Lischt vun dr Gmeina im Département Loire-Atlantique

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loire-Atlantique zellt àlla 207 Gmeina ìm Département Loire-Atlantique uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abbaretz 44001 44170 2088 61,76 34 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Aigrefeuille-sur-Maine 44002 44140 3936 14,58 270 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Ancenis-Saint-Géréon 44003 44150 10.802 27,58 392 Ancenis Châteaubriant-Ancenis Pays d’Ancenis
Assérac 44006 44410 1790 32,91 54 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Avessac 44007 44460 2476 76,49 32 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Basse-Goulaine 44009 44115 9036 13,74 658 Saint-Sébastien-sur-Loire
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Batz-sur-Mer 44010 44740 2906 9,27 313 La Baule-Escoublac
Le Croisic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Besné 44013 44160 3051 17,54 174 Saint-Nazaire-2
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Blain 44015 44130 9793 101,72 96 Blain
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
Bouaye 44018 44830 7844 13,83 567 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Bouée 44019 44260 991 21,34 46 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Bouguenais 44020 44340 19.331 31,50 614 Rezé-1
Rezé
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Boussay 44022 44190 2621 26,45 99 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Bouvron 44023 44130 3115 47,63 65 Blain
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
Brains 44024 44830 2840 15,31 185 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Campbon 44025 44750 3998 49,82 80 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Carquefou 44026 44470 19.805 43,42 456 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Casson 44027 44390 2303 16,15 143 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Châteaubriant 44036 44110 11.974 33,62 356 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Château-Thébaud 44037 44690 3026 17,64 172 Vertou
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Chaumes-en-Retz 44005 44680 6759 76,55 88 Machecoul
Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Chauvé 44038 44320 2876 40,98 70 Pornic
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Cheix-en-Retz 44039 44640 1067 8,34 128 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Clisson 44043 44190 7187 11,30 636 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Conquereuil 44044 44290 1116 32,87 34 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Corcoué-sur-Logne 44156 44650 2927 50,39 58 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Legé
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Cordemais 44045 44360 3705 37,15 100 Blain
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Estuaire et Sillon
Corsept 44046 44560 2667 23,62 113 Saint-Brevin-les-Pins
Paimbœuf
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Couëron 44047 44220 21.372 44,03 485 Saint-Herblain-1
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Couffé 44048 44521 2563 39,97 64 Ancenis
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Crossac 44050 44160 2952 25,85 114 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Derval 44051 44590 3489 63,51 55 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Divatte-sur-Loire 44029 44450 6844 33,90 202 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Donges 44052 44480 7961 59,90 133 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Drefféac 44053 44530 2228 14,16 157 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Erbray 44054 44110 3006 58,18 52 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Fay-de-Bretagne 44056 44130 3618 64,81 56 La Chapelle-sur-Erdre
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Fégréac 44057 44460 2445 44,18 55 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Fercé 44058 44660 474 22,04 22 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Frossay 44061 44320 3221 57,22 56 Saint-Brevin-les-Pins
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Geneston 44223 44140 3641 8,04 453 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Gétigné 44063 44190 3669 23,97 153 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Gorges 44064 44190 4658 15,77 295 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Grand-Auverné 44065 44520 768 34,40 22 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Grandchamps-des-Fontaines 44066 44119 6016 33,87 178 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Guémené-Penfao 44067 44290 5200 105,51 49 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Guenrouet 44068 44530 3349 69,90 48 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Guérande 44069 44350 15.873 81,44 195 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Haute-Goulaine 44071 44115 5764 20,59 280 Saint-Sébastien-sur-Loire
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Herbignac 44072 44410 6822 71,43 96 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Héric 44073 44810 6049 73,93 82 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Indre 44074 44610 3969 4,72 841 Saint-Herblain-1
Saint-Herblain-Ouest-Indre
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Issé 44075 44520 1833 38,66 47 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Jans 44076 44170 1370 33,21 41 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Joué-sur-Erdre 44077 44440 2482 54,53 46 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Juigné-des-Moutiers 44078 44670 345 24,65 14 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
La Baule-Escoublac 44055 44500 16.132 22,19 727 La Baule-Escoublac
La Baule-Escoublac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
La Bernerie-en-Retz 44012 44760 2968 6,08 488 Pornic
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
La Boissière-du-Doré 44016 44430 1045 9,41 111 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Chapelle-des-Marais 44030 44410 4185 18,05 232 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
La Chapelle-Glain 44031 44670 812 34,50 24 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
La Chapelle-Heulin 44032 44330 3263 13,47 242 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Chapelle-Launay 44033 44260 3052 24,82 123 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
La Chapelle-sur-Erdre 44035 44240 19.609 33,42 587 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
La Chevallerais 44221 44810 1549 10,23 151 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
La Chevrolière 44041 44118 5589 32,56 172 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
La Grigonnais 44224 44170 1675 21,22 79 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
La Haie-Fouassière 44070 44690 4659 11,81 394 Vertou
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
La Limouzinière 44083 44310 2414 29,54 82 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
La Marne 44090 44270 1503 17,80 84 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
La Meilleraye-de-Bretagne 44095 44520 1527 27,63 55 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
La Montagne 44101 44620 6231 3,64 1712 Saint-Brevin-les-Pins
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
La Plaine-sur-Mer 44126 44770 4266 16,39 260 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
La Planche 44127 44140 2640 24,42 108 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
La Regrippière 44140 44330 1527 18,17 84 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Remaudière 44141 44430 1285 12,98 99 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
La Roche-Blanche 44222 44522 1194 14,82 81 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
La Turballe 44211 44420 4426 18,53 239 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Lavau-sur-Loire 44080 44260 767 16,22 47 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Le Bignon 44014 44140 3770 27,54 137 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Le Cellier 44028 44850 3793 35,99 105 Nort-sur-Erdre
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Le Croisic 44049 44490 4093 4,50 910 La Baule-Escoublac
Le Croisic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Le Gâvre 44062 44130 1796 53,58 34 Blain
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Région de Blain
Le Landreau 44079 44430 2995 23,98 125 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Le Loroux-Bottereau 44084 44430 8227 45,31 182 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Le Pallet 44117 44330 3239 11,75 276 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Le Pellerin 44120 44640 5100 30,65 166 Saint-Brevin-les-Pins
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Le Pin 44124 44540 754 24,95 30 Ancenis
Saint-Mars-la-Jaille
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Le Pouliguen 44135 44510 4275 4,39 974 La Baule-Escoublac
Le Croisic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Le Temple-de-Bretagne 44203 44360 1967 1,72 1144 Blain
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Estuaire et Sillon
Legé 44081 44650 4514 63,32 71 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Legé
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Les Moutiers-en-Retz 44106 44580 1640 9,57 171 Pornic
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Les Sorinières 44198 44840 8541 13,02 656 Vertou
Vertou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Les Touches 44205 44390 2474 35,15 70 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Ligné 44082 44850 5174 45,41 114 Nort-sur-Erdre
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Loireauxence 44213 44370 7522 118,28 64 Ancenis
Varades
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Louisfert 44085 44110 1029 18,16 57 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Lusanger 44086 44590 1047 35,38 30 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Machecoul-Saint-Même 44087 44270 7473 84,89 88 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Maisdon-sur-Sèvre 44088 44690 2942 17,45 169 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Malville 44089 44260 3463 31,24 111 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Marsac-sur-Don 44091 44170 1507 27,68 54 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Massérac 44092 44290 691 18,78 37 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Mauves-sur-Loire 44094 44470 3215 14,75 218 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Mésanger 44096 44522 4687 49,75 94 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Mesquer 44097 44420 1941 16,72 116 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Missillac 44098 44780 5342 59,55 90 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Moisdon-la-Rivière 44099 44520 1951 50,43 39 Châteaubriant
Moisdon-la-Rivière
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Monnières 44100 44690 2239 9,78 229 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Montbert 44102 44140 3125 28,24 111 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Montoir-de-Bretagne 44103 44550 7088 36,79 193 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Montrelais 44104 44370 852 13,73 62 Ancenis
Varades
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Mouais 44105 44590 385 9,93 39 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Mouzeil 44107 44850 1889 18,87 100 Nort-sur-Erdre
Ligné
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Mouzillon 44108 44330 2830 16,50 172 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Nantes 44109 44000
44100
44200
44300
309.346 65,19 4745 Nantes-1
Nantes-2
Nantes-3
Nantes-4
Nantes-5
Nantes-6
Nantes-7
Nantes-1
Nantes-2
Nantes-3
Nantes-4
Nantes-5
Nantes-6
Nantes-7
Nantes-8
Nantes-9
Nantes-10
Nantes-11
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Nort-sur-Erdre 44110 44390 8763 66,56 132 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Notre-Dame-des-Landes 44111 44130 2184 37,40 58 Nort-sur-Erdre
Blain
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Noyal-sur-Brutz 44112 44110 592 7,71 77 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Nozay 44113 44170 4150 57,70 72 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Orvault 44114 44700 26.355 27,67 952 Saint-Herblain-2
Orvault
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Oudon 44115 44521 3805 22,12 172 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Paimbœuf 44116 44560 3090 2,00 1545 Saint-Brevin-les-Pins
Paimbœuf
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Pannecé 44118 44440 1364 30,59 45 Ancenis
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Paulx 44119 44270 1981 35,92 55 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Petit-Auverné 44121 44670 428 22,53 19 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Petit-Mars 44122 44390 3601 25,97 139 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Pierric 44123 44290 976 27,30 36 Guémené-Penfao
Guémené-Penfao
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Piriac-sur-Mer 44125 44420 2245 12,37 181 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Plessé 44128 44630 5248 104,38 50 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Pontchâteau 44129 44160 10.684 55,79 192 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Pont-Saint-Martin 44130 44860 6037 21,88 276 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Bouaye
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Pornic 44131 44210 15.018 94,20 159 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Pornichet 44132 44380 10.669 12,67 842 La Baule-Escoublac
La Baule-Escoublac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Port-Saint-Père 44133 44710 2913 32,57 89 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Pouillé-les-Côteaux 44134 44522 1051 11,72 90 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Préfailles 44136 44770 1246 4,88 255 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Prinquiau 44137 44260 3459 22,82 152 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Puceul 44138 44390 1128 20,09 56 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Quilly 44139 44750 1380 17,67 78 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Remouillé 44142 44140 1903 21,38 89 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Rezé 44143 44400 41.411 13,78 3005 Rezé-1
Rezé-2
Bouaye
Rezé
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Riaillé 44144 44440 2333 50,02 47 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Rouans 44145 44640 2956 37,73 78 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Rougé 44146 44660 2230 56,32 40 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Ruffigné 44148 44660 703 33,63 21 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Saffré 44149 44390 3907 57,46 68 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Saint-Aignan-Grandlieu 44150 44860 3944 17,94 220 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-André-des-Eaux 44151 44117 6473 24,71 262 La Baule-Escoublac
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Aubin-des-Châteaux 44153 44110 1795 47,56 38 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Saint-Brevin-les-Pins 44154 44250 13.802 19,29 716 Saint-Brevin-les-Pins
Paimbœuf
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Saint-Colomban 44155 44310 3355 35,72 94 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Sainte-Anne-sur-Brivet 44152 44160 2967 25,99 114 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Sainte-Luce-sur-Loire 44172 44980 15.360 11,45 1341 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Sainte-Pazanne 44186 44680 6774 41,56 163 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz
Sainte-Reine-de-Bretagne 44189 44160 2374 19,73 120 Pontchâteau
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Étienne-de-Mer-Morte 44157 44270 1733 27,33 63 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Saint-Étienne-de-Montluc 44158 44360 7129 57,57 124 Blain
Saint-Étienne-de-Montluc
Nantes
Nantes
Estuaire et Sillon
Saint-Fiacre-sur-Maine 44159 44690 1207 5,97 202 Vertou
Vertou-Vignoble
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Saint-Gildas-des-Bois 44161 44530 3774 33,42 113 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Herblain 44162 44800 46.268 30,02 1541 Saint-Herblain-1
Saint-Herblain-2
Saint-Herblain-Est
Saint-Herblain-Ouest-Indre
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Hilaire-de-Chaléons 44164 44680 2287 34,98 65 Machecoul
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Saint-Hilaire-de-Clisson 44165 44190 2285 18,43 124 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Saint-Jean-de-Boiseau 44166 44640 5827 11,40 511 Saint-Brevin-les-Pins
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Joachim 44168 44720 4033 86,22 47 Guérande
Pontchâteau
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Julien-de-Concelles 44169 44450 6917 31,74 218 Vallet
Le Loroux-Bottereau
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Saint-Julien-de-Vouvantes 44170 44670 984 25,60 38 Châteaubriant
Saint-Julien-de-Vouvantes
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Saint-Léger-les-Vignes 44171 44710 1844 6,49 284 Rezé-1
Bouaye
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Lumine-de-Clisson 44173 44190 2103 18,26 115 Clisson
Clisson
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Saint-Lumine-de-Coutais 44174 44310 2162 17,64 123 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Saint-Lyphard 44175 44410 4760 24,63 193 Guérande
Herbignac
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Saint-Malo-de-Guersac 44176 44550 3166 14,62 217 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Mars-de-Coutais 44178 44680 2610 34,67 75 Machecoul
Machecoul
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Saint-Mars-du-Désert 44179 44850 4899 30,46 161 Nort-sur-Erdre
Nort-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Erdre et Gesvres
Saint-Mars-la-Jaille 44180 44540 6556 20,06 327 Ancenis
Saint-Mars-la-Jaille
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Saint-Michel-Chef-Chef 44182 44730 4993 25,12 199 Pornic
Pornic
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pornic Agglo Pays de Retz
Saint-Molf 44183 44350 2622 22,82 115 Guérande
Guérande
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Presqu’île de Guérande Atlantique
Saint-Nazaire 44184 44600 69.993 46,79 1496 Saint-Nazaire-1
Saint-Nazaire-2
Saint-Nazaire-Centre
Saint-Nazaire-Est
Saint-Nazaire-Ouest
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Saint-Nicolas-de-Redon 44185 44460 3179 22,32 142 Pontchâteau
Saint-Nicolas-de-Redon
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Redon Agglomération
Saint-Père-en-Retz 44187 44320 4564 62,72 73 Saint-Brevin-les-Pins
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu 44188 44310 8921 58,81 152 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Nantes
Nantes
Grand Lieu
Saint-Sébastien-sur-Loire 44190 44230 26.838 11,66 2302 Saint-Sébastien-sur-Loire
Nantes-10
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Saint-Viaud 44192 44320 2510 32,63 77 Saint-Brevin-les-Pins
Saint-Père-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Estuaire
Saint-Vincent-des-Landes 44193 44590 1528 33,70 45 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Sautron 44194 44880 8192 17,28 474 Saint-Herblain-1
Orvault
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Savenay 44195 44260 8679 26,00 334 Blain
Savenay
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Estuaire et Sillon
Sévérac 44196 44530 1627 22,41 73 Pontchâteau
Saint-Gildas-des-Bois
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Pays de Pontchâteau Saint-Gildas-des-Bois
Sion-les-Mines 44197 44590 1583 54,71 29 Guémené-Penfao
Derval
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Soudan 44199 44110 1997 53,82 37 Châteaubriant
Châteaubriant
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Soulvache 44200 44660 350 11,27 31 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Sucé-sur-Erdre 44201 44240 7023 41,33 170 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Teillé 44202 44440 1791 28,55 63 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Thouaré-sur-Loire 44204 44470 10.025 12,76 786 Carquefou
Carquefou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Touvois 44206 44650 1828 39,21 47 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
Legé
Nantes
Nantes
Sud Retz Atlantique
Trans-sur-Erdre 44207 44440 1077 22,56 48 Nort-sur-Erdre
Riaillé
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Treffieux 44208 44170 883 19,12 46 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Treillières 44209 44119 9219 29,05 317 La Chapelle-sur-Erdre
La Chapelle-sur-Erdre
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Trignac 44210 44570 7868 14,38 547 Saint-Nazaire-2
Montoir-de-Bretagne
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Région Nazairienne et l’Estuaire
Vair-sur-Loire 44163 44152 4671 51,73 90 Ancenis
Ancenis
Châteaubriant-Ancenis
Ancenis
Pays d’Ancenis
Vallet 44212 44330 9015 58,96 153 Vallet
Vallet
Nantes
Nantes
Sèvre et Loire
Saint-Mars-la-Jaille 44180 44540
49440
6556 189,21 35 Vallet
-
Châteaubriant-Ancenis
-
Pays d’Ancenis
Vay 44214 44170 2046 36,13 57 Guémené-Penfao
Nozay
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Nozay
Vertou 44215 44120 24.219 35,68 679 Vertou
Vertou
Nantes
Nantes
Nantes Métropole
Vieillevigne 44216 44116 3959 51,76 76 Clisson
Aigrefeuille-sur-Maine
Nantes
Nantes
Clisson Sèvre et Maine Agglo
Vigneux-de-Bretagne 44217 44360 6030 54,68 110 La Chapelle-sur-Erdre
Saint-Étienne-de-Montluc
Châteaubriant-Ancenis
Nantes
Erdre et Gesvres
Villeneuve-en-Retz 44021 44580 4929 73,68 67 Machecoul
Bourgneuf-en-Retz
Saint-Nazaire
Saint-Nazaire
Sud Retz Atlantique
Villepot 44218 44110 669 20,59 32 Châteaubriant
Rougé
Châteaubriant-Ancenis
Châteaubriant
Châteaubriant-Derval
Vue 44220 44640 1638 19,51 84 Machecoul
Le Pellerin
Nantes
Nantes
Pornic Agglo Pays de Retz

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2019:

2018:

2016: