Lischt vun dr Gmeina im Département Charente-Maritime

D Lischt vun dr Gmeina im Département Charente-Maritime zellt àlla 463 Gmeina ìm Département Charente-Maritime uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agudelle 17002 17500 134 5,36 25 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Aigrefeuille-d’Aunis 17003 17290 4037 16,76 241 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Allas-Bocage 17005 17150 195 10,87 18 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Allas-Champagne 17006 17500 264 7,65 35 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Anais 17007 17540 320 9,44 34 La Jarrie
La Jarrie
Rochefort
La Rochelle
Aunis Sud
Andilly 17008 17230 2235 28,63 78 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Angliers 17009 17540 1060 10,74 99 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Angoulins 17010 17690 3940 7,86 501 Châtelaillon-Plage
Aytré
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Annepont 17011 17350 377 8,81 43 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Annezay 17012 17380 162 7,43 22 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Antezant-la-Chapelle 17013 17400 349 18,63 19 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Arces 17015 17120 753 21,74 35 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Archiac 17016 17520 772 4,48 172 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Archingeay 17017 17380 671 16,61 40 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Ardillières 17018 17290 849 15,70 54 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Ars-en-Ré 17019 17590 1307 10,95 119 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Arthenac 17020 17520 345 12,66 27 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Arvert 17021 17530 3448 26,22 132 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Asnières-la-Giraud 17022 17400 1050 18,64 56 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Aujac 17023 17770 369 8,73 42 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Aulnay 17024 17470 1369 30,97 44 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Aumagne 17025 17770 707 20,50 34 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Authon-Ébéon 17026 17770 390 11,65 33 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Avy 17027 17800 476 14,64 33 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Aytré 17028 17440 8725 12,22 714 Aytré
Aytré
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Bagnizeau 17029 17160 207 9,63 21 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Balanzac 17030 17600 549 12,75 43 Saint-Porchaire
Saujon
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Ballans 17031 17160 197 6,94 28 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Ballon 17032 17290 795 12,18 65 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Barzan 17034 17120 470 8,07 58 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Bazauges 17035 17490 117 8,28 14 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Beaugeay 17036 17620 779 14,51 54 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Beauvais-sur-Matha 17037 17490 635 12,48 51 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Bedenac 17038 17210 686 40,23 17 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Belluire 17039 17800 208 4,50 46 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Benon 17041 17170 1625 46,62 35 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Bercloux 17042 17770 439 9,35 47 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Bernay-Saint-Martin 17043 17330 767 24,90 31 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Berneuil 17044 17460 1146 25,45 45 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Beurlay 17045 17250 1034 9,71 106 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Bignay 17046 17400 411 8,73 47 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Biron 17047 17800 230 8,71 26 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Blanzac-lès-Matha 17048 17160 328 9,42 35 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Blanzay-sur-Boutonne 17049 17470 82 5,75 14 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Bois 17050 17240 530 21,12 25 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Boisredon 17052 17150 702 21,60 33 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bords 17053 17430 1347 15,47 87 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Boresse-et-Martron 17054 17270 210 11,19 19 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Boscamnant 17055 17360 387 13,98 28 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bougneau 17056 17800 605 14,54 42 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Bouhet 17057 17540 903 15,20 59 La Jarrie
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Bourcefranc-le-Chapus 17058 17560 3454 12,40 279 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Bourgneuf 17059 17220 1275 2,68 476 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Boutenac-Touvent 17060 17120 224 3,11 72 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Bran 17061 17210 130 4,14 31 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bresdon 17062 17490 223 16,67 13 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Breuil-la-Réorte 17063 17700 457 16,07 28 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Breuillet 17064 17920 2917 19,99 146 La Tremblade
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Breuil-Magné 17065 17870 1685 22,25 76 Tonnay-Charente
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Brie-sous-Archiac 17066 17520 241 7,49 32 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Brie-sous-Matha 17067 17160 179 6,30 28 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Brie-sous-Mortagne 17068 17120 236 7,22 33 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Brives-sur-Charente 17069 17800 233 5,94 39 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Brizambourg 17070 17770 905 21,26 43 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Burie 17072 17770 1279 9,19 139 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Bussac-Forêt 17074 17210 1034 34,78 30 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bussac-sur-Charente 17073 17100 1266 9,98 127 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Cabariot 17075 17430 1341 15,12 89 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Celles 17076 17520 323 6,00 54 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Cercoux 17077 17270 1171 41,88 28 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chadenac 17078 17800 498 14,11 35 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Chaillevette 17079 17890 1565 10,03 156 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Chambon 17080 17290 928 18,33 51 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Chamouillac 17081 17130 374 8,19 46 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Champagnac 17082 17500 529 12,89 41 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Champagne 17083 17620 611 19,53 31 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Champagnolles 17084 17240 648 17,03 38 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Champdolent 17085 17430 400 12,02 33 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Chaniers 17086 17610 3590 26,53 135 Chaniers
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Chantemerle-sur-la-Soie 17087 17380 185 5,72 32 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Charron 17091 17230 1989 37,54 53 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Chartuzac 17092 17130 151 2,38 63 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Châtelaillon-Plage 17094 17340 5846 6,59 887 Châtelaillon-Plage
Aytré
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Chatenet 17095 17210 222 9,64 23 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chaunac 17096 17130 78 2,26 35 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chenac-Saint-Seurin-d’Uzet 17098 17120 594 20,23 29 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Chepniers 17099 17210 646 28,21 23 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chérac 17100 17610 1104 29,88 37 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Cherbonnières 17101 17470 338 16,58 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Chermignac 17102 17460 1247 13,43 93 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Chevanceaux 17104 17210 1044 21,77 48 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chives 17105 17510 331 20,66 16 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Cierzac 17106 17520 307 5,20 59 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Ciré-d’Aunis 17107 17290 1361 25,76 53 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Clam 17108 17500 418 6,83 61 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Clavette 17109 17220 1380 6,29 219 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Clérac 17110 17270 977 43,08 23 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Clion 17111 17240 813 15,84 51 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Coivert 17114 17330 213 14,78 14 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Colombiers 17115 17460 313 7,14 44 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Consac 17116 17150 211 9,13 23 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Contré 17117 17470 145 12,32 12 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Corignac 17118 17130 360 11,57 31 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Corme-Écluse 17119 17600 1113 17,49 64 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Corme-Royal 17120 17600 1839 27,18 68 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
Coulonges 17122 17800 241 9,16 26 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Courant 17124 17330 414 15,46 27 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Courcelles 17125 17400 471 6,77 70 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Courcerac 17126 17160 296 6,20 48 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Courçon 17127 17170 1740 19,11 91 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Courcoury 17128 17100 690 12,66 55 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Courpignac 17129 17130 412 14,97 28 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Coux 17130 17130 456 13,21 35 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Cozes 17131 17120 2142 16,56 129 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Cramchaban 17132 17170 655 16,06 41 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Cravans 17133 17260 872 14,72 59 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Crazannes 17134 17350 440 4,81 91 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Cressé 17135 17160 240 10,96 22 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Croix-Chapeau 17136 17220 1245 4,83 258 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Dampierre-sur-Boutonne 17138 17470 282 14,04 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Dœuil-sur-le-Mignon 17139 17330 338 19,33 17 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Dolus-d’Oléron 17140 17550 3229 29,02 111 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Dompierre-sur-Charente 17141 17610 458 8,29 55 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Dompierre-sur-Mer 17142 17139 5482 18,35 299 Aytré
La Rochelle-8
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Échebrune 17145 17800 485 17,08 28 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Échillais 17146 17620 3545 14,72 241 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Écoyeux 17147 17770 1354 20,34 67 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Écurat 17148 17810 471 10,55 45 Saint-Porchaire
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Épargnes 17152 17120 843 23,40 36 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Esnandes 17153 17137 2069 7,45 278 Lagord
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Essouvert 17277 17400 1163 30,23 38 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Étaules 17155 17750 2475 11,55 214 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Expiremont 17156 17130 127 5,66 22 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Fenioux 17157 17350 160 9,36 17 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Ferrières 17158 17170 922 7,59 121 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Fléac-sur-Seugne 17159 17800 373 8,28 45 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Floirac 17160 17120
17240
371 16,02 23 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Fontaine-Chalendray 17162 17510 201 18,86 11 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Fontaines-d’Ozillac 17163 17500 520 13,87 37 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Fontcouverte 17164 17100 2354 11,58 203 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Fontenet 17165 17400 396 10,27 39 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Forges 17166 17290 1301 13,58 96 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Fouras 17168 17450 4006 9,51 421 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Geay 17171 17250 747 15,90 47 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Gémozac 17172 17260 2851 31,93 89 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Genouillé 17174 17430 895 34,41 26 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Germignac 17175 17520 651 14,42 45 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Gibourne 17176 17160 112 11,00 10 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Givrezac 17178 17260 68 2,70 25 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Gourvillette 17180 17490 89 8,01 11 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Grandjean 17181 17350 300 6,10 49 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Grézac 17183 17120 929 20,06 46 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Guitinières 17187 17500 542 9,18 59 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Haimps 17188 17160 464 18,47 25 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Île-d’Aix 17004 17123 224 1,19 188 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Jarnac-Champagne 17192 17520 786 21,95 36 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Jazennes 17196 17260 532 10,84 49 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Jonzac 17197 17500 3432 13,09 262 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Juicq 17198 17770 294 9,25 32 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Jussas 17199 17130 150 9,11 16 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
L’Éguille 17151 17600 872 5,49 159 Saujon
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
L’Houmeau 17190 17137 2853 4,22 676 Lagord
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Barde 17033 17360 497 21,25 23 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
La Brée-les-Bains 17486 17840 695 7,27 96 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
La Brousse 17071 17160 509 18,84 27 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Chapelle-des-Pots 17089 17100 1002 10,27 98 Chaniers
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
La Clisse 17112 17600 691 5,18 133 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
La Clotte 17113 17360 708 17,84 40 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
La Couarde-sur-Mer 17121 17670 1206 8,80 137 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
La Croix-Comtesse 17137 17330 223 2,62 85 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Devise 17438 17380 312 26,83 12 Surgères
Saint-Jean-d’Angély
Surgères
Rochefort
Rochefort
Gémozac et la Saintonge Viticole
La Flotte 17161 17630 2762 12,32 224 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
La Genétouze 17173 17360 230 37,03 6 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
La Grève-sur-Mignon 17182 17170 563 11,48 49 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
La Gripperie-Saint-Symphorien 17184 17620 593 18,16 33 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
La Jard 17191 17460 422 8,48 50 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
La Jarne 17193 17220 2490 8,42 296 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Jarrie 17194 17220 3265 9,45 346 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Jarrie-Audouin 17195 17330 265 8,41 32 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Laigne 17201 17170 474 4,26 111 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
La Rochelle 17300 17000 75.735 28,43 2664 La Rochelle-1
La Rochelle-2
La Rochelle-3
La Rochelle-1
La Rochelle-2
La Rochelle-3
La Rochelle-4
La Rochelle-5
La Rochelle-6
La Rochelle-7
La Rochelle-8
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Ronde 17303 17170 1050 20,79 51 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
La Tremblade 17452 17390 4336 69,13 63 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
La Vallée 17455 17250 677 16,37 41 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
La Vergne 17465 17400 585 13,97 42 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Villedieu 17471 17470 209 22,27 9 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Lagord 17200 17140 7048 8,04 877 Lagord
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Landes 17202 17380 611 16,05 38 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Landrais 17203 17290 736 15,40 48 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Le Bois-Plage-en-Ré 17051 17580 2248 12,18 185 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Le Château-d’Oléron 17093 17480 4184 15,67 267 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Le Chay 17097 17600 767 12,01 64 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Le Douhet 17143 17100 713 18,35 39 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Le Fouilloux 17167 17270 774 29,55 26 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Le Gicq 17177 17160 125 5,97 21 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Le Grand-Village-Plage 17485 17370 1051 6,05 174 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Le Gua 17185 17600 2097 36,09 58 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Le Gué-d’Alleré 17186 17540 928 7,55 123 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Le Mung 17252 17350 305 7,52 41 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Le Pin 17276 17210 80 2,46 33 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Le Seure 17426 17770 255 5,68 45 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Le Thou 17447 17290 1900 19,00 100 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Léoville 17204 17500 312 9,89 32 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Les Éduts 17149 17510 62 8,05 8 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Les Églises-d’Argenteuil 17150 17400 519 14,29 36 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Les Essards 17154 17250 698 9,66 72 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Les Gonds 17179 17100 1726 12,96 133 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Les Mathes 17225 17570 1974 34,38 57 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Les Nouillers 17266 17380 698 24,15 29 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Les Portes-en-Ré 17286 17880 606 8,51 71 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Les Touches-de-Périgny 17451 17160 568 21,56 26 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Loire-les-Marais 17205 17870 393 12,46 32 Tonnay-Charente
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Loiré-sur-Nie 17206 17470 284 14,40 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Loix 17207 17111 729 6,70 109 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Longèves 17208 17230 975 12,63 77 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Lonzac 17209 17520 271 6,24 43 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Lorignac 17210 17240 493 17,53 28 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Loulay 17211 17330 766 7,30 105 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Louzignac 17212 17160 160 6,13 26 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Lozay 17213 17330 136 11,85 11 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Luchat 17214 17600 525 4,67 112 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
Lussac 17215 17500 52 1,72 30 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Lussant 17216 17430 1002 8,79 114 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Macqueville 17217 17490 290 11,21 26 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Marans 17218 17230 4497 82,49 55 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Marennes-Hiers-Brouage 17219 17320 6252 51,44 122 Marennes Rochefort Bassin de Marennes
Marignac 17220 17800 422 13,50 31 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Marsais 17221 17700 922 23,98 38 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Marsilly 17222 17137 3045 11,91 256 Lagord
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Massac 17223 17490 175 9,15 19 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Matha 17224 17160 2166 19,08 114 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Mazeray 17226 17400 959 19,38 49 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Mazerolles 17227 17800 228 5,23 44 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Médis 17228 17600 2881 23,46 123 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Mérignac 17229 17210 224 4,41 51 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Meschers-sur-Gironde 17230 17132 3110 15,98 195 Saintonge Estuaire
Cozes
Rochefort
Saintes
Royan Atlantique
Messac 17231 17130 105 7,24 15 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Meursac 17232 17120 1489 26,17 57 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Meux 17233 17500 316 8,23 38 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Migré 17234 17330 331 14,30 23 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Migron 17235 17770 724 15,06 48 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Mirambeau 17236 17150 1492 26,94 55 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Moëze 17237 17780 564 21,17 27 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Mons 17239 17160 438 15,63 28 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Montendre 17240 17130 3242 25,06 129 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Montguyon 17241 17270 1576 18,18 87 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Montils 17242 17800 853 23,64 36 Thénac
Pons
Saintes
Saintes
Saintes
Montlieu-la-Garde 17243 17210 1264 31,60 40 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Montpellier-de-Médillan 17244 17260 682 14,85 46 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Montroy 17245 17220 893 3,99 224 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Moragne 17246 17430 507 12,03 42 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Mornac-sur-Seudre 17247 17113 841 9,50 89 La Tremblade
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Mortagne-sur-Gironde 17248 17120 904 18,87 48 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Mortiers 17249 17500 186 6,53 28 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Mosnac 17250 17240 466 12,44 37 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Muron 17253 17430 1344 39,06 34 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Nachamps 17254 17380 194 4,18 46 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Nancras 17255 17600 786 3,06 257 Saint-Porchaire
Saujon
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Nantillé 17256 17770 326 10,78 30 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Néré 17257 17510 734 29,97 24 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Neuillac 17258 17520 302 10,57 29 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Neulles 17259 17500 148 5,90 25 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Neuvicq 17260 17270 452 22,72 20 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Neuvicq-le-Château 17261 17490 321 15,14 21 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Nieul-lès-Saintes 17262 17810 1252 20,41 61 Saint-Porchaire
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Nieulle-sur-Seudre 17265 17600 1227 20,75 59 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Nieul-le-Virouil 17263 17150 578 22,64 26 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Nieul-sur-Mer 17264 17137 5759 10,96 525 Lagord
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Nuaillé-d’Aunis 17267 17540 1139 16,47 69 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Nuaillé-sur-Boutonne 17268 17470 198 10,48 19 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Orignolles 17269 17210 676 13,66 49 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Ozillac 17270 17500 626 15,93 39 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Paillé 17271 17470 315 12,44 25 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Pérignac 17273 17800 1017 27,56 37 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Périgny 17274 17180 8428 10,78 782 Aytré
La Rochelle-8
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Pessines 17275 17810 745 9,05 82 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Pisany 17278 17600 738 6,59 112 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
Plassac 17279 17240 597 15,48 39 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Plassay 17280 17250 721 16,87 43 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Polignac 17281 17210 170 4,64 37 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Pommiers-Moulons 17282 17130 207 9,60 22 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Pons 17283 17800 4182 27,63 151 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Pont-l’Abbé-d’Arnoult 17284 17250 1807 12,41 146 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Port-d’Envaux 17285 17350 1154 22,55 51 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Port-des-Barques 17484 17730 1777 5,66 314 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Pouillac 17287 17210 249 4,59 54 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Poursay-Garnaud 17288 17400 315 5,22 60 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Préguillac 17289 17460 450 6,60 68 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Prignac 17290 17160 297 6,77 44 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Puilboreau 17291 17138 6182 7,88 785 Aytré
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Puy-du-Lac 17292 17380 487 14,62 33 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Puyravault 17293 17700 673 13,68 49 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Puyrolland 17294 17380 201 12,98 15 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Réaux sur Trèfle 17295 17500 821 20,45 40 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Rétaud 17296 17460 1069 19,92 54 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Rioux 17298 17460 960 18,98 51 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Rivedoux-Plage 17297 17940 2280 4,52 504 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Rochefort 17299 17300 24.151 21,95 1100 Rochefort
Rochefort-Sud
Rochefort-Centre
/Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Romazières 17301 17510 71 8,70 8 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Romegoux 17302 17250 603 13,25 46 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Rouffiac 17304 17800 459 5,85 78 Thénac
Pons
Saintes
Saintes
Saintes
Rouffignac 17305 17130 422 14,62 29 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Royan 17306 17200 18.398 19,30 953 Royan
Royan-Est
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Sablonceaux 17307 17600 1397 22,09 63 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Saint-Agnant 17308 17620 2682 22,49 119 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Aigulin 17309 17360 1911 28,36 67 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-André-de-Lidon 17310 17260 1105 23,83 46 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Saint-Augustin 17311 17570 1351 18,83 72 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Bonnet-sur-Gironde 17312 17150 825 30,60 27 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Bris-des-Bois 17313 17770 389 9,06 43 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Césaire 17314 17770 875 10,41 84 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Christophe 17315 17220 1357 13,64 99 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Ciers-Champagne 17316 17520 416 18,08 23 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Ciers-du-Taillon 17317 17240 550 22,10 25 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Clément-des-Baleines 17318 17590 644 6,80 95 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Saint-Coutant-le-Grand 17320 17430 421 12,80 33 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Crépin 17321 17380 347 13,94 25 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Rochefort
Saint-Jean-d’Angély
Aunis Sud
Saint-Cyr-du-Doret 17322 17170 656 17,08 38 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Denis-d’Oléron 17323 17650 1320 11,75 112 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Dizant-du-Bois 17324 17150 111 4,16 27 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Dizant-du-Gua 17325 17240 533 18,44 29 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sainte-Colombe 17319 17210 109 4,38 25 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sainte-Gemme 17330 17250 1320 40,91 32 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Sainte-Lheurine 17355 17520 512 17,78 29 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sainte-Marie-de-Ré 17360 17740 3366 9,84 342 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Sainte-Même 17374 17770 244 6,15 40 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Sainte-Radegonde 17389 17250 580 11,14 52 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Sainte-Ramée 17390 17240 121 4,67 26 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saintes 17415 17100 25.470 45,55 559 Saintes
Saintes-Est
Saintes-Nord
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Sainte-Soulle 17407 17220 4533 21,82 208 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Eugène 17326 17520 276 16,56 17 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Félix 17327 17330 299 15,23 20 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Fort-sur-Gironde 17328 17240 909 24,22 38 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Froult 17329 17780 335 6,39 52 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Genis-de-Saintonge 17331 17240 1244 11,02 113 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Georges-Antignac 17332 17240 379 10,10 38 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Georges-d’Oléron 17337 17190 3719 46,55 80 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Georges-de-Didonne 17333 17110 5360 10,58 507 Royan
Royan-Est
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Georges-de-Longuepierre 17334 17470 230 10,69 22 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Georges-des-Agoûts 17335 17150 288 6,31 46 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Georges-des-Coteaux 17336 17810 2692 19,23 140 Saint-Porchaire
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Georges-du-Bois 17338 17700 1774 27,90 64 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Germain-de-Lusignan 17339 17500 1303 18,05 72 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Germain-de-Vibrac 17341 17500 190 7,17 26 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Germain-du-Seudre 17342 17240 433 16,09 27 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Grégoire-d’Ardennes 17343 17240 151 3,50 43 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Hilaire-de-Villefranche 17344 17770 1321 25,08 53 Chaniers Saint-Jean-d’Angély Vals de Saintonge
Saint-Hilaire-du-Bois 17345 17500 332 7,48 44 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Hippolyte 17346 17430 1416 23,28 61 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Jean-d’Angély 17347 17400 6976 18,78 371 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Jean-d’Angle 17348 17620 693 21,61 32 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Jean-de-Liversay 17349 17170 2891 41,42 70 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Julien-de-l’Escap 17350 17400 891 8,68 103 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Just-Luzac 17351 17320 1993 47,74 42 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Saint-Laurent-de-la-Prée 17353 17450 2114 27,51 77 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Léger 17354 17800 632 15,88 40 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Saint-Loup 17356 17380 303 16,42 18 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Maigrin 17357 17520 531 21,49 25 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Mandé-sur-Brédoire 17358 17470 309 23,21 13 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Mard 17359 17700 1198 21,21 56 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Martial 17361 17330 116 4,07 29 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Martial-de-Mirambeau 17362 17150 270 9,08 30 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martial-de-Vitaterne 17363 17500 548 2,78 197 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martial-sur-Né 17364 17520 452 11,60 39 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martin-d’Ary 17365 17270 473 8,61 55 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martin-de-Coux 17366 17360 461 15,71 29 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martin-de-Juillers 17367 17400 158 8,38 19 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Martin-de-Ré 17369 17410 2231 4,70 475 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Saint-Médard 17372 17500 75 3,81 20 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Médard-d’Aunis 17373 17220 2255 22,53 100 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Nazaire-sur-Charente 17375 17780 1186 20,31 58 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Ouen-d’Aunis 17376 17230 1730 8,82 196 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Ouen-la-Thène 17377 17490 114 7,01 16 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Palais-de-Négrignac 17378 17210 438 18,51 24 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Palais-de-Phiolin 17379 17800 208 11,01 19 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Palais-sur-Mer 17380 17420 3897 15,69 248 La Tremblade
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Pardoult 17381 17400 241 5,60 43 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Pierre-d’Amilly 17382 17700 529 19,81 27 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Pierre-d’Oléron 17385 17310 6743 40,55 166 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Pierre-de-Juillers 17383 17400 363 17,59 21 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Pierre-de-l’Isle 17384 17330 264 6,43 41 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Pierre-du-Palais 17386 17270 366 12,93 28 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Pierre-la-Noue 17340 17700 1575 24,91 63 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Porchaire 17387 17250 1862 17,40 107 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Saint-Quantin-de-Rançanne 17388 17800 268 9,11 29 Pons
Gémozac
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Saint-Rogatien 17391 17220 2206 5,08 434 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Romain-de-Benet 17393 17600 1712 32,78 52 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Saint-Saturnin-du-Bois 17394 17700 891 25,21 35 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Sauvant 17395 17610 485 7,05 69 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Sauveur-d’Aunis 17396 17540 1704 19,66 87 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Savinien 17397 17350 2433 47,00 52 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Seurin-de-Palenne 17398 17800 165 4,03 41 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Saint-Sever-de-Saintonge 17400 17800 614 8,13 76 Thénac
Pons
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Séverin-sur-Boutonne 17401 17330 99 7,78 13 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Sigismond-de-Clermont 17402 17240 159 5,28 30 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Simon-de-Bordes 17403 17500 734 14,08 52 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Simon-de-Pellouaille 17404 17260 654 8,95 73 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Saint-Sorlin-de-Conac 17405 17150 198 15,37 13 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Sornin 17406 17600 389 13,49 29 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Saint-Sulpice-d’Arnoult 17408 17250 865 16,12 54 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Saint-Sulpice-de-Royan 17409 17200 3204 20,81 154 Saujon
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Thomas-de-Conac 17410 17150 559 28,04 20 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Trojan-les-Bains 17411 17370 1262 17,53 72 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Vaize 17412 17100 651 4,61 141 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Vivien 17413 17220 1307 8,27 158 Châtelaillon-Plage
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Xandre 17414 17138 4848 13,29 365 Lagord
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saleignes 17416 17510 62 7,89 8 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Salignac-de-Mirambeau 17417 17130 164 7,56 22 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Salignac-sur-Charente 17418 17800 599 10,22 59 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Salles-sur-Mer 17420 17220 2153 14,03 153 Châtelaillon-Plage
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saujon 17421 17600 7165 18,01 398 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Seigné 17422 17510 77 6,43 12 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Semillac 17423 17150 72 2,47 29 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Semoussac 17424 17150 364 9,62 38 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Semussac 17425 17120 2333 24,85 94 Saujon
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Siecq 17427 17490 215 11,66 18 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Sonnac 17428 17160 505 17,12 29 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Soubise 17429 17780 2998 10,93 274 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Soubran 17430 17150 380 13,25 29 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Soulignonne 17431 17250 701 14,31 49 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Souméras 17432 17130 363 6,26 58 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sousmoulins 17433 17130 219 7,70 28 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Surgères 17434 17700 6807 28,71 237 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Taillant 17435 17350 182 4,96 37 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Taillebourg 17436 17350 731 14,25 51 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Talmont-sur-Gironde 17437 17120 100 4,44 23 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
La Devise 17438 17260 312 11,23 28 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Taugon 17439 17170 791 15,70 50 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Ternant 17440 17400 379 5,61 68 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Tesson 17441 17460 1075 12,13 89 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Thaims 17442 17120 384 8,74 44 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Thairé 17443 17290 1691 18,74 90 La Jarrie
Aigrefeuille-d’Aunis
La Rochelle
Rochefort
La Rochelle
Thénac 17444 17460 1677 19,17 87 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Thézac 17445 17600 321 12,42 26 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Thors 17446 17160 460 5,55 83 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Tonnay-Boutonne 17448 17380 1151 22,73 51 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Tonnay-Charente 17449 17430 8010 34,39 233 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Torxé 17450 17380 202 11,43 18 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Trizay 17453 17250 1476 14,13 104 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Tugéras-Saint-Maurice 17454 17130 376 13,77 27 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Vanzac 17458 17500 148 6,39 23 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Varaize 17459 17400 560 20,48 27 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Varzay 17460 17460 816 14,04 58 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Vaux-sur-Mer 17461 17640 3798 5,97 636 Royan
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Vénérand 17462 17100 761 9,65 79 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Vergeroux 17463 17300 1208 5,53 218 Tonnay-Charente
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Vergné 17464 17330 138 8,00 17 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vérines 17466 17540 2245 13,35 168 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Vervant 17467 17400 238 5,62 42 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vibrac 17468 17130 152 5,02 30 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Villars-en-Pons 17469 17260 566 13,32 42 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Villars-les-Bois 17470 17770 246 8,60 29 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Villedoux 17472 17230 2237 15,84 141 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Villemorin 17473 17470 97 10,67 9 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Villeneuve-la-Comtesse 17474 17330 741 15,90 47 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Villexavier 17476 17500 272 9,97 27 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Villiers-Couture 17477 17510 116 8,37 14 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vinax 17478 17510 61 9,19 7 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Virollet 17479 17260 275 10,01 27 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Virson 17480 17290 760 9,92 77 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Voissay 17481 17400 156 5,06 31 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vouhé 17482 17700 656 15,61 42 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Yves 17483 17340 1477 25,75 57 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
La Rochelle
Rochefort
La Rochelle

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2019:

2018:

2016: