Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise

D Lischt vun dr Gmeina im Département Val-d’Oise zellt àlla 184 Gmeina ìm Département Val-d’Oise uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ableiges 95002 95450 1124 8,03 140 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Aincourt 95008 95510 887 10,03 88 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Ambleville 95011 95710 387 7,96 49 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Amenucourt 95012 95510 205 8,70 24 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Andilly 95014 95580 2574 2,73 943 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Argenteuil 95018 95100 111.038 17,22 6448 Argenteuil-1
Argenteuil-2
Argenteuil-3
Argenteuil-Est
Argenteuil-Nord
Argenteuil-Ouest
Argenteuil
Argenteuil
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Arnouville 95019 95400 14.255 2,84 5019 Garges-lès-Gonesse
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Arronville 95023 95810 637 15,85 40 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Arthies 95024 95420 271 7,40 37 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Asnières-sur-Oise 95026 95270 2939 14,07 209 L’Isle-Adam
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Attainville 95028 95570 1691 7,16 236 Fosses
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Auvers-sur-Oise 95039 95430 6813 12,69 537 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Avernes 95040 95450 857 17,15 50 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Baillet-en-France 95042 95560 1899 7,91 240 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Banthelu 95046 95420 148 8,10 18 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Beauchamp 95051 95250 8687 3,02 2876 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Beaumont-sur-Oise 95052 95260 9504 5,60 1697 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Bellefontaine 95055 95270 477 7,53 63 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Belloy-en-France 95056 95270 2203 9,49 232 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Bernes-sur-Oise 95058 95340 2733 5,45 501 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Berville 95059 95810 350 8,51 41 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bessancourt 95060 95550 7878 6,39 1233 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Béthemont-la-Forêt 95061 95840 410 3,79 108 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Bezons 95063 95870 31.671 4,16 7613 Argenteuil-3
Bezons
Argenteuil
Argenteuil
Saint-Germain Boucles de Seine
Boisemont 95074 95000 818 2,77 295 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Boissy-l’Aillerie 95078 95650 1844 6,53 282 Pontoise
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bonneuil-en-France 95088 95500 1129 4,71 240 Villiers-le-Bel
Garges-lès-Gonesse-Est
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bouffémont 95091 95570 6578 4,51 1459 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Bouqueval 95094 95720 302 2,81 107 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Bray-et-Lû 95101 95710 962 3,71 259 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Bréançon 95102 95640 404 10,61 38 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Brignancourt 95110 95640 212 3,06 69 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Bruyères-sur-Oise 95116 95820 4347 8,91 488 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Buhy 95119 95770 322 6,86 47 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Butry-sur-Oise 95120 95430 2276 2,60 875 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Cergy 95127 95000
95800
65.911 11,20 5885 Cergy-1
Cergy-2
Cergy-Nord
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Champagne-sur-Oise 95134 95660 5018 9,45 531 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Charmont 95141 95420 36 3,83 9 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chars 95142 95750 2046 16,71 122 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Châtenay-en-France 95144 95190 76 3,07 25 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaumontel 95149 95270 3241 4,23 766 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Chaussy 95150 95710 582 14,56 40 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Chauvry 95151 95560 299 5,00 60 Domont
Taverny
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Chennevières-lès-Louvres 95154 95380 305 4,58 67 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Chérence 95157 95510 124 8,74 14 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Cléry-en-Vexin 95166 95420 465 5,10 91 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Commeny 95169 95450 498 4,72 106 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Condécourt 95170 95450 548 6,94 79 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Cormeilles-en-Parisis 95176 95240 25.406 8,33 3050 Franconville
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Cormeilles-en-Vexin 95177 95830 1333 9,56 139 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courcelles-sur-Viosne 95181 95650 288 3,61 80 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Courdimanche 95183 95800 6709 5,54 1211 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Deuil-la-Barre 95197 95170 22.149 3,76 5891 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Domont 95199 95330 15.504 8,33 1861 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Eaubonne 95203 95600 25.335 4,42 5732 Ermont
Eaubonne
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Écouen 95205 95440 7125 7,59 939 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Enghien-les-Bains 95210 95880 11.470 1,77 6480 Montmorency
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Ennery 95211 95300 2418 7,43 325 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épiais-lès-Louvres 95212 95380 109 3,42 32 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Épiais-Rhus 95213 95810 616 10,46 59 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Épinay-Champlâtreux 95214 95270 70 3,56 20 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Éragny 95218 95610 18.296 4,72 3876 Cergy-2
Cergy-Sud
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Ermont 95219 95120 28.939 4,16 6956 Ermont
Ermont
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Ézanville 95229 95460 9656 5,19 1861 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Fontenay-en-Parisis 95241 95190 2007 10,84 185 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Fosses 95250 95470 9791 3,61 2712 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Franconville 95252 95130 37.394 6,19 6041 Franconville
Franconville
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frémainville 95253 95450 520 5,61 93 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frémécourt 95254 95830 558 4,28 130 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Frépillon 95256 95740 3342 3,35 998 Saint-Ouen-l’Aumône
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Frouville 95258 95690 349 7,60 46 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Garges-lès-Gonesse 95268 95140 43.239 5,47 7905 Garges-lès-Gonesse
Garges-lès-Gonesse-Est
Garges-lès-Gonesse-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Genainville 95270 95420 541 10,50 52 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Génicourt 95271 95650 519 6,44 81 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Gonesse 95277 95500 26.106 20,09 1299 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Goussainville 95280 95190 31.068 11,52 2697 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Gouzangrez 95282 95450 160 0,77 208 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Grisy-les-Plâtres 95287 95810 694 7,15 97 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Groslay 95288 95410 8509 2,94 2894 Deuil-la-Barre
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Guiry-en-Vexin 95295 95450 142 6,16 23 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haravilliers 95298 95640 561 10,90 51 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Haute-Isle 95301 95780 286 2,57 111 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Hédouville 95304 95690 281 5,28 53 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Herblay-sur-Seine 95306 95220 31.314 12,74 2458 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Hérouville-en-Vexin 95308 95300 576 8,42 68 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Hodent 95309 95420 207 4,37 47 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Jagny-sous-Bois 95316 95850 271 4,18 65 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Jouy-le-Moutier 95323 95280 16.741 6,89 2430 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
L’Isle-Adam 95313 95290 12.063 14,94 807 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
La Chapelle-en-Vexin 95139 95420 316 3,61 88 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
La Frette-sur-Seine 95257 95530 4701 2,02 2327 Herblay
Herblay
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
La Roche-Guyon 95523 95780 479 4,61 104 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Labbeville 95328 95690 643 8,07 80 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Lassy 95331 95270 190 1,92 99 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Bellay-en-Vexin 95054 95750 212 5,02 42 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Heaulme 95303 95640 206 1,96 105 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Mesnil-Aubry 95395 95720 898 6,64 135 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Perchay 95483 95450 533 5,46 98 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Le Plessis-Bouchard 95491 95130 8514 2,66 3201 Domont
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Le Plessis-Gassot 95492 95720 74 4,10 18 Fosses
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Le Plessis-Luzarches 95493 95270 128 0,90 142 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Le Thillay 95612 95500 4567 3,94 1159 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Livilliers 95341 95300 383 6,53 59 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Longuesse 95348 95450 550 8,50 65 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Louvres 95351 95380 11.037 11,33 974 Goussainville
Goussainville
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Luzarches 95352 95270 4733 20,49 231 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Maffliers 95353 95560 1834 6,79 270 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Magny-en-Vexin 95355 95420 5846 14,02 417 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Mareil-en-France 95365 95850 707 7,00 101 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Margency 95369 95580 2846 0,72 3953 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Marines 95370 95640 3446 8,26 417 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Marly-la-Ville 95371 95670 5663 8,62 657 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Maudétour-en-Vexin 95379 95420 188 6,55 29 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Menouville 95387 95810 62 2,78 22 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Menucourt 95388 95180 5902 3,68 1604 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Mériel 95392 95630 5168 5,31 973 Saint-Ouen-l’Aumône
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Méry-sur-Oise 95394 95540 9865 11,17 883 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Moisselles 95409 95570 1287 1,46 882 Domont
Domont
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montgeroult 95422 95650 347 4,97 70 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Montigny-lès-Cormeilles 95424 95370 21.528 4,07 5289 Herblay
Cormeilles-en-Parisis
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Montlignon 95426 95680 2937 2,84 1034 Montmorency
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Montmagny 95427 95360 14.523 2,91 4991 Deuil-la-Barre
Enghien-les-Bains
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montmorency 95428 95160 21.723 5,37 4045 Montmorency
Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Montreuil-sur-Epte 95429 95770 406 7,15 57 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Montsoult 95430 95560 3633 3,84 946 Domont
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Mours 95436 95260 1629 2,45 665 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Moussy 95438 95640 121 4,75 25 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Nerville-la-Forêt 95445 95590 747 6,68 112 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Nesles-la-Vallée 95446 95690 1803 13,46 134 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Neuilly-en-Vexin 95447 95640 220 2,96 74 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Neuville-sur-Oise 95450 95000 2043 4,25 481 Cergy-2
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Nointel 95452 95590 863 3,20 270 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Noisy-sur-Oise 95456 95270 653 3,79 172 L’Isle-Adam
Viarmes
Pontoise
Sarcelles
Haut Val-d’Oise
Nucourt 95459 95420 699 7,65 91 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Omerville 95462 95420 323 11,98 27 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Osny 95476 95520 17.446 12,52 1393 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Parmain 95480 95620 5589 9,20 608 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Persan 95487 95340 13.734 5,14 2672 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Pierrelaye 95488 95480 9423 9,21 1023 Taverny
Beauchamp
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Piscop 95489 95350 671 4,08 164 Domont
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Pontoise 95500 95300 32.405 7,15 4532 Pontoise
Pontoise
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Presles 95504 95590 3923 9,95 394 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Puiseux-en-France 95509 95380 3563 5,11 697 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Puiseux-Pontoise 95510 95650 583 5,64 103 Cergy-1
Cergy-Nord
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Roissy-en-France 95527 95700 2833 14,09 201 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Ronquerolles 95529 95340 866 4,74 183 L’Isle-Adam
Beaumont-sur-Oise
Pontoise
Pontoise
Haut Val-d’Oise
Sagy 95535 95450 1104 10,53 105 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Saint-Brice-sous-Forêt 95539 95350 15.043 6,00 2507 Deuil-la-Barre
Écouen
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Clair-sur-Epte 95541 95770 1001 12,18 82 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Cyr-en-Arthies 95543 95510 240 3,89 62 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gervais 95554 95420 896 13,18 68 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Saint-Gratien 95555 95210 20.895 2,42 8634 Argenteuil-1
Saint-Gratien
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Saint-Leu-la-Forêt 95563 95320 16.130 5,26 3067 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Saint-Martin-du-Tertre 95566 95270 2697 13,23 204 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Saint-Ouen-l’Aumône 95572 95310 24.674 12,21 2021 Saint-Ouen-l’Aumône
Saint-Ouen-l’Aumône
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Saint-Prix 95574 95390 7036 7,93 887 Domont
Saint-Leu-la-Forêt
Sarcelles
Pontoise
Plaine Vallée
Saint-Witz 95580 95470 2379 7,66 311 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Sannois 95582 95110 26.565 4,78 5558 Argenteuil-1
Sannois
Argenteuil
Argenteuil
Val Parisis
Santeuil 95584 95640 663 5,34 124 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Sarcelles 95585 95200 59.196 8,45 7005 Sarcelles
Sarcelles-Nord-Est
Sarcelles-Sud-Ouest
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Seraincourt 95592 95450 1290 11,28 114 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Seugy 95594 95270 1025 1,70 603 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Soisy-sous-Montmorency 95598 95230 18.033 3,98 4531 Montmorency
Soisy-sous-Montmorency
Sarcelles
Sarcelles
Plaine Vallée
Survilliers 95604 95470 4213 5,38 783 Goussainville
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Taverny 95607 95150 26.872 10,48 2564 Taverny
Taverny
Argenteuil
Pontoise
Val Parisis
Théméricourt 95610 95450 300 7,58 40 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Theuville 95611 95810 50 4,97 10 Pontoise
Marines
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Us 95625 95450 1339 10,98 122 Pontoise
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Vallangoujard 95627 95810 598 7,40 81 Pontoise
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Valmondois 95628 95760 1213 4,59 264 Saint-Ouen-l’Aumône
La Vallée-du-Sausseron
Pontoise
Pontoise
Sausseron Impressionnistes
Vaudherland 95633 95500 98 0,09 1089 Villiers-le-Bel
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vauréal 95637 95490 16.456 3,46 4756 Vauréal
L’Hautil
Pontoise
Pontoise
Cergy-Pontoise
Vémars 95641 95470 2699 8,18 330 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Vétheuil 95651 95510 884 4,30 206 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Viarmes 95652 95270 5194 8,19 634 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Vienne-en-Arthies 95656 95510 379 3,76 101 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Vigny 95658 95450 1083 6,56 165 Vauréal
Vigny
Pontoise
Pontoise
Vexin Centre
Villaines-sous-Bois 95660 95570 775 1,89 410 Fosses
Viarmes
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Villeron 95675 95380 1506 5,61 268 Goussainville
Gonesse
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villers-en-Arthies 95676 95510 490 8,25 59 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine
Villiers-Adam 95678 95840 861 9,82 88 L’Isle-Adam
L’Isle-Adam
Pontoise
Pontoise
Vallée de l’Oise et Trois Forêts
Villiers-le-Bel 95680 95400 28.423 7,30 3894 Villiers-le-Bel
Villiers-le-Bel
Sarcelles
Sarcelles
Roissy Pays de France
Villiers-le-Sec 95682 95720 189 3,26 58 Fosses
Luzarches
Sarcelles
Sarcelles
Carnelle Pays-de-France
Wy-dit-Joli-Village 95690 95420 330 8,37 39 Vauréal
Magny-en-Vexin
Pontoise
Pontoise
Vexin-Val de Seine

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2018: Füsion Avernes un Villers-en-Arthies → Avernes