 Montbrison Montbrison
Saint-Paul-en-Cornillon 42270 42240 1358 3,72 365 Firminy Saint-Étienne
Saint-Paul-en-Jarez 42271 42740 4837 19,98 242 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Saint-Pierre-de-Bœuf 42272 42520 1739 5,95 292 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Pierre-la-Noaille 42273 42190 381 7,21 53 Charlieu Roanne
Saint-Polgues 42274 42260 259 5,77 45 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Priest-en-Jarez 42275 42270 6147 3,07 2002 Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne
Saint-Priest-la-Prugne 42276 42830 435 36,68 12 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Priest-la-Roche 42277 42590 348 13,50 26 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Priest-la-Vêtre 42278 42440 150 5,17 29 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Saint-Régis-du-Coin 42280 42660 380 20,40 19 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Rirand 42281 42370 142 16,43 9 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Romain-d’Urfé 42282 42430 270 15,00 18 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Romain-en-Jarez 42283 42800 1232 16,96 73 Sorbiers
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Saint-Romain-la-Motte 42284 42640 1440 27,56 52 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Romain-le-Puy 42285 42610 3945 21,14 187 Montbrison
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Saint-Romain-les-Atheux 42286 42660 968 14,68 66 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Sauveur-en-Rue 42287 42220 1096 30,26 36 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Saint-Sixte 42288 42130 717 15,35 47 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Symphorien-de-Lay 42289 42470 1895 33,57 56 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Thomas-la-Garde 42290 42600 594 3,41 174 Montbrison Montbrison
Saint-Victor-sur-Rhins 42293 42630 1177 11,43 103 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Vincent-de-Boisset 42294 42120 946 4,11 230 Le Coteau
Perreux
Roanne
Salt-en-Donzy 42296 42110 543 8,93 61 Feurs Montbrison
Salvizinet 42297 42110 595 10,84 55 Feurs Montbrison
Sauvain 42298 42990 379 30,23 13 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Savigneux 42299 42600 3432 19,19 179 Montbrison Montbrison
Sevelinges 42300 42460 647 8,19 79 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Soleymieux 42301 42560 649 8,80 74 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Sorbiers 42302 42290 8009 12,19 657 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Souternon 42303 42260 292 17,05 17 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Sury-le-Comtal 42304 42450 6417 24,18 265 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Tarentaise 42306 42660 473 12,57 38 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Tartaras 42307 42800 840 3,91 215 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Thélis-la-Combe 42310 42220 160 14,57 11 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Trelins 42313 42130 648 8,09 80 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Unias 42315 42210 439 5,37 82 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Unieux 42316 42240 8786 8,58 1024 Firminy Saint-Étienne
Urbise 42317 42310 133 15,50 9 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Usson-en-Forez 42318 42550 1494 47,24 32 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Valeille 42319 42110 729 16,43 44 Feurs Montbrison
Valfleury 42320 42320 707 8,77 81 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Veauche 42323 42340 8918 10,41 857 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Veauchette 42324 42340 1190 7,54 158 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Vendranges 42325 42590 370 11,14 33 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Véranne 42326 42520 830 15,96 52 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Vérin 42327 42410 671 3,05 220 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Verrières-en-Forez 42328 42600 694 21,17 33 Montbrison Montbrison
Vêtre-sur-Anzon 42245 42111
42440
549 20,25 27 Boën-sur-Lignon Montbrison
Vézelin-sur-Loire 42268 42260
42590
781 39,36 20 Boën-sur-Lignon Roanne
Villars 42330 42390 7978 5,72 1395 Saint-Étienne-4
Saint-Étienne-Nord-Ouest-1
Saint-Étienne
Villemontais 42331 42155 1015 12,73 80 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Villerest 42332 42300 4840 14,82 327 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Villers 42333 42460 577 5,73 101 Charlieu Roanne
Violay 42334 42780 1233 27,07 46 Le Coteau
Néronde
Roanne
Viricelles 42335 42140 464 2,00 232 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Virigneux 42336 42140 629 11,84 53 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Vivans 42337 42310 231 25,16 9 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Vougy 42338 42720 1452 20,90 69 Charlieu Roanne

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2019:

2016: