Lischt vun dr Gmeina im Département Dordogne

D Lischt vun dr Gmeina im Département Dordogne zellt àlla 505 Gmeina ìm Département Dordogne uf.

Gmein Okzitànisch Saintongeais Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abjat-sur-Bandiat Ajac de Bandiat 24001 24300 620 27,62 22 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Agonac Agonac 24002 24460 1761 37,22 47 Trélissac
Brantôme
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Ajat Ajac d'Auba Ròcha 24004 24210 317 21,95 14 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Allas-les-Mines Alàs 24006 24220 204 7,04 29 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Allemans Alamans 24007 24600 513 18,75 27 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Alles-sur-Dordogne Alas 24005 24480 385 9,41 41 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Angoisse Engoissa 24008 24270 588 23,13 25 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Anlhiac Anlhac 24009 24160 275 11,86 23 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Annesse-et-Beaulieu Anessa e Beuluòc 24010 24430 1436 12,12 118 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Antonne-et-Trigonant Antona e Trigonant 24011 24420 1283 20,23 63 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Archignac Archinhac 24012 24590 363 22,90 16 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Aubas Aubàs 24014 24290 609 17,53 35 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Audrix Audrics 24015 24260 278 6,22 45 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Augignac Auginhac 24016 24300 814 22,64 36 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Auriac-du-Périgord Auriac de Perigòrd 24018 24290 383 18,63 21 Haut-Périgord Noir
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Azerat Aserat 24019 24210 442 20,05 22 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Badefols-d’Ans Badafòu d'Ans 24021 24390 404 18,34 22 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Badefols-sur-Dordogne Badafòu de Dordonha 24022 24150 212 6,06 35 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Baneuil Banuèlh 24023 24150 347 8,89 39 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Bardou Bardon 24024 24560 45 4,76 9 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Bars Barç 24025 24210 243 22,58 11 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Bassillac et Auberoche Bassilhac e Aubaròcha 24026 24330 4498 103,26 44 Haut-Périgord Noir
Isle-Manoire
Périgueux Le Grand Périgueux
Bayac Baiac 24027 24150 351 10,23 34 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Beaumontois en Périgord Bèlmontés en Perigòrd 24028 24440 1846 72,71 25 Lalinde Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Beaupouyet Beupoiet 24029 24400 492 22,63 22 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Beauregard-de-Terrasson Beuregard de Terrasson 24030 24120 703 7,97 88 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Beauregard-et-Bassac Beuregard e Bassac 24031 24140 262 12,02 22 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Beauronne Beurona 24032 24400 372 19,24 19 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Beleymas Belesmas 24034 24140 274 16,07 17 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Berbiguières Berbiguièras 24036 24220 182 5,35 34 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Bergerac Brageirac 24037 24100 26.833 56,10 478 Bergerac-1
Bergerac-2
Bergerac-1
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Bertric-Burée Bertrics e Bureia 24038 24320 440 16,73 26 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Besse Beça 24039 24550 156 16,20 10 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Beynac-et-Cazenac Bainac e Casenac 24040 24220 547 12,74 43 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Biras Biràs 24042 24310 664 19,43 34 Brantôme
Brantôme
Nontron
Périgueux
Dronne et Belle
Biron Biront 24043 24540 162 12,98 12 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Boisse Boissa 24045 24560 246 16,58 15 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Boisseuilh Boissuelh 24046 24390 120 11,90 10 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Bonneville-et-Saint-Avit-de-Fumadières Bonavila e Sent Avit de Fumadièras 24048 24230 323 7,04 46 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Borrèze Boresa 24050 24590 342 27,37 12 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Bosset Bòsc Sec 24051 24130 215 14,52 15 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Bouillac Bolhac 24052 24480 122 12,34 10 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Boulazac Isle Manoire Bolasac 24053 24750 10.635 55,95 190 Isle-Manoire Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Bouniagues Bonhagas 24054 24560 587 8,62 68 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Bourdeilles Bordelha 24055 24310 743 21,85 34 Brantôme
Brantôme
Nontron
Périgueux
Dronne et Belle
Bourg-des-Maisons Borg de Maisons 24057 24320 68 8,99 8 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Bourg-du-Bost Lo Borg dau Bòsc 24058 24600 225 7,16 31 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Bourgnac Bornhac 24059 24400 343 9,06 38 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Bourniquel Borniquèl 24060 24150 69 8,96 8 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Bourrou Borron 24061 24110 128 9,13 14 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Bouteilles-Saint-Sébastien Botelha e Sent Sebastian 24062 24320 174 13,96 12 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Bouzic Bosic 24063 24250 151 11,76 13 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Brantôme en Périgord Brantòsme 24064 24310
24460
24530
3702 133,33 28 Brantôme Nontron Dronne et Belle
Brouchaud Brochau 24066 24210 218 11,94 18 Isle-Loue-Auvézère
Thenon
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Bussac Bussac 24069 24350 397 16,84 24 Brantôme
Brantôme
Nontron
Périgueux
Dronne et Belle
Busserolles Bussairòla 24070 24360 503 32,46 15 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Bussière-Badil Bussiera Badiu 24071 24360 391 19,86 20 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Calès Calés 24073 24150 386 8,02 48 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Calviac-en-Périgord Calviac de Perigòrd 24074 24370 510 14,52 35 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Campagnac-lès-Quercy Campanhac prèp Carcin 24075 24550 304 19,67 15 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Campagne Campanha 24076 24260 380 14,40 26 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Campsegret Camp Sègret 24077 24140 389 13,83 28 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Capdrot Cap Dròt 24080 24540 502 43,72 11 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Carlux Carluç 24081 24370 629 13,31 47 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Carsac-Aillac Carsac e Alhac 24082 24200 1578 17,31 91 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Carsac-de-Gurson Carsac de Gurçon 24083 24610 190 6,91 27 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Carves Carvas 24084 24170 104 10,13 10 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Castelnaud-la-Chapelle Castelnòu e La Capèla 24086 24250 457 20,88 22 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Castels et Bézenac Castèls 24087 24220 809 23,76 34 Vallée Dordogne Sarlat-la-Canéda Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Cause-de-Clérans Cause de Clarenç 24088 24150 345 14,35 24 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Cazoulès Casolés 24089 24370 456 3,52 130 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Celles Cela 24090 24600 587 27,83 21 Ribérac
