Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Saône

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Saône zellt àlla 539 Gmeina ìm Département Haute-Saône uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abelcourt 70001 70300 354 7,46 47 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Aboncourt-Gesincourt 70002 70500 214 10,68 20 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Achey 70003 70180 70 7,05 10 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Adelans-et-le-Val-de-Bithaine 70004 70200 301 17,30 17 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Aillevans 70005 70110 148 5,78 26 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Aillevillers-et-Lyaumont 70006 70320 1.551 36,30 43 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Ailloncourt 70007 70300 302 9,29 33 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Ainvelle 70008 70800 148 6,75 22 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Aisey-et-Richecourt 70009 70500 107 7,80 14 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Alaincourt 70010 70210 112 5,83 19 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Amage 70011 70280 338 6,54 52 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Amance 70012 70160 652 17,54 37 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Ambiévillers 70013 70210 73 12,30 6 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Amblans-et-Velotte 70014 70200 396 9,76 41 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Amoncourt 70015 70170 286 4,04 71 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Amont-et-Effreney 70016 70310 164 16,83 10 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Anchenoncourt-et-Chazel 70017 70210 241 13,91 17 Port-sur-Saône
Amance
Lure
Vesoul
Haute Comté
Ancier 70018 70100 502 4,42 114 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Andelarre 70019 70000 134 4,57 29 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Andelarrot 70020 70000 237 5,71 42 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Andornay 70021 70200 203 1,48 137 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Angirey 70022 70700 140 8,87 16 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Anjeux 70023 70800 144 8,71 17 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Apremont 70024 70100 460 14,4 32 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Arbecey 70025 70160 259 16,71 15 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Arc-lès-Gray 70026 70100 2.540 12,10 210 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Argillières 70027 70600 75 9,58 8 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Aroz 70028 70360 148 6,57 23 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Arpenans 70029 70200 245 11,80 21 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Arsans 70030 70100 48 2,48 19 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Athesans-Étroitefontaine 70031 70110 654 12,88 51 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Attricourt 70032 70100 44 6,08 7 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Augicourt 70035 70500 177 9,06 20 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Aulx-lès-Cromary 70036 70190 167 4,33 39 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Autet 70037 70180 262 11,35 23 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Authoison 70038 70190 320 16,02 20 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Autoreille 70039 70700 337 9,98 34 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Autrey-lès-Cerre 70040 70110 234 5,48 43 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Autrey-lès-Gray 70041 70100 374 32,40 12 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Autrey-le-Vay 70042 70110 92 2,79 33 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Auvet-et-la-Chapelotte 70043 70100 238 14,43 16 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Auxon 70044 70000 419 12,51 33 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Avrigney-Virey 70045 70150 420 22,30 19 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Baignes 70047 70000 104 2,87 36 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Bard-lès-Pesmes 70048 70140 145 5,21 28 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Barges 70049 70500 94 7,91 12 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bassigney 70052 70800 127 6,18 21 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Battrans 70054 70100 237 5,32 45 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Baudoncourt 70055 70300 533 7,57 70 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Baulay 70056 70160 297 8,22 36 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Bay 70057 70150 142 4,87 29 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Beaujeu-Saint-Vallier-Pierrejux-et-Quitteur 70058 70100 934 35,12 27 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Beaumotte-Aubertans 70059 70190 458 13,57 34 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Beaumotte-lès-Pin 70060 70150 307 8,43 36 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Belfahy 70061 70290 81 3,07 26 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Belmont 70062 70270 137 4,50 30 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Belonchamp 70063 70270 204 6,87 30 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Belverne 70064 70400 145 6,15 24 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Besnans 70065 70230 79 2,94 27 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Betaucourt 70066 70500 170 7,17 24 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Betoncourt-lès-Brotte 70067 70300 122 3,07 40 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Betoncourt-Saint-Pancras 70069 70210 50 6,35 8 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Betoncourt-sur-Mance 70070 70500 29 3,72 8 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Beulotte-Saint-Laurent 70071 70310 58 14,2 4 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Beveuge 70072 70110 83 5,18 16 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Blondefontaine 70074 70500 269 13,40 20 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bonboillon 70075 70150 199 4,44 45 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Bonnevent-Velloreille 70076 70700 378 5,32 71 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Borey 70077 70110 230 14,5 16 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Bougey 70078 70500 93 8,56 11 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bougnon 70079 70170 545 9,18 59 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Bouhans-et-Feurg 70080 70100 239 9,75 25 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Bouhans-lès-Lure 70081 70200 323 9,11 35 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Bouhans-lès-Montbozon 70082 70230 142 5,15 28 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Bouligney 70083 70800 410 14,20 29 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Boulot 70084 70190 690 7,08 97 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Boult 70085 70190 623 14,62 43 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Bourbévelle 70086 70500 78 5,37 15 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bourguignon-lès-Conflans 70087 70800 141 8,02 18 Port-sur-Saône
Vauvillers
Vesoul
Lure
Terres de Saône
Bourguignon-lès-la-Charité 70088 70190 116 4,25 27 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Bourguignon-lès-Morey 70089 70120 47 9,84 5 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Boursières 70090 70000 57 2,28 25 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Bousseraucourt 70091 70500 49 7,58 6 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bresilley 70092 70140 188 3,54 53 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Breuches 70093 70300 688 9,12 75 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Breuchotte 70094 70280 300 4,37 69 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Breurey-lès-Faverney 70095 70160 635 19,48 33 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Brevilliers 70096 70400 634 6,47 98 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Briaucourt 70097 70800 239 9,83 24 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Brotte-lès-Luxeuil 70098 70300 208 6,87 30 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Brotte-lès-Ray 70099 70180 75 5,06 15 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Broye-Aubigney-Montseugny 70101 70140 486 25,36 19 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Broye-les-Loups-et-Verfontaine 70100 70100 127 7,00 18 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Brussey 70102 70150 276 7,27 38 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Bucey-lès-Gy 70104 70700 592 21,30 28 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Bucey-lès-Traves 70105 70360 123 2,79 44 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Buffignécourt 70106 70500 116 6,27 19 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Bussières 70107 70190 425 6,11 70 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Buthiers 70109 70190 308 5,69 54 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Calmoutier 70111 70240 266 14,04 19 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Cemboing 70112 70500 180 10,51 17 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Cenans 70113 70230 125 5,02 25 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Cendrecourt 70114 70500 207 9,31 22 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Cerre-lès-Noroy 70115 70000 233 9,96 23 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Chagey 70116 70400 634 6,99 91 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Châlonvillars 70117 70400 1.248 7,60 164 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Chambornay-lès-Bellevaux 70118 70190 185 5,89 31 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Chambornay-lès-Pin 70119 70150 361 4,85 74 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Champagney 70120 70290 3.788 36,71 103 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Champey 70121 70400 875 11,30 77 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Champlitte 70122 70600 1.639 128,90 13 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Champtonnay 70124 70100 101 5,24 19 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Champvans 70125 70100 180 7,15 25 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Chancey 70126 70140 200 7,71 26 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Chantes 70127 70360 119 6,57 18 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Charcenne 70130 70700 336 7,16 47 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Chargey-lès-Gray 70132 70100 694 16,56 42 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Chargey-lès-Port 70133 70170 237 13,05 18 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Chariez 70134 70000 207 7,66 27 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Charmes-Saint-Valbert 70135 70120 38 5,00 8 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Charmoille 70136 70000 484 5,04 96 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Chassey-lès-Montbozon 70137 70230 217 15,60 14 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Chassey-lès-Scey 70138 70360 131 4,38 30 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Châteney 70140 70240 64 2,60 25 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Châtenois 70141 70240 118 5,75 21 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Chaumercenne 70142 70140 187 4,95 38 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Chauvirey-le-Châtel 70143 70500 123 11,76 10 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Chauvirey-le-Vieil 70144 70500 34 3,37 10 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Chaux-la-Lotière 70145 70190 454 8,88 51 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Chaux-lès-Port 70146 70170 159 4,15 38 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Chavanne 70147 70400 239 2,32 103 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Chemilly 70148 70360 88 3,77 23 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Chenebier 70149 70400 695 9,05 77 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Chenevrey-et-Morogne 70150 70150 308 8,86 35 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Chevigney 70151 70140 36 5,17 7 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Choye 70152 70700 453 14,40 31 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Cintrey 70153 70120 94 6,08 15 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Cirey 70154 70190 368 13,09 28 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Citers 70155 70300 778 15,17 51 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Citey 70156 70700 103 5,76 18 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Clairegoutte 70157 70200 379 10,48 36 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Clans 70158 70000 106 4,37 24 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Cognières 70159 70230 92 3,93 23 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Coisevaux 70160 70400 327 4,18 78 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Colombe-lès-Vesoul 70162 70000 460 7,94 58 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Colombier 70163 70000 452 13,91 32 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Colombotte 70164 70240 85 4,35 20 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Combeaufontaine 70165 70120 542 12,19 44 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Comberjon 70166 70000 161 3,57 45 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Conflandey 70167 70170 360 5,30 68 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Conflans-sur-Lanterne 70168 70800 623 13,09 48 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Confracourt 70169 70120 216 19,69 11 Jussey
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Combes
Contréglise 70170 70160 118 9,61 12 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Corbenay 70171 70320 1.282 15,73 82 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Cordonnet 70174 70190 142 10,45 14 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Cornot 70175 70120 139 11,19 12 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Corravillers 70176 70310 190 11,20 17 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Corre 70177 70500 596 9,13 65 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Coulevon 70179 70000 173 2,66 65 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Courchaton 70180 70110 449 13,53 33 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Courcuire 70181 70150 128 7,06 18 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Courmont 70182 70400 136 6,39 21 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Courtesoult-et-Gatey 70183 70600 61 10,17 6 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Couthenans 70184 70400 730 1,64 445 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Cresancey 70185 70100 181 9,60 19 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Crevans-et-la-Chapelle-lès-Granges 70187 70400 264 3,91 68 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Creveney 70188 70240 57 2,44 23 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Cromary 70189 70190 245 5,36 46 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Cubry-lès-Faverney 70190 70160 178 5,59 32 Port-sur-Saône
Vauvillers
Vesoul
Lure
Terres de Saône
Cugney 70192 70700 205 11,39 18 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Cult 70193 70150 233 6,88 34 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Cuve 70194 70800 141 8,10 17 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Dambenoît-lès-Colombe 70195 70200 277 8,69 32 Lure-1
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Dampierre-lès-Conflans 70196 70800 260 10,37 25 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Dampierre-sur-Linotte 70197 70230 802 32,48 25 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Dampierre-sur-Salon 70198 70180 1.263 18,80 67 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Dampvalley-lès-Colombe 70199 70000 113 6,26 18 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Dampvalley-Saint-Pancras 70200 70210 32 4,65 7 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Delain 70201 70180 219 12,20 18 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Demangevelle 70202 70210 278 14,62 19 Jussey
Jussey
Lure
Vesoul
Haute Comté
Denèvre 70204 70180 165 5,85 28 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Échavanne 70205 70400 205 3,21 64 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Échenans-sous-Mont-Vaudois 70206 70400 522 5,44 96 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Échenoz-la-Méline 70207 70000 3.231 8,09 399 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Échenoz-le-Sec 70208 70000 298 15,47 19 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Écromagny 70210 70270 158 6,80 23 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Écuelle 70211 70600 70 5,56 13 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Éhuns 70213 70300 234 5,53 42 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Équevilley 70214 70160 123 9,46 13 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Errevet 70215 70400 248 3,28 76 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Esboz-Brest 70216 70300 428 9,69 44 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Esmoulières 70217 70310 97 20,11 5 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Esmoulins 70218 70100 136 4,48 30 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Esprels 70219 70110 733 14,81 49 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Lure
Vesoul
Pays de Villersexel
Essertenne-et-Cecey 70220 70100 411 11,30 36 Gray
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Étobon 70221 70400 288 12,26 23 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Étrelles-et-la-Montbleuse 70222 70700 77 6,26 12 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Étuz 70224 70150 666 5,30 126 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Fahy-lès-Autrey 70225 70100 112 6,20 18 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Fallon 70226 70110 313 5,64 55 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Faucogney-et-la-Mer 70227 70310 530 14,14 37 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Faverney 70228 70160 961 18,23 53 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Faymont 70229 70200 262 7,99 33 Lure-2
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Lure
Fédry 70230 70120 97 8,76 11 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Ferrières-lès-Ray 70231 70130 33 4,00 8 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Ferrières-lès-Scey 70232 70360 124 6,20 20 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Filain 70234 70230 235 15,79 15 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Flagy 70235 70000 156 9,70 16 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Fleurey-lès-Faverney 70236 70160 466 11,29 41 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Fleurey-lès-Lavoncourt 70237 70120 99 9,50 10 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Fleurey-lès-Saint-Loup 70238 70800 134 3,54 38 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Fondremand 70239 70190 198 16,43 12 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Fontaine-lès-Luxeuil 70240 70800 1.351 27,73 49 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Fontenois-la-Ville 70242 70210 135 12,19 11 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Fontenois-lès-Montbozon 70243 70230 328 14,27 23 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Fouchécourt 70244 70160 110 4,47 25 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Fougerolles-Saint-Valbert 70245 70220
70300
3.803 55,02 69 Saint-Loup-sur-Semouse
Luxeuil-les-Bains
Lure Haute Comté
Fouvent-Saint-Andoche 70247 70600 214 34,70 6 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Frahier-et-Chatebier 70248 70400 1.378 17,39 79 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Framont 70252 70600 176 11,73 15 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Francalmont 70249 70800 120 6,86 17 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Franchevelle 70250 70200 428 10,42 41 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Francourt 70251 70180 101 7,04 14 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Frasne-le-Château 70253 70700 292 12,50 23 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Frédéric-Fontaine 70254 70200 258 3,48 74 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Fresne-Saint-Mamès 70255 70130 505 9,95 51 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Fresse 70256 70270 721 27,15 27 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Fretigney-et-Velloreille 70257 70130 735 22,02 33 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Froideconche 70258 70300 1.980 16,04 123 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Froideterre 70259 70200 371 2,83 131 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Frotey-lès-Lure 70260 70200 691 7,21 96 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Frotey-lès-Vesoul 70261 70000 1.411 7,63 185 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Genevreuille 70262 70240 165 6,42 26 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Genevrey 70263 70240 243 11,97 20 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Georfans 70264 70110 59 2,99 20 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Germigney 70265 70100 161 15,10 11 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Gevigney-et-Mercey 70267 70500 482 19,45 25 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Gézier-et-Fontenelay 70268 70700 211 12,10 17 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Girefontaine 70269 70210 37 3,56 10 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Gouhenans 70271 70110 388 8,45 46 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Gourgeon 70272 70120 208 13,69 15 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Grammont 70273 70110 66 5,94 11 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Grandecourt 70274 70120 48 3,39 14 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Grandvelle-et-le-Perrenot 70275 70190 371 10,44 36 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Granges-la-Ville 70276 70400 185 2,61 71 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Granges-le-Bourg 70277 70400 387 10,35 37 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Grattery 70278 70170 213 6,19 34 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Gray 70279 70100 5.512 20,26 272 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Gray-la-Ville 70280 70100 955 3,97 241 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Gy 70282 70700 1.049 24,60 43 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Haut-du-Them-Château-Lambert 70283 70440 434 25,16 17 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Hautevelle 70284 70800 267 7,78 34 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Héricourt 70285 70400 10.601 21,04 504 Héricourt-1
Héricourt-2
Lure Pays d’Héricourt
Hugier 70286 70150 128 7,08 18 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Hurecourt 70287 70210 40 4,93 8 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Hyet 70288 70190 124 6,47 19 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Igny 70289 70700 200 10,03 20 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Jasney 70290 70800 233 13,02 18 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Jonvelle 70291 70500 126 12,37 10 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Jussey 70292 70500 1.613 33,55 48 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
La Barre 70050 70190 101 1,93 52 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
La Basse-Vaivre 70051 70210 37 3,54 10 Jussey
Jussey
Lure
Vesoul
Haute Comté
La Bruyère 70103 70280 218 6,32 34 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Chapelle-lès-Luxeuil 70128 70300 382 7,69 50 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
La Chapelle-Saint-Quillain 70129 70700 154 10,42 15 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
La Corbière 70172 70300 106 3,15 34 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
La Côte 70178 70200 519 6,93 75 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
La Creuse 70186 70240 74 5,04 15 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
La Demie 70203 70000 142 6,26 23 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
La Grande-Résie 70443 70140 86 4,76 18 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
La Lanterne-et-les-Armonts 70295 70270 215 9,89 22 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Longine 70308 70310 226 12,40 18 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Malachère 70326 70190 307 5,46 56 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
La Montagne 70352 70310 37 12,61 3 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Neuvelle-lès-Lure 70385 70200 333 4,88 68 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
La Neuvelle-lès-Scey 70386 70360 187 6,46 29 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Combes
La Pisseure 70411 70800 37 2,30 16 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
La Proiselière-et-Langle 70425 70310 146 7,06 21 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Quarte 70430 70120 66 3,19 21 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Pays de Chalindrey, de Vannier Amance
et de la Région de Bourbonne-les-Bains
La Résie-Saint-Martin 70444 70140 158 3,27 48 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
La Rochelle 70450 70120 39 4,23 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Pays de Chalindrey, de Vannier Amance
et de la Région de Bourbonne-les-Bains
La Roche-Morey 70373 70120 281 29,39 10 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
La Romaine 70418 70130 511 21,22 24 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Combes
La Rosière 70453 70310 80 9,00 9 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Vaivre 70512 70320 216 3,04 71 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
La Vergenne 70544 70200 118 2,95 40 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
La Vernotte 70549 70130 76 5,53 14 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
La Villedieu-en-Fontenette 70555 70160 176 9,65 18 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
La Villeneuve-Bellenoye-et-la-Maize 70558 70240 139 9,21 15 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
La Voivre 70573 70310 146 11,87 12 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Lambrey 70293 70500 83 6,08 14 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Lantenot 70294 70200 353 8,26 43 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Larians-et-Munans 70296 70230 260 2,50 104 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Larret 70297 70600 60 5,58 11 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Lavigney 70298 70120 121 9,93 12 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Lavoncourt 70299 70120 309 5,55 56 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Le Magnoray 70316 70000 89 3,55 25 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Le Tremblois 70505 70100 176 5,49 32 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Le Val-de-Gouhenans 70515 70200 66 3,88 17 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Le Val-Saint-Éloi 70518 70160 100 7,06 14 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Les Aynans 70046 70200 351 7,82 45 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Les Bâties 70053 70130 79 7,56 10 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Les Fessey 70233 70310 136 5,54 25 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Les Magny 70317 70110 139 11,46 12 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Lieffrans 70301 70190 62 4,37 14 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Lieucourt 70302 70140 77 4,80 16 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Liévans 70303 70240 148 4,16 36 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Linexert 70304 70200 128 1,99 64 Lure-1
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Lœuilley 70305 70100 104 5,67 18 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Lomont 70306 70200 443 11,35 39 Lure-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays de Lure
Longevelle 70307 70110 125 4,10 30 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Loulans-Verchamp 70309 70230 453 8,16 56 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Lure 70310 70200 8.207 24,31 338 Lure-1
Lure-2
Lure-Nord
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Luxeuil-les-Bains 70311 70300 6.722 21,81 308 Luxeuil-les-Bains
Luxeuil-les-Bains
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Luze 70312 70400 707 10,69 66 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Lyoffans 70313 70200 375 4,49 84 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Magnivray 70314 70300 168 4,76 35 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Magnoncourt 70315 70800 418 6,67 63 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Magny-Danigon 70318 70200 439 7,52 58 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Magny-Jobert 70319 70200 110 3,68 30 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Magny-lès-Jussey 70320 70500 103 9,31 11 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Magny-Vernois 70321 70200 1.376 6,38 216 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Mailleroncourt-Charette 70322 70240 279 10,60 26 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Mailleroncourt-Saint-Pancras 70323 70210 192 14,90 13 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Mailley-et-Chazelot 70324 70000 649 25,03 26 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Maizières 70325 70190 363 11,68 31 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Malans 70327 70140 134 6,75 20 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Malbouhans 70328 70200 335 7,80 43 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Malvillers 70329 70120 63 7,09 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Mandrevillars 70330 70400 242 3,03 80 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Mantoche 70331 70100 448 16,58 27 Gray
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Marast 70332 70110 55 3,06 18 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Marnay 70334 70150 1.481 10,37 143 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Maussans 70335 70230 67 3,92 17 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Mélecey 70336 70110 144 3,35 43 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Melin 70337 70120 58 5,73 10 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Melincourt 70338 70210 237 14,98 16 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Mélisey 70339 70270 1.681 20,67 81 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Membrey 70340 70180 217 11,01 20 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Menoux 70341 70160 301 14,70 20 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Mercey-sur-Saône 70342 70130 133 7,69 17 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Mersuay 70343 70160 289 11,75 25 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Meurcourt 70344 70300 330 11,89 28 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Mignavillers 70347 70400 339 7,59 45 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Moffans-et-Vacheresse 70348 70200 625 14,09 44 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Moimay 70349 70110 236 6,22 38 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Molay 70350 70120 67 7,66 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Mollans 70351 70240 234 13,45 17 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Triangle Vert
Montagney 70353 70140 514 9,21 56 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Montarlot-lès-Rioz 70355 70190 285 9,66 30 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Montboillon 70356 70700 270 8,43 32 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Montbozon 70357 70230 562 8,63 65 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Montcey 70358 70000 276 8,12 34 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Montcourt 70359 70500 55 4,92 11 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Montdoré 70360 70210 73 7,59 10 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Montessaux 70361 70270 162 3,05 53 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Montigny-lès-Cherlieu 70362 70500 157 20,98 7 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Montigny-lès-Vesoul 70363 70000 660 6,47 102 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Montjustin-et-Velotte 70364 70110 121 7,54 16 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Mont-le-Vernois 70367 70000 171 7,76 22 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Montot 70368 70180 132 10,03 13 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Mont-Saint-Léger 70369 70120 51 4,90 10 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Montureux-et-Prantigny 70371 70100 208 12,18 17 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Montureux-lès-Baulay 70372 70500 156 6,34 25 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Motey-Besuche 70374 70140 103 6,21 17 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Nantilly 70376 70100 481 10,00 48 Gray
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Navenne 70378 70000 1.660 3,91 425 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Neurey-en-Vaux 70380 70160 176 5,27 33 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Vesoul
Lure
Terres de Saône
Neurey-lès-la-Demie 70381 70000 328 9,70 34 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Neuvelle-lès-Cromary 70383 70190 403 6,29 64 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Neuvelle-lès-la-Charité 70384 70130 225 13,20 17 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Noidans-le-Ferroux 70387 70130 687 13,99 49 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Noidans-lès-Vesoul 70388 70000 1.992 8,64 231 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Noiron 70389 70100 57 5,58 10 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Noroy-le-Bourg 70390 70000 497 31,78 16 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Oigney 70392 70120 41 7,97 5 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Oiselay-et-Grachaux 70393 70700 422 22,99 18 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Onay 70394 70100 60 6,68 9 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Oppenans 70395 70110 53 3,57 15 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Oricourt 70396 70110 38 3,65 10 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Ormenans 70397 70230 77 3,61 21 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Ormoiche 70398 70300 65 5,72 11 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Ormoy 70399 70500 215 19,54 11 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ouge 70400 70500 102 13,49 8 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Pays de Chalindrey, de Vannier Amance
et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Ovanches 70401 70360 133 6,70 20 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Oyrières 70402 70600 381 14,30 27 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Palante 70403 70200 239 3,46 69 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Passavant-la-Rochère 70404 70210 603 29,89 20 Jussey
Jussey
Lure
Vesoul
Haute Comté
Pennesières 70405 70190 193 9,07 21 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Percey-le-Grand 70406 70600 83 13,88 6 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Perrouse 70407 70190 267 4,39 61 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Pesmes 70408 70140 1.084 18,64 58 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Pierrecourt 70409 70600 113 15,60 7 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Pin 70410 70150 700 14,04 50 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Plainemont 70412 70800 68 3,30 21 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Plancher-Bas 70413 70290 1.965 29,12 67 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Plancher-les-Mines 70414 70290 975 25,59 38 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Polaincourt-et-Clairefontaine 70415 70210 734 21,40 34 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Pomoy 70416 70240 210 7,51 28 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Pontcey 70417 70360 324 5,87 55 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Pont-du-Bois 70419 70210 108 8,15 13 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Pont-sur-l’Ognon 70420 70110 67 4,16 16 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Port-sur-Saône 70421 70170 2.971 24,59 121 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Poyans 70422 70100 146 12,17 12 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Preigney 70423 70120 108 12,18 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Provenchère 70426 70170 260 5,82 45 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Purgerot 70427 70160 342 14,11 24 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Pusey 70428 70000 1.474 8,18 180 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Pusy-et-Épenoux 70429 70000 552 10,07 55 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Quenoche 70431 70190 249 9,71 26 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Quers 70432 70200 345 9,93 35 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Quincey 70433 70000 1.399 12,63 111 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Raddon-et-Chapendu 70435 70280 861 12,50 69 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Raincourt 70436 70500 121 8,28 15 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ranzevelle 70437 70500 17 2,38 7 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ray-sur-Saône 70438 70130 210 7,88 27 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Raze 70439 70000 352 10,02 35 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Recologne 70440 70130 32 1,15 28 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Recologne-lès-Rioz 70441 70190 249 10,18 24 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Renaucourt 70442 70120 105 6,14 17 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Rignovelle 70445 70200 112 4,37 26 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Rigny 70446 70100 595 12,72 47 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Rioz 70447 70190 2.270 17,20 132 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Roche-et-Raucourt 70448 70180 160 13,38 12 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Roche-sur-Linotte-et-Sorans-les-Cordiers 70449 70230 66 9,34 7 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Ronchamp 70451 70250 2.757 23,54 117 Lure-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Rosey 70452 70000 268 14,64 18 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Rosières-sur-Mance 70454 70500 49 5,22 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Roye 70455 70200 1.553 10,37 150 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Ruhans 70456 70190 155 4,95 31 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Rupt-sur-Saône 70457 70360 111 10,24 11 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Saint-Barthélemy 70459 70270 1.115 13,46 83 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Saint-Bresson 70460 70280 439 26,60 17 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Saint-Broing 70461 70100 115 10,17 11 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Sainte-Marie-en-Chanois 70469 70310 216 4,79 45 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Sainte-Marie-en-Chaux 70470 70300 161 2,43 66 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Sainte-Reine 70471 70700 31 6,18 5 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Saint-Ferjeux 70462 70110 78 1,77 44 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Saint-Gand 70463 70130 137 15,83 9 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Saint-Germain 70464 70200 1.344 14,12 95 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Saint-Loup-Nantouard 70466 70100 122 7,64 16 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Saint-Loup-sur-Semouse 70467 70800 3.221 16,54 195 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Saint-Marcel 70468 70500 93 7,10 13 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Saint-Rémy-en-Comté 70472 70160 571 9,08 63 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Saint-Sauveur 70473 70300 1.920 12,02 160 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Saint-Sulpice 70474 70110 131 3,53 37 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Saponcourt 70476 70210 64 4,89 13 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Saulnot 70477 70400 752 26,73 28 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Saulx 70478 70240 898 15,12 59 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Sauvigney-lès-Gray 70479 70100 102 10,44 10 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Sauvigney-lès-Pesmes 70480 70140 139 6,35 22 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Savoyeux 70481 70130 210 6,14 34 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin 70482 70360 1.545 28,25 55 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Scye 70483 70170 135 5,84 23 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Secenans 70484 70400 178 2,88 62 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Selles 70485 70210 204 14,36 14 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Semmadon 70486 70120 116 10,82 11 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Senargent-Mignafans 70487 70110 295 10,77 27 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Senoncourt 70488 70160 196 11,26 17 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Servance-Miellin 70489 70440 816 52,60 16 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Servigney 70490 70240 122 5,78 21 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Seveux-Motey 70491 70130 488 19,88 25 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin Vesoul Quatre Rivières
Soing-Cubry-Charentenay 70492 70130 570 28,63 20 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Combes
Sorans-lès-Breurey 70493 70190 441 14,37 31 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Sornay 70494 70150 337 6,29 54 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Tartécourt 70496 70500 27 2,29 12 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ternuay-Melay-et-Saint-Hilaire 70498 70270 487 25,74 19 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Theuley 70499 70120 104 7,50 14 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Thieffrans 70500 70230 173 9,36 18 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Thiénans 70501 70230 93 4,11 23 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Tincey-et-Pontrebeau 70502 70120 86 6,95 12 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Traitiéfontaine 70503 70190 162 5,92 27 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Traves 70504 70360 362 12,29 29 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Trémoins 70506 70400 386 4,03 96 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Trésilley 70507 70190 221 11,08 20 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Tromarey 70509 70150 101 6,12 17 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Vadans 70510 70140 134 12,95 10 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vaite 70511 70180 218 9,39 23 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vaivre-et-Montoille 70513 70000 2.417 8,48 285 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Valay 70514 70140 693 17,40 40 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vallerois-le-Bois 70516 70000 256 12,59 20 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Vallerois-Lorioz 70517 70000 370 6,31 59 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Vandelans 70519 70190 111 3,08 36 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Vanne 70520 70130 103 9,72 11 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vantoux-et-Longevelle 70521 70700 181 9,67 19 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Varogne 70522 70240 146 4,41 33 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Vars 70523 70600 203 16,16 13 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vauchoux 70524 70170 111 4,64 24 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Vauconcourt-Nervezain 70525 70120 215 18,53 12 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vauvillers 70526 70210 660 9,50 69 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Vaux-le-Moncelot 70527 70700 70 7,04 10 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Velesmes-Échevanne 70528 70100 485 22,11 22 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Velet 70529 70100 393 6,05 65 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vellechevreux-et-Courbenans 70530 70110 128 9,14 14 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Velleclaire 70531 70700 109 4,13 26 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Vellefaux 70532 70000 499 10,02 50 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Vellefrey-et-Vellefrange 70533 70700 121 7,13 17 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Vellefrie 70534 70240 127 5,91 21 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Velleguindry-et-Levrecey 70535 70000 156 10,54 15 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Velle-le-Châtel 70536 70000 132 3,00 44 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Velleminfroy 70537 70240 298 6,02 50 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Vellemoz 70538 70700 82 4,20 20 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Vellexon-Queutrey-et-Vaudey 70539 70130 453 24,98 18 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Velloreille-lès-Choye 70540 70700 78 4,13 19 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Velorcey 70541 70300 209 6,18 34 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Venère 70542 70100 218 7,96 27 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Venisey 70545 70500 136 6,80 20 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Vereux 70546 70180 227 9,02 25 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Verlans 70547 70400 174 1,64 106 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Vernois-sur-Mance 70548 70500 146 8,03 18 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Vesoul 70550 70000 14.916 9,07 1645 Vesoul-1
Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Villafans 70552 70110 211 6,44 33 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villargent 70553 70110 120 2,86 42 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villars-le-Pautel 70554 70500 193 12,18 16 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Villefrancon 70557 70700 140 5,65 25 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Villeparois 70559 70000 206 3,32 62 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Villers-Bouton 70560 70190 162 5,26 31 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Villers-Chemin-et-Mont-lès-Étrelles 70366 70700 123 7,32 17 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Villersexel 70561 70110 1.441 13,19 109 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villers-la-Ville 70562 70110 146 5,87 25 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villers-le-Sec 70563 70000 531 11,11 48 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Villers-lès-Luxeuil 70564 70300 303 9,10 33 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Villers-Pater 70565 70190 51 4,67 11 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Villers-sur-Port 70566 70170 208 10,25 20 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Villers-sur-Saulnot 70567 70400 133 2,37 56 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Villers-Vaudey 70568 70120 58 5,55 10 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vilory 70569 70240 65 4,15 16 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Visoncourt 70571 70300 40 4,52 9 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Vitrey-sur-Mance 70572 70500 277 13,48 21 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Volon 70574 70180 60 5,75 10 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Voray-sur-l’Ognon 70575 70190 827 6,90 120 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Vougécourt 70576 70500 149 8,88 17 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Vouhenans 70577 70200 371 8,36 44 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Vregille 70578 70150 174 4,28 41 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Vyans-le-Val 70579 70400 453 3,32 136 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Vy-le-Ferroux 70580 70130 156 5,70 27 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Vy-lès-Filain 70583 70230 126 5,31 24 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Vy-lès-Lure 70581 70200 676 16,00 42 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Vy-lès-Rupt 70582 70120 90 8,28 11 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes

Veranderunge sit 2015Bearbeite

2019:

2017: Füsion Miellin un ServanceServance-Miellin