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Cénac-et-Saint-Julien Senac e Sent Julian 24091 24250 1206 19,87 61 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Chalagnac Chalanhac 24094 24380 435 14,15 31 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Chalais Chalés 24095 24800 404 18,81 21 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Champagnac-de-Belair Champanhac 24096 24530 752 18,46 41 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Champagne-et-Fontaine Champanha e Fontanas 24097 24320 387 25,04 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Champcevinel Champ Savineu 24098 24750 2880 17,72 163 Trélissac
Périgueux-Nord-Est
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Champniers-et-Reilhac Champs Niers e Relhac 24100 24360 455 20,40 22 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Champs-Romain Los Champs e Romenh 24101 24470 286 20,33 14 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Chancelade Chancelada 24102 24650 4262 16,23 263 Coulounieix-Chamiers
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Chantérac Chantairac 24104 24190 616 18,94 33 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Chapdeuil Lo Chapduelh 24105 24320 130 7,71 17 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Chassaignes Chassanha 24114 24600 68 5,79 12 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Château-l’Évêque Lo Chasteu 24115 24460 2170 35,68 61 Trélissac
Périgueux-Nord-Est
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Châtres En Chastre 24116 24120 194 12,20 16 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Cherval Charvard 24119 24320 274 18,71 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Cherveix-Cubas Charvés e Cubas 24120 24390 569 14,96 38 Isle-Loue-Auvézère
Hautefort
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Chourgnac Chornhac 24121 24640 60 6,96 9 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Cladech Cladech 24122 24170 105 5,49 19 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Clermont-d’Excideuil Clarmont d'Eissiduelh 24124 24160 232 9,99 23 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Clermont-de-Beauregard Clarmont de Beuregard 24123 24140 105 6,24 17 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Colombier Colombièr 24126 24560 257 7,03 37 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Coly-Saint-Amand Sench Amand de Còli 24364 24120
24290
592 34,41 17 Vallée de l’Homme Sarlat-la-Canéda Vallée de l’Homme
Comberanche-et-Épeluche Combairancha e Espelucha 24128 24600 168 3,93 43 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Condat-sur-Trincou Condat de Trincor 24129 24530 480 16,54 29 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Condat-sur-Vézère Condat de Vesera 24130 24570 882 16,64 53 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Conne-de-Labarde Còmna de La Barda 24132 24560 246 10,05 24 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Connezac Conasac 24131 24300 74 5,78 13 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Corgnac-sur-l’Isle Cornhac d'Eila 24134 24800 835 20,61 41 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Cornille Cornilha 24135 24750 676 13,04 52 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Coubjours Cojors 24136 24390 128 9,55 13 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Coulaures Coulòures 24137 24420 733 28,87 25 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Coulounieix-Chamiers Colonhés e Champs Niers 24138 24660 7703 21,70 355 Coulounieix-Chamiers
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Coursac Corsac 24139 24430 2149 24,65 87 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Cours-de-Pile Cors de Pilas 24140 24520 1578 10,81 146 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Coutures Coturas 24141 24320 185 8,53 22 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Coux et Bigaroque-Mouzens Lo Cos, Bigaròca e Mosens 24142 24220 1220 27,47 44 Vallée Dordogne Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Couze-et-Saint-Front Cosa e Sent Front 24143 24150 716 8,19 87 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Creyssac Creissac 24144 24350 99 4,56 22 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Creysse Creissa 24145 24100 1740 11,02 158 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Creyssensac-et-Pissot Creissensac e Pissòt 24146 24380 262 8,62 30 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Cubjac-Auvézère-Val d’Ans Cujac Auvesera Vau d'Ans 24147 24640 1083 39,56 27 Isle-Loue-Auvézère Nontron Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Cunèges Cunèja 24148 24240 290 5,98 48 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Daglan Daglan 24150 24250 538 19,96 27 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Doissat Doissac 24151 24170 105 15,30 7 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Domme Doma 24152 24250 911 24,91 37 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Douchapt Dochac 24154 24350 359 8,68 41 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Douville Dovila 24155 24140 451 19,91 23 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Douzillac Dosilhac 24157 24190 795 17,17 46 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Dussac Dussac 24158 24270 404 20,26 20 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Échourgnac Eschornhac 24159 24410 392 34,88 11 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Église-Neuve-d’Issac Gleisa Nueva d'Eissac 24161 24400 140 16,67 8 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Église-Neuve-de-Vergt Gleisa Nueva de Vern 24160 24380 552 7,43 74 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Escoire Escoira 24162 24420 418 3,94 106 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Étouars Estoars 24163 24360 155 7,83 20 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Excideuil Eissiduelh 24164 24160 1177 5,02 234 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Eygurande-et-Gardedeuil Eiguranda e Gardadelh 24165 24700 403 35,62 11 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Eymet Aimet 24167 24500 2630 31,25 84 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Eyraud-Crempse-Maurens Maurencs 24259 24130
24140
1595 50,51 32 Périgord Central Périgueux Isle et Crempse en Périgord
Eyzerac Aiserac 24171 24800 560 11,03 51 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Fanlac Fanlac 24174 24290 139 14,37 10 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Faurilles Faurilhas 24176 24560 36 4,30 8 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Faux Faus 24177 24560 630 16,07 39 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Firbeix Firbes 24180 24450 307 22,66 14 Thiviers
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Fleurac Flurac 24183 24580 244 22,18 11 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Florimont-Gaumier Florimont e Gaumièr 24184 24250 142 9,05 16 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Fonroque Font Ròca 24186 24500 326 9,00 36 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Fossemagne Fòssa Manha 24188 24210 537 21,88 25 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Fougueyrolles Faugairòlas 24189 33220 479 11,45 42 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Fouleix Folés 24190 24380 248 10,94 23 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Fraisse Fraisse 24191 24130 172 21,50 8 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gabillou Gabilhon 24192 24210 94 7,91 12 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Gageac-et-Rouillac Gajac e Rolhàs 24193 24240 465 13,99 33 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gardonne Gardona 24194 24680 1592 8,26 193 Pays de la Force
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gaugeac Gaujac 24195 24540 112 10,17 11 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Génis Janiç 24196 24160 478 25,92 18 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Ginestet Ginestet 24197 24130 729 13,06 56 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Gout-Rossignol Gots e Rossinhòu 24199 24320 379 24,91 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Grand-Brassac Brassac 24200 24350 535 31,74 17 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Granges-d’Ans Granges d'Ans 24202 24390 152 11,81 13 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Grignols Granhòu 24205 24110 672 20,41 33 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Grives Grivas 24206 24170 120 8,12 15 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Groléjac Graulejac 24207 24250 654 12,28 53 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Grun-Bordas Grunh e Bòrdas 24208 24380 227 12,28 18 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Hautefaye Autafaia 24209 24300 136 12,47 11 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Hautefort Autafòrt 24210 24390 928 25,68 36 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Issac Eissac 24211 24400 445 23,32 19 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Issigeac Sijac 24212 24560 757 9,16 83 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Jaure Jaure 24213 24140 170 7,54 23 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Javerlhac-et-la-Chapelle-Saint-Robert Javerlhac e La Chapela Sent Robert 24214 24300 846 29,25 29 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Jayac Jaiac 24215 24590 175 17,77 10 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Journiac Jornhac 24217 24260 437 18,88 23 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Jumilhac-le-Grand Jumilhac lo Grand 24218 24630 1237 66,67 19 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
La Bachellerie La Bachalariá 24020 24210 899 17,34 52 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Cassagne La Cassanha 24085 24120 151 14,85 10 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Chapelle-Aubareil La Capèla Albarèlh 24106 24290 541 19,85 27 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
La Chapelle-Faucher La Chapela Fauchier 24107 24530 414 18,40 23 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
La Chapelle-Gonaguet La Chapela de Gonaguet 24108 24350 1069 19,07 56 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
La Chapelle-Grésignac La Chapela de Gresinhac 24109 24320 108 6,95 16 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
La Chapelle-Montabourlet La Chapela de Montaborlet 24110 24320 62 5,77 11 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
La Chapelle-Montmoreau La Chapela de Mont Maurelh 24111 24300 68 8,09 8 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
La Chapelle-Saint-Jean La Chapela Sent Joan 24113 24390 91 3,70 25 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Coquille La Coquilha 24133 24450 1324 22,37 59 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
La Dornac Ladornac 24153 24120 397 15,86 25 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Douze La Dosa 24156 24330 1150 23,05 50 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
La Feuillade La Fuelhada 24179 24120 732 3,97 184 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
La Force La Fòrça 24222 24130 2674 15,60 171 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
La Jemaye-Ponteyraud La Jamaia e Pontairaud 24216 24410 154 33,31 5 Ribérac Périgueux Pays Ribéracois
La Rochebeaucourt-et-Argentine La Ròcha Beucort e Argentina 24353 24340 322 17,31 19 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
La Roche-Chalais La Ròcha Chalés 24354 24490 2999 89,40 34 Montpon-Ménestérol
Saint-Aulaye
Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
La Roque-Gageac La Ròca de Gajac 24355 24250 440 7,17 61 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
La Tour-Blanche-Cercles La Tor Blancha 24554 24320 595 23,18 26 Ribérac Périgueux Pays Ribéracois
Lacropte La Cròpta 24220 24380 651 26,23 25 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Lalinde La Linda 24223 24150 2794 27,70 101 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Lamonzie-Montastruc La Móngia de Mont Astruc 24224 24520 709 20,66 34 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lamonzie-Saint-Martin La Móngia e Sent Martin 24225 24680 2532 20,64 123 Pays de la Force
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lamothe-Montravel La Mòta de Mont Ravèl 24226 24230 1330 11,63 114 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Lanouaille La Noalha 24227 24270 1017 23,78 43 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Lanquais Lencais 24228 24150 496 14,48 34 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Larzac Larzac 24230 24170 144 6,78 21 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Lavalade La Valada 24231 24540 81 3,95 21 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Lavaur La Vaur 24232 24550 70 9,00 8 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Le Bourdeix Lo Bordelh 24056 24300 226 11,69 19 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Le Bugue Albuga 24067 24260 2587 28,96 89 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Le Buisson-de-Cadouin Lo Boisson de Cadonh 24068 24480 1954 50,37 39 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Le Fleix Lo Flèis 24182 24130 1485 18,05 82 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Le Lardin-Saint-Lazare Lo Lardin e Sent Lazar 24229 24570 1753 10,85 162 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Le Pizou Lo Pison 24329 24700 1317 17,02 77 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Léguillac-de-l’Auche Lagulhac de l'Aucha 24236 24110 994 14,31 69 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Lembras Lembrac 24237 24100 1142 10,59 108 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lempzours Lemzor 24238 24800 134 10,87 12 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Les Coteaux Périgourdins Chavanhac 24117 24120 590 19,47 30 Terrasson-Lavilledieu Sarlat-la-Canéda Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Les Eyzies Las Aisiás de Taiac e Siruèlh 24172 24260
24620
1100 53,37 21 Vallée de l’Homme Sarlat-la-Canéda Vallée de l’Homme
Les Farges Las Farjas 24175 24290 319 8,14 39 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Les Lèches Las Leschas 24234 24400 368 21,58 17 Vallée de l’Isle
La Force
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Limeuil Limuèlh 24240 24510 336 10,57 32 Périgord Central
Sainte-Alvère
Sarlat-la-Canéda
Bergerac
Vallée de l’Homme
Limeyrat Limeirac 24241 24210 445 19,72 23 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Liorac-sur-Louyre Lieurac de Loira 24242 24520 245 20,27 12 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Lisle L'Esla 24243 24350 859 17,97 48 Brantôme
Brantôme
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Lolme L'Orme 24244 24540 197 6,92 28 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Loubejac Lobejac 24245 24550 264 18,55 14 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Lunas Lunaç 24246 24130 386 16,87 23 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Lusignac Lusinhac 24247 24320 180 7,88 23 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Lussas-et-Nontronneau Luçac e Nontroneu 24248 24300 300 22,35 13 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Manzac-sur-Vern Manzac de Vern 24251 24110 593 19,96 30 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Marcillac-Saint-Quentin Marcilhac e Sent Quentin 24252 24200 792 16,46 48 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Mareuil en Périgord Maruelh 24253 24340 2342 150,48 16 Brantôme Nontron Dronne et Belle
Marnac Marnac 24254 24220 188 7,92 24 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Marquay Marcais 24255 24620 577 24,27 24 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Marsac-sur-l’Isle Marsac d'Eila 24256 24430 3104 10,05 309 Coulounieix-Chamiers
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Marsalès Marsalés 24257 24540 234 9,43 25 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Mauzac-et-Grand-Castang Mausac e Grand Castanh 24260 24150 864 15,85 55 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Mauzens-et-Miremont Mausens e Miramont 24261 24260 301 20,57 15 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Mayac Maiac 24262 24420 342 11,28 30 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Mazeyrolles Maseiròlas 24263 24550 305 29,65 10 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Ménesplet Menèsplet 24264 24700 1817 18,91 96 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Mensignac Mencinhac 24266 24350 1521 26,08 58 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Mescoules Mescola 24267 24240 176 4,85 36 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Meyrals Mairal 24268 24220 641 18,16 35 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Mialet Mialet 24269 24450 613 37,30 16 Thiviers
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Milhac-de-Nontron Milhac de Nontronh 24271 24470 505 34,75 15 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Minzac Minzac 24272 24610 458 15,91 29 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Molières Molièras 24273 24480 330 21,22 16 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Monbazillac Mont Basalhac 24274 24240 829 19,58 42 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Monestier Monestièr 24276 24240 390 17,75 22 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Monfaucon Mont Faucon 24277 24130 294 24,74 12 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Monmadalès Mont Madalés 24278 24560 82 5,04 16 Sud-Bergeracois
Issigeac
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Monmarvès Mont Marvés 24279 24560 64 5,62 11 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Monpazier Mont Pasièr 24280 24540 473 0,53 892 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Monplaisant Mont Plasent 24293 24170 296 5,56 53 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Monsac Monsac 24281 24440 192 10,74 18 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Monsaguel Monsaguèl 24282 24560 152 11,57 13 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Montagnac-d’Auberoche Montanhac d'Auba Ròcha 24284 24210 146 10,02 15 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Montagnac-la-Crempse Montanhac de Cremsa 24285 24140 392 25,49 15 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Montagrier Mont Agrier 24286 24350 516 14,04 37 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Montaut Mont Aut 24287 24560 130 16,16 8 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Montazeau Montaseus 24288 24230 296 13,78 21 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Montcaret Mont Caret 24289 24230 1455 17,07 85 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Montferrand-du-Périgord Mont Ferrand de Perigòrd 24290 24440 157 13,10 12 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Montignac Montinhac 24291 24290 2770 37,15 75 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Montpeyroux Mont Peirós 24292 24610 442 23,37 19 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Montpon-Ménestérol Mont Paun e Menestairòu 24294 24700 5498 46,34 119 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Montrem Montrenc 24295 24110 1250 20,15 62 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Mouleydier Mont Leidièr 24296 24520 1132 8,49 133 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Moulin-Neuf Molin Nuòu 24297 24700 926 8,62 107 Montpon-Ménestérol
Villefranche-de-Lonchat
Périgueux
Bergerac
Isle Double Landais
Mussidan Moissídan 24299 24400 2710 3,85 704 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Nabirat Nabirac 24300 24250 370 16,25 23 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Nadaillac Nadalhac 24301 24590 376 26,90 14 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Nailhac Nalhac 24302 24390 333 19,35 17 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Nanteuil-Auriac-de-Bourzac Nantuelh e Auriac de Borzac 24303 24320 224 20,92 11 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Nantheuil Nantuelh 24304 24800 966 16,82 57 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Nanthiat Nantiac 24305 24800 239 11,12 21 Thiviers
Lanouaille
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Nastringues Nastrengas 24306 24230 117 6,22 19 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Naussannes Nauçanas 24307 24440 253 14,82 17 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Négrondes Negrondes 24308 24460 815 20,15 40 Thiviers
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Périgord-Limousin
Neuvic Nuòu Vic 24309 24190 3589 25,82 139 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Nontron Nontronh 24311 24300 3050 24,67 124 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Orliac Orlhac 24313 24170 60 10,54 6 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Orliaguet Orlhaguet 24314 24370 106 9,23 11 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Parcoul-Chenaud Parcol e Chanaur Parcol[1] 24316 24410 775 26,75 29 Montpon-Ménestérol Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Paulin Paulinh 24317 24590 259 11,43 23 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Paunat Paunac 24318 24510 308 18,28 17 Périgord Central
Sainte-Alvère
Périgueux
Bergerac
Le Grand Périgueux
Paussac-et-Saint-Vivien Paussac e Sent Bebian 24319 24310 468 22,17 21 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Pays de Belvès País de Belvés 24035 24170 1419 30,72 46 Vallée Dordogne Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Payzac Paisac de la Noalha 24320 24270 980 47,72 21 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Pazayac Pasaiac 24321 24120 880 6,84 129 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Périgueux Perigüers 24322 24000 29.966 9,82 3052 Périgueux-1
Périgueux-2
Périgueux-Centre
Périgueux-Nord-Est
Périgueux-Ouest
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Petit-Bersac Pitit Brassac 24323 24600 181 10,83 17 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Peyrignac Pairinhac 24324 24210 580 6,30 92 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Peyrillac-et-Millac Pairilhac e Milhac 24325 24370 223 6,94 32 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Peyzac-le-Moustier Paisac e Lo Mostièr 24326 24620 174 10,10 17 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Pezuls Pesuls 24327 24510 122 10,38 12 Lalinde
Sainte-Alvère
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Piégut-Pluviers Puei 'Gut e Pluviers 24328 24360 1166 18,11 64 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Plaisance Plasença 24168 24560 423 24,75 17 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Plazac Plasac 24330 24580 691 33,77 20 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Pomport Pompòrt 24331 24240 739 19,55 38 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Pontours Pontors 24334 24150 191 6,69 29 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Port-Sainte-Foy-et-Ponchapt Lo Pòrt de Senta Fe e Ponchac 24335 33220 2498 18,32 136 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Pays Foyen
Prats-de-Carlux Prats de Carluç 24336 24370 547 13,00 42 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Prats-du-Périgord Prats de Perigòrd 24337 24550 147 10,99 13 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Pressignac-Vicq Prescinhac e Vic 24338 24150 432 17,06 25 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Preyssac-d’Excideuil Preissac d'Eissiduelh 24339 24160 161 3,38 48 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Prigonrieux Prigond Riu 24340 24130 4157 26,12 159 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Proissans Pruissans 24341 24200 1022 17,56 58 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Queyssac Caissac 24345 24140 466 12,35 38 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Quinsac Quinsac 24346 24530 362 17,37 21 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Rampieux Rampiu 24347 24440 150 11,82 13 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Razac-d’Eymet Rasac d'Aimet 24348 24500 289 12,28 24 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Razac-de-Saussignac Rasac de Saucinhac 24349 24240 332 11,58 29 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Razac-sur-l’Isle Rasac d'Eila 24350 24430 2395 14,24 168 Coulounieix-Chamiers
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Ribagnac Ribanhac 24351 24240 308 11,81 26 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Ribérac Rabairac 24352 24600 3861 22,79 169 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Rouffignac-de-Sigoulès Rofinhac del Sigolés 24357 24240 311 6,52 48 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac Rofinhac e Sent Sarnin de Relhac 24356 24580 1603 59,90 27 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Rudeau-Ladosse Rudeu e Ladaussa 24221 24340 160 13,74 12 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Sadillac Sadilhac 24359 24500 119 5,63 21 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Sagelat Sagelat 24360 24170 313 7,57 41 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint Aulaye-Puymangou Senta Eulàlia e Puei Mangor 24376 24410 1434 46,00 31 Montpon-Ménestérol Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Saint-Agne Sent Anha 24361 24520 441 5,87 75 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Amand-de-Vergt Sench Amand de Vern 24365 24380 243 12,66 19 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-André-d’Allas Sent Andriu d'Alàs 24366 24200 833 28,77 29 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Saint-André-de-Double Sent Andriu de Dobla 24367 24190 173 27,61 6 Ribérac
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Antoine-de-Breuilh Sent Antòni del Bruèlh 24370 24230 1877 17,82 105 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Aquilin Sent Agulin 24371 24110 479 22,35 21 Vallée de l’Isle
Neuvic (Dordogne)
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Astier Sench Astier 24372 24110 5492 34,25 160 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Aubin-de-Cadelech Sench Aubin e Cadalech 24373 24500 336 13,66 25 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Aubin-de-Lanquais Sench Albin de Lencais 24374 24560 343 9,27 37 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Aubin-de-Nabirat Sent Aubin de Nabirac 24375 24250 143 6,49 22 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Avit-de-Vialard Sench Avit de Vialars 24377 24260 160 8,45 19 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Avit-Rivière Sench Avit de Ribièra 24378 24540 78 14,00 6 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Avit-Sénieur Sench Avit Senhor 24379 24440 439 23,40 19 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Barthélemy-de-Bellegarde Sent Bertomiu de Belagarda 24380 24700 505 33,12 15 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Saint-Barthélemy-de-Bussière Sent Bertomiu de Bussiera 24381 24360 214 15,01 14 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Capraise-d’Eymet Sent Grapasi d'Aimet 24383 24500 156 11,18 14 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Capraise-de-Lalinde Sent Grapasi de La Linda 24382 24150 531 3,83 139 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Cassien Sent Cassian 24384 24540 34 4,72 7 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Cernin-de-Labarde Sent Sarnin de La Barda 24385 24560 211 11,39 19 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Cernin-de-l’Herm Sent Sarnin de l'Èrm 24386 24550 234 16,25 14 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Chamassy Sench Amaci 24388 24260 514 15,60 33 Vallée de l’Homme
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Crépin-d’Auberoche Sent Crespin d'Auba Ròcha 24390 24330 356 9,56 37 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Crépin-et-Carlucet Sent Crespin e Carlucet 24392 24590 520 18,51 28 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Saint-Cybranet Sent Cibranet 24395 24250 385 10,33 37 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Cyprien Sent Cíbran 24396 24220 1561 21,50 73 Vallée Dordogne
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint-Cyr-les-Champagnes Sent Circ las Champanhas 24397 24270 244 15,81 15 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Sainte-Croix Senta Crotz 24393 24440 87 12,87 7 Lalinde
Beaumont-du-Périgord
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Sainte-Croix-de-Mareuil Senta Crotz de Maruelh 24394 24340 150 11,93 13 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Sainte-Eulalie-d’Ans Senta Eulàlia d'Ans 24401 24640 288 11,83 24 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Sainte-Foy-de-Belvès Senta Fe de Belvés 24406 24170 139 7,41 19 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Sainte-Foy-de-Longas Senta Fe de Long Ga 24407 24510 237 16,18 15 Lalinde
Sainte-Alvère
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Sainte-Mondane Senta Mundana 24470 24370 260 9,63 27 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Sainte-Nathalène Senta Nalena 24471 24200 595 13,57 44 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Sainte-Orse Senta Orsa 24473 24210 358 23,54 15 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Sainte-Radegonde Senta Radegonda 24492 24560 62 4,81 13 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Estèphe Sent Estefe 24398 24360 613 21,37 29 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Étienne-de-Puycorbier Sent Estefe de Puei Corbier 24399 24400 106 13,54 8 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Sainte-Trie Sent Tria 24507 24160 110 10,91 10 Haut-Périgord Noir
Excideuil
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Saint-Félix-de-Bourdeilles Sent Feliç de Bordelha 24403 24340 62 6,06 10 Brantôme
Mareuil
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Saint-Félix-de-Reillac-et-Mortemart Sent Feliç de Relhac e Mòrta Mar 24404 24260 184 20,31 9 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Félix-de-Villadeix Sent Feliç de Viladés 24405 24510 327 16,88 19 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Front-d’Alemps Sent Front d'Alems 24408 24460 262 19,02 14 Thiviers
Brantôme
Nontron
Périgueux
Périgord-Limousin
Saint-Front-de-Pradoux Sent Front de Pradon 24409 24400 1160 9,01 129 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Front-la-Rivière Sent Front la Ribiera 24410 24300 518 17,89 29 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Front-sur-Nizonne Sent Front de Champs Niers 24411 24300 157 13,05 12 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Geniès Sent Giniés 24412 24590 939 33,59 28 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Saint-Georges-Blancaneix Sent Jòrge de Blancanés 24413 24130 252 13,62 19 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Georges-de-Montclard Sent Jòrgi de Montclar 24414 24140 291 13,68 21 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Géraud-de-Corps Sent Giraud de Còrbs 24415 24700 243 14,95 16 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Germain-de-Belvès Sent German de Belvés 24416 24170 176 7,19 24 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint-Germain-des-Prés Sent Germa daus Prats 24417 24160 498 19,01 26 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Germain-du-Salembre Sent Germa de Salembre 24418 24190 941 19,55 48 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Germain-et-Mons Sent Germa e Monts 24419 24520 829 14,13 59 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Géry Sent Geri 24420 24400 236 18,71 13 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Geyrac Sengeirac 24421 24330 198 17,10 12 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Hilaire-d’Estissac Sent Alari d'Estissac 24422 24140 112 6,14 18 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Jean-d’Ataux Sent Joan d'Astaus 24424 24190 128 12,11 11 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Jean-d’Estissac Sent Joan d'Estissac 24426 24140 177 12,86 14 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Jean-de-Côle Sent Joan de Còla 24425 24800 365 12,70 29 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Jory-de-Chalais Sent Jòri de Chalés 24428 24800 584 31,73 18 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Jory-las-Bloux Sent Jòri las Blos 24429 24160 236 16,94 14 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Julien-de-Lampon Sent Júlia de Lamponh 24432 24370 626 13,24 47 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Saint-Julien-Innocence-Eulalie Senta Denença 24423 24500 301 19,73 15 Sud-Bergeracois Bergerac Portes Sud Périgord
Saint-Just Sent Just 24434 24320 136 11,20 12 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Laurent-des-Hommes Sent Laurenç daus Urmes 24436 24400 1018 31,94 32 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Laurent-des-Vignes Sent Laurenç de las Vinhas 24437 24100 886 8,08 110 Pays de la Force
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Laurent-la-Vallée Sent Laurenç de Valech 24438 24170 247 15,07 16 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Léon-d’Issigeac Sent Leu de Sijac 24441 24560 126 5,68 22 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Léon-sur-l’Isle Sent Leu d'Eila 24442 24110 2027 14,78 137 Saint-Astier
Saint-Astier
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Léon-sur-Vézère Sent Leu de Vesera 24443 24290 425 13,76 31 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Saint-Louis-en-l’Isle Sent Loís d'Eila 24444 24400 303 2,82 107 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Maime-de-Péreyrol Sent Maime de Perairòus 24459 24380 283 10,75 26 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Marcel-du-Périgord Sent Marcèl de Perigòrd 24445 24510 147 11,46 13 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Marcory Sent Marcòri 24446 24540 50 4,76 11 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Martial-d’Albarède Sent Marçau d'Aubareda 24448 24160 464 10,28 45 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Martial-d’Artenset Sent Marçau d'Artenset 24449 24700 955 32,14 30 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Saint-Martial-de-Nabirat Sent Marçal de Nabirac 24450 24250 584 15,57 38 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Martial-de-Valette Sent Marçau de Valeta 24451 24300 789 15,71 50 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Martial-Viveyrol Sent Marçau Vivairòus 24452 24320 195 12,63 15 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Martin-de-Fressengeas Sent Martin de Fraissenjas 24453 24800 359 20,84 17 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Martin-de-Gurson Sent Martin de Gurçon 24454 24610 666 24,58 27 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Martin-de-Ribérac Sent Martin de Rabairac 24455 24600 716 16,38 44 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Martin-des-Combes Sent Martin de las Combas 24456 24140 186 13,99 13 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Martin-l’Astier Sent Martin l'Astier 24457 24400 138 9,40 15 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Martin-le-Pin Sent Martin lo Pench 24458 24300 271 15,54 17 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Méard-de-Drône Sent Meard de Drona 24460 24600 497 8,95 56 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Méard-de-Gurçon Sent Meard de Gurçon 24461 24610 813 28,38 29 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Médard-d’Excideuil Sent Medard d'Eissiduelh 24463 24160 546 18,35 30 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Médard-de-Mussidan Sent Medard de Moissida 24462 24400 1713 24,45 70 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Mesmin Sent Maimin 24464 24270 318 29,58 11 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Michel-de-Double Sent Micheu de Dobla 24465 24400 240 29,48 8 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle et Crempse en Périgord
Saint-Michel-de-Montaigne Sent Micheu de Montanha 24466 24230 337 9,10 37 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Castillon-Pujols
Saint-Michel-de-Villadeix Sent Micheu de Viladés 24468 24380 309 14,17 22 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Nexans Sent Naissent 24472 24520 967 12,38 78 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Pancrace Sent Pancraci 24474 24530 187 6,69 28 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Saint-Pantaly-d’Excideuil Sent Pantalí d'Eissiduelh 24476 24160 150 8,46 18 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Pardoux-de-Drône Sent Pardol de Drona 24477 24600 198 8,69 23 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Pardoux-et-Vielvic Sent Pardol e Vièlh Vic 24478 24170 211 14,23 15 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Saint-Pardoux-la-Rivière Sent Pardol la Ribiera 24479 24470 1179 23,84 49 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Paul-de-Serre Sent Pau de Serra 24480 24380 280 10,44 27 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Paul-la-Roche Sent Pau la Ròcha 24481 24800 525 39,22 13 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Paul-Lizonne Sent Pau de Lisona 24482 24320 273 9,28 29 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Perdoux Sent Pardol 24483 24560 137 7,43 18 Sud-Bergeracois
Issigeac
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Saint-Pierre-d’Eyraud Sent Peir d'Eiraud 24487 24130 1795 26,16 69 Pays de la Force
La Force
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Pierre-de-Chignac Sent Peir de Chinhac 24484 24330 871 15,70 55 Isle-Manoire
Saint-Pierre-de-Chignac
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Saint-Pierre-de-Côle Sent Peir de Còla 24485 24800 430 19,85 22 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Pierre-de-Frugie Sent Peir de Frègia 24486 24450 398 21,74 18 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Pompont Sent Plemponh 24488 24170 372 27,40 14 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Saint-Priest-les-Fougères Sent Prich las Faugieras 24489 24450 381 20,86 18 Thiviers
Jumilhac-le-Grand
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint Privat en Périgord Sent Privat en Perigòrd 24490 24410 1121 44,04 25 Montpon-Ménestérol Périgueux Pays de Saint-Aulaye
Saint-Rabier Sent Rabier 24491 24210 585 15,87 37 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Saint-Raphaël Sent Rafeu 24493 24160 94 7,13 13 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Rémy Sent Remedi 24494 24700 516 22,26 23 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Romain-de-Monpazier Sent Roma de Mont Pasièr 24495 24540 110 7,48 15 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Saint-Romain-et-Saint-Clément Sent Roma e Sent Clamenç 24496 24800 328 13,80 24 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Saint-Saud-Lacoussière Sensaut e La Cossiera 24498 24470 832 58,04 14 Périgord Vert Nontronnais
Saint-Pardoux-la-Rivière
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Saint-Sauveur Sent Salvador 24499 24520 847 9,31 91 Bergerac-2
Bergerac-2
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Saint-Sauveur-Lalande Sent Sauvador de La Landa 24500 24700 156 9,30 17 Montpon-Ménestérol
Montpon-Ménestérol
Périgueux
Périgueux
Isle Double Landais
Saint-Seurin-de-Prats Sent Sieurin de Prats 24501 24230 494 5,56 89 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Saint-Séverin-d’Estissac Sent Sieurin d'Estissac 24502 24190 100 5,31 19 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Saint-Sulpice-d’Excideuil Sent Soplesí d'Eissiduelh 24505 24800 344 19,72 17 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Sulpice-de-Roumagnac Sent Soplesí de Romanhac 24504 24600 279 10,70 26 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Victor Sent Victor 24508 24350 203 5,12 40 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Vincent-de-Connezac Sent Vincenç de Conasac 24509 24190 662 14,81 45 Ribérac
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Saint-Vincent-de-Cosse Sent Vincenç de Còssa 24510 24220 364 7,19 51 Sarlat-la-Canéda
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Saint-Vincent-Jalmoutiers Sent Vincenç de Jau Mostier 24511 24410 250 16,21 15 Montpon-Ménestérol
Saint-Aulaye
Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Saint-Vincent-le-Paluel Sent Vincenç de Paluèl 24512 24200 276 6,86 40 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Saint-Vincent-sur-l’Isle Sent Vincenç d'Eila 24513 24420 306 9,98 31 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saint-Vivien Sent Bebian 24514 24230 250 8,53 29 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Salagnac Salanhac 24515 24160 769 9,08 85 Isle-Loue-Auvézère
Excideuil
Nontron
Périgueux
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Salignac-Eyvigues Salanhac e Aivigas 24516 24590 1159 43,48 27 Terrasson-Lavilledieu
Salignac-Eyvigues
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Salles-de-Belvès Salas de Belvés 24517 24170 71 8,76 8 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Salon Salon 24518 24380 277 16,97 16 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Sanilhac Sanilhac 24312 24660 4548 59,90 76 Isle-Manoire
Périgord Central
Périgueux Le Grand Périgueux
Sarlande Sarlanda 24519 24270 432 34,74 12 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Sarlat-la-Canéda Sarlat e La Canedat 24520 24200 8869 47,13 188 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Sarliac-sur-l’Isle Sarlhac d'Eila 24521 24420 1020 9,57 107 Trélissac
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Sarrazac Sarrasac 24522 24800 381 29,89 13 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Saussignac Saucinhac 24523 24240 428 8,97 48 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Savignac-de-Miremont Savinhac de Miramont 24524 24260 177 7,62 23 Vallée de l’Homme
Le Bugue
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Savignac-de-Nontron Savinhac de Nontronh 24525 24300 191 9,69 20 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Savignac-Lédrier Savinhac Ledrier 24526 24270 717 26,90 27 Isle-Loue-Auvézère
Lanouaille
Nontron
Nontron
Isle-Loue-Auvézère en Périgord
Savignac-les-Églises Savinhac de las Gleisas 24527 24420 972 21,90 44 Isle-Loue-Auvézère
Savignac-les-Églises
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Sceau-Saint-Angel Vers Ceus Sent Angeu 24528 24300 124 17,49 7 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Segonzac Segonzac 24529 24600 205 3,88 53 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Sergeac Sarjac 24531 24290 216 10,71 20 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Serres-et-Montguyard Serras e Mont Guiard 24532 24500 237 6,85 35 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Servanches Servenchas 24533 24410 86 20,56 4 Montpon-Ménestérol
Saint-Aulaye
Périgueux
Périgueux
Pays de Saint-Aulaye
Sigoulès-et-Flaugeac Lo Sigolés e Flaujac 24534 24240 1225 18,21 67 Sud-Bergeracois Bergerac Bergeracoise
Simeyrols Cimairòls 24535 24370 258 9,26 28 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Singleyrac Singlairac 24536 24500 269 7,09 38 Sud-Bergeracois
Eymet
Bergerac
Bergerac
Portes Sud Périgord
Siorac-de-Ribérac Sieurac de Rabairac 24537 24600 251 20,86 12 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Siorac-en-Périgord Sieurac de Perigòrd 24538 24170 1053 11,77 89 Vallée Dordogne
Belvès
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de la Dordogne et Forêt Bessède
Sorges et Ligueux en Périgord Sòrges e Ligüers en Perigòrd 24540 24420 1565 54,04 29 Thiviers Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Soudat Sodac 24541 24360 92 8,82 10 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Soulaures Solaura 24542 24540 92 10,28 9 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Sourzac Sorzac 24543 24400 1107 23,37 47 Vallée de l’Isle
Mussidan
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Tamniès Tanièrs 24544 24620 384 19,09 20 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Teillots Telhòus 24545 24390 102 10,02 10 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Temple-Laguyon Lo Temple de Laguion 24546 24390 41 2,94 14 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Terrasson-Lavilledieu Terrasson e La Vila Dieu 24547 24120 6202 39,34 158 Terrasson-Lavilledieu
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Teyjat Taijac 24548 24300 275 16,99 16 Périgord Vert Nontronnais
Nontron
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Thénac Tenac 24549 24240 488 20,34 24 Sud-Bergeracois
Sigoulès
Bergerac
Bergerac
Bergeracoise
Thenon Tenon 24550 24210 1263 25,92 49 Haut-Périgord Noir
Thenon
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Thiviers Tivier 24551 24800 2877 27,77 104 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Thonac Tonac 24552 24290 252 11,62 22 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Tocane-Saint-Apre Sent Abre 24553 24350 1691 32,35 52 Brantôme
Montagrier
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Tourtoirac Tortoirac 24555 24390 644 25,43 25 Haut-Périgord Noir
Hautefort
Sarlat-la-Canéda
Périgueux
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Trélissac Trelhissac 24557 24750 6658 22,88 291 Trélissac
Périgueux-Nord-Est
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Trémolat Tremolat 24558 24510 652 14,03 46 Périgord Central
Sainte-Alvère
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Tursac Tursac 24559 24620 339 17,71 19 Vallée de l’Homme
Saint-Cyprien
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Urval Urval 24560 24480 114 13,38 9 Lalinde
Le Buisson-de-Cadouin
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Val de Louyre et Caudeau Vau de Loira e Caudau 24362 24510 1588 82,12 19 Périgord Central Périgueux Le Grand Périgueux
Vallereuil Valaruelh 24562 24190 288 9,27 31 Vallée de l’Isle
Neuvic
Périgueux
Périgueux
Isle Vern Salembre en Périgord
Valojoulx Valaujors 24563 24290 271 11,79 23 Vallée de l’Homme
Montignac
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Vallée de l’Homme
Vanxains Vansens 24564 24600 700 35,89 20 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Varaignes Varanha 24565 24360 403 16,60 24 Périgord Vert Nontronnais
Bussière-Badil
Nontron
Nontron
Périgord Nontronnais
Varennes Varenas 24566 24150 467 4,05 115 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Vaunac Veunac 24567 24800 273 13,78 20 Thiviers
Thiviers
Nontron
Nontron
Périgord-Limousin
Vélines Velinas 24568 24230 1102 10,47 105 Pays de Montaigne et Gurson
Vélines
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Vendoire Vendeira 24569 24320 134 11,65 12 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Verdon Verdon 24570 24520 47 4,95 9 Lalinde
Lalinde
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Vergt Vern 24571 24380 1672 32,52 51 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Vergt-de-Biron Al Vèrn 24572 24540 194 16,17 12 Lalinde
Monpazier
Bergerac
Bergerac
Bastides Dordogne-Périgord
Verteillac Vertelhac 24573 24320 672 18,44 36 Ribérac
Verteillac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Veyrignac Veirinhac 24574 24370 335 9,54 35 Terrasson-Lavilledieu
Carlux
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Pays de Fénelon
Veyrines-de-Domme Veirinas de Doma 24575 24250 230 11,44 20 Vallée Dordogne
Domme
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Veyrines-de-Vergt Veirinas de Vern 24576 24380 256 11,91 21 Périgord Central
Vergt
Périgueux
Périgueux
Le Grand Périgueux
Vézac Vesac 24577 24220 587 12,97 45 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir
Villac Vilhac 24580 24120 266 20,61 13 Haut-Périgord Noir
Terrasson-Lavilledieu
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Terrassonnais en Périgord Noir Thenon Hautefort
Villamblard Vila Amblard 24581 24140 886 20,43 43 Périgord Central
Villamblard
Périgueux
Bergerac
Isle et Crempse en Périgord
Villars Vilars 24582 24530 463 27,67 17 Brantôme
Champagnac-de-Belair
Nontron
Nontron
Dronne et Belle
Villefranche-de-Lonchat Vilafrancha de Lopchac 24584 24610 973 14,98 65 Pays de Montaigne et Gurson
Villefranche-de-Lonchat
Bergerac
Bergerac
Montaigne Montravel et Gurson
Villefranche-du-Périgord Vilafrancha de Perigòrd 24585 24550 693 24,50 28 Vallée Dordogne
Villefranche-du-Périgord
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Domme Villefranche-du-Périgord
Villetoureix Vila Torrés 24586 24600 906 16,40 55 Ribérac
Ribérac
Périgueux
Périgueux
Pays Ribéracois
Vitrac Vitrac 24587 24200 800 14,38 56 Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-la-Canéda
Sarlat-Périgord Noir

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2019:

2017:

2016:

ReferanzaBearbeite

  1. Z Parcoul wurd Saintongeais gredt, z Chenaud Okzitànisch